Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרגא, פעם ראשונה אני מאוד מסכים איתך בכל מילה שרשמת.

אני מכיר אישית את ה"יבואן" הזה, זה בכלל לא יבואן אלה מוכר ציוד, וציוד ברמה גבוהה, אני קניתי ממנו הרבה רכיבים, את הרוב בעצם ולא היתה שום בעיה. חוץ מהסט המדובר והמקרה המדובר - לא היתה שום בעיה עם הבן אדם הזה, אז כן הוא עובד עם יבואנים פררליים, לדוגמה 880 עולה אצלו כ 2000 ש"ח לעומת ה80PRS של עוזי שמגיע כמעט ל3K (סתם דוגמה), וההרגשה הפנימית שלי היא שהוא פשוט לא ידע שזה מזוייף, והמהלך שהוא החליף בלי בעיה ל היי אנרג'י - זה לדעתי צריך להירשם לטובתו, ועד שלא נעשה בירור מעמיק יותר - מה הוא עשה מבחינת "מקרים ותגובות" כלומר האם הוא פנה לאותו ספק שמספק לו את הסחורה המזוייפת ונתן לו בראש ו/או החזיר לו את כל הציוד המזוייף.

חברים, זהו פורום פומבי, ויש כאן כמה חברים שמאוד קרובים (עם התגובות שלהם) לעבור את הגבול החוקי של התבטאות באינטרנט.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רציתי לשתף אתכם במשהו, אני גר בישוב ליד ב"ש לפניי חודש בערך חבר טוב שלי קנה רכב והתייעץ איתי בנושא מערכת שהציעו לו לא זוכר את הדגמים המדויקים אבל מדובר בסאב של פיוניר 400 RMS דגם 2007 רדיו דיסק גם כן של פיוניר מהסדרות הגבוהות רמקולים 6*9 של פיוניר ומגבר ג'ייביאל הדגם המפורסם ג'יטיאוו 75X4 כמובן הכל חדש חדש מהקרטון עם התקנה ואחריות כולל חיווטים נחשו את המחיר....? 2300 ש"ח אני כמובן ביקשתי ממנו את הדגמים המדויקים ולאחר סקר שוק קטן אמרתי לו לקפוץ על "המציאה" הוא הלך שילם קנה והורכב לו..השמיעה בהחלט עונה על הציפיות וגם ההתקנה ברמה נורמלית.

בקישתי מחבר שלי את המספר של הבחור והתקשרתי אליו בקשר לסאב של קיקר CVR12 הדגם של ה 4 אום כל סליל וקומפוננט 165V1 של פוקל.

בנוגע לסאב המחיר היה אטרקטיבי והגיוני (ככה לפחות נראה לי) 580 ש"ח ללא תיבה כמובן חדש באריזה!

בקשר לקומפוננט הוא אמר לי שיש לו מבצע בפוקל הדגם המדובר שלנו! הוא הגדיר אותו הדגם של ה K2P רק בלי הקונוס הכסוף והמחיר כן כן לא אחר מאשר 1700 ש"ח כולל התקנה!

כמובן שממש התלהבתי אמרתי לו שאני אחזור אליו ועשיתי סקר שוק קטן, ופשוט תוך כגי גלישה הגעתי לשירשור הזה!

זהו זה עכשיו אני אשקול פעמים ממי אני קונה ומה אני קונה!

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

חברים, זהו פורום פומבי, ויש כאן כמה חברים שמאוד קרובים (עם התגובות שלהם) לעבור את הגבול החוקי של התבטאות באינטרנט.

מי שמוכר ציוד אודיו מזוייף צריך לפחד מהמשטרה , לא מהגבול החוקי של תגובות באינטרנט.

מי זה היבואן ? יש סיבה שהוא שושו ?

אני חושב שאפשר לפרסם את שם היבואן או החברה שלו , כי זה רק עובדות .

A simple prop to occupy my time

פורסם

nuzz, נראה לי שלא קראת את כל התרד וקפצת לעמוד האחרון. אתה חוקר פרטי? חקרת את שני הצדדים ואתה יודע את כל הפרטים הקטנים בצורה אובייקטיבית? לא!

מבחינה חוקית אפשר לטבוע לשני הכיוונים, ולמי שיהיה עורך דין יותר יקר אז הוא ינצח.

שכל אחד יקח את התרד הזה כשיעור לחיים, ועוד פעם אני חוזר: בלי כל התרדים האלה - לראות ירידה דרסטית במחיר של סט שעלה כ2400 ש"ח ופתאום צונח ל1400, 1700, 1800 עפילו - זה מחשיד ומדליק נורה אדומה, אני לא נוגע בדברים (מציאות) כאלה. אין דברים טובים וזולים.

פורסם
כדי לקנות מציאות צריך הרבה ניסיון כדי להבחין בין מציאה לתרמית

אבל מצד שני אני לא נוהג לשפוט כמו הרבה חברי פורום כאן ששמחו לקפוץ על המציאה וליפול התחילה על גיל ואחר כך על היבואן, ועוד לצחוק על הבחור שקנה את הסט

יש פה לא מעט חברים בפורום ששוכחים מי "אבא" ואמא" שלהם ויורדים עד לרמה של פרנסה של בן אדם, לא מעט ממי שהגיב כאן מוכר ציוד "במחירי מציאה", וצריך לשאול את עצמו אם ככה ראוי לרדת לפרנסתו של בן אדם- וכל אדם בלי בדיקה בסיסית ועצמאית של הנושא

אני לא נוהג לקבוע כי מוכר הוא נוכל או גנב או מרמה ללא בדיקה שלי, כי אם כמה שזה יכול להיות נכון במקרים מסוג זה קביעות כאלה ללא בדיקה הם ילדותיות. אנחנו לא יודעים את כל העובדות באופן אובייקטיבי, אלא כל צד כתב את תגובותיו מנקודת מבטו וכמובן לטובתו

קונה שקנה מוצר במחיר חשוד, ומתווך שבפנה אותו ליבואן שטוען שהוא לא ידע מה הוא מוכר, ויבואן שאף אחד לא הגיב מטעמו שאין לו שום דרך להגן על עצמו

בסיטואציה שלנו היה מוצר מזוייף והוא הוחלף ואז חברים פה בפורום מעלים השערות בנוגע למהות העניין, סתם כדיי שתראו :

http://www.adisound.co.il/Product.asp?ProID=189

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=165K2POWER&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap&lang=HE

שתי חנויות שמוכרות גם באותו מחיר, בלי לרדת לשורש העניין אני ממש לא מבין איך אנשים חורצים פה דין של אדם, במיוחד שהם עוסקים במכירה מתחת מחיר השוק לאנשים פה, ואיך הם יראו גם למרות שהחליפו מוצר בין אם הוא פגום, מזוייף וכו' גם עליהם נשתמש במילה "שיטת מצליח" או שאז יתגלה סיפור כלשהו שינקה אותם מאשמה

ומה שאני אומר בקיצור זה, לפני שאתם שופטים מישהו, תדאגו שיש לכם את כל העובדות, ולא השערות שלכם

ההערה היא כללית ולא מכוונת לאדם אחד, היא באה להבהיר קצת לכולם את המושג של "לעשות צדק עצמאי". אין לי היכרות עם הצדדים לסיפור כך שאני לא יודע מי אשם ומי לא, אני יודע שמישהו קנה סט מזוייף והוא הוחלף לו בסט אחר.

אבנר,

אני רק לא מבין למה אתה מגן על הבחור שאגב, איננו בכלל יודעים את שמו בחירוף נפש כאילו היה מדובר על צפיחית בדבש.

הוא מוכר סט שהוא זול באופן מחשיד (כנ"ל גם עוד כמה חנויות בארץ).

יבואן יודע מה הוא מזמין או קונה, לפני שהוא מזמין מוצר הוא בודק אותו בין אם במידע,מחיר ואפילו לפעמים מזמינים דוגמא לפני הזמנה גדולה.

ככה נראה הסט המקורי של פוקאל, תמונה מאתר פוקאל העולמי:

165-K2P.jpg

יש לו את הסט ביד, מסובך להכנס לאתר של פוקאל ולראות האם מדובר על אותו סט?

אתה חושב שמי שמתעסק עם אודיו לרכב לא יוכל לראות את ההבדלים בצורה מיידית? רק הדאסט-קאפ בולט לעין בצורה מוחלטת.

במידה והוא לא ידע שזה זיוף, וקנה כמות של סחורה ובינהם היה כמה סטים מזוייפים לצורך הדוגמא (ללא ידיעתו) אז למה לא הוחלף לו לסט חדש מקורי?---> כי הוא עולה הרבה יותר ממה שהבחור שילם.

מצטער, זה לא קונה אותי.

אני מכיר לא מעט יבואנים בתחום הזה, ורובן ככולם יודעים בדיוק איזה סחורה הם מזמינים כמו שבעבר היו זיופים אסטרונומיים של מגברי אלפיין V12 וגם אותם לא היה קשה לזהות.

מספיק להשוות תמונה של המגבר ומידות חיצוניות בשביל להבין שזה זיוף.

לי כצרכן, אין שום בעיה שימכרו סחורה בזיל הזול.

סה"כ יש לא מעט יבואנים בארץ שמפריזים עם התמחור שלהם בדיוק כמו רדיו-מילאנו,אפריל טק-ליין,עוזי רדיו, SG אלקטרוניקה ועוד.

שאת רוב הליין של המוצרים שלהם אפשר לייבא באופן עצמאי מחו"ל ולחסוך עשרות ולפעמים מאות אחוזים .

וזאת גם לאחר תשלום מלא של משלוח אווירי מהיר(ויקר) ותשלום מיסים מלאים.

כמו שאני מעודד ייבוא אישי ,כך גם אני מעודד ייבוא פרללי כי סה"כ זה יוצר תחרות ומוביל להורדה משמעותית של המחירים לטובתנו כצרכנים.

וזה נכון ומומלץ בכל תחום.

סחורה זולה באופן מיוחד מקורה ב99.9% מהמקרים ב2 אופציות:

1.סחורה מזוייפת (בצורה חלקית או מלאה) או כל קומבינה אחרת (ע"ע דוטק עם טוויטרים של פולס וכו').

2.סחורה גנובה.

סחורה בייבוא פרללי היא כשרה,תקינה ומומלצת כאשר המחיר מתאים לזה.

אם אתה רוכש HU ביבוא פרללי בחצי מהמחיר של אותו HU בייבוא רשמי של הנציגות בישראל זה משהו ששווה את האחריות המוגבלת לשנה ולא 3 שנים כמו אצל היבואן הרשמי.

אבל אם מדובר על הפרשים זעומים אזי כמובן שיהיה מומלץ לרכוש מנציג והיבואן הרשמי בישראל.

בפרללי הכל עניין ופונקציה של מחיר.

אבל להגן על מישהו שמכר סחורה מזוייפת , והחליף את הסחורה למוצר אחר ,רק בגלל שהעמידו אותו על טעותו?

זה לא הופך אותו לאמין או הגון ולא מעיד על כלום.

110% מהאנשים שהונו יגידו שהם מצטערים וינסו לכפר על המעשה בצורה כזו או אחרת.

השאלה היא מה היה קורה אם לא היה קיים הפורום הזה ולא היו מעמידים את המוצר הנ"ל על היותו זיוף?

או כמו שכבר כתבתי, זה מקרה אחד שאנחנו יודעים שהוכח כזיוף והוחלף, כמה כאלו מקרים היו לפני הבחור הנ"ל שלא הוכחו?

זה בדיוק מציג את העניין כשיטת "מצליח".

הפעם זה לא הצליח, רק מעניין כמה פעמים זה כן הצליח.

מבחינתי אם יוכח לי שאותו יבואן התקשר ופנה ולכל הלקוחות שלו בהתנצלות שללא ידיעתו הוא מכר להם זיוף בטעות, ומזמין אותם לקבל את כספם חזרה----> אז מבחינתי הוא יהיה אדם הגון,ישר וצדיק.

שאני אישית גם אמליץ לרכוש ממנו בעיניים עצומות.

אבל לצערי ומנסיוני זה לא כך ברוב המקרים.

אבל לך תדע, אולי מדובר על זן חדש של צדיקים.

סה"כ מוניטין זה משהו שלוקח לבנות שנים -אבל לוקח רגע אחד למחוק אותו .

under construction..

פורסם

ושוב פעם אני לא מבין למה אנשים מגדירים את הK2P כסט שאותו ניסו לזייף

לא קיים בפוקל 165 KP, כמו שבסט המזוייף

את מה שניסו לזייף זה הסט KPS שהוא בעצם 165KP

ולכן בלי שום קשר ליבואן אלא לזיוף הזיוף אינו של הסט K2P תת דגם K2P

אלא של K2P תת דגם KPS

כלומר ממשפחת K2P בסדרת KPS אכן אם אתה לא מתמצא בסדרות של פוקל בעיה לזהות בין כל הרמקולים מה KPS מK2P ומה זה בכלל אומר

http://www.focal.tm.fr/catalogue-docs/EN/14/img/615.jpg

זה הסט שניסו לזייף, עכשיו זה דומה הא?

דגם הוופר בסט המקורי הוא 6KPS

בזיוף הוא 6KP

אם אדם בא לקנות את הKPS K2P זה אכן מאוד מבלבל, אם אדם בא לקנות את הK2P K2P ורואה בתמונה את זה אז זו בעייה גם מפני שכמו שאמרת, אם אדם מחפש את ה"הרמקול עם הקונוס הכסוף" וקונה את זה ,זה כבר תמרור אזהרה

אם על הסט היה רשום KPS חיצונית זה היה זיוף מעולה אבל הפרטים הקטנים הם המבדילים, וזה הדבר הראשון ששמתי לב שעל האריזה רשום KP 165 סט שבכלל לא קיים

הKPS הוא סט מעולה שמורכב מהוופר של הK3P , הסט הזה לא נפוץ בארץ

ולמי שרוצה לדעת ממשפחת K2P אלו הרמקולים:

100kp

130kf

130kp

165kf

- את הסט הזה ניסו לזייף165KPS

165K2P זה הסט עם הוופר הכסוף

165K3P

לדגם המזוייף קוראים 165KP והוא לא קיים

נ.ב

אני מגן על אותו יבואן כי אני לא אוהב שאנשים שופטים כאילו יש להם את כל העובדות כשבעצם הם עם השערות

פורסם

green monster קראתי מילה במילה ממה שהגבת ובאמת תרשה לי -אמת ויציב-

ובכללי לידיעת כולם

אין משחקים בכסף ובמרמה עשית טעות תדע לשנות ולתקן אותה (ולא "לסדר אותה לטובתך")

הנה סיפור קל לפני שנה וחצי לערך

לי היה בעבר מקרה עם היבואן של נאקמיצ"י (כלומר למתקין שלי בגללי)

רכשתי אז את אחד מן המגברים מהסדרות הטובות שלהם , באמת התקנתי עבד 10 הכול היה טוב אפילו השירות בבוקר הזמנתי

ואמרנו שאנחנו לחוצים בזמן ואחרי שעתיים הגיע במונית ספיישל המגבר.

אבל היה המקרה ואחרי שבוע המגבר -הפסיק לספק צליל ל2 יציאות- והופ! החליט לנוח.

ואני , ששילמתי לו מזומן במקום אמרתי לו עזוב קבלה סומך עלייך שלח לי אחר כך בדואר תקבלה

החלטנו שעדיף לא לגעת ולשחק במשחקים אסורים

התקשרנו אליו (לייבואן) והמתקין שלי דיווח לו מה בדיוק התקלה לדעתו והוא ביקש אותי בטלפון ואמר אדם שומע , דיברתי עם חגי-(המתקין שלי)

וואלה באמת מצטער קורא גם מקרים כאלה תבין , לא הכול בשליטתנו ופשוט (קל וחומר) אמר מה אתה רוצה? את כל הכסף בחזרה , או את אותו דגם של מגבר תוך 3 ימים יהיה במלאי חדש? ואני יישלח רק תגיד!

וכמו שעון כעבור 3 ימים (וחצי) הוא אישית הגיע למתקין שלי הביא מגבר חדש אחר! ופירק את הקודם מהרכב שלי.

בלי משחקים וקשקושים של ילדים כי סה"כ כמו שאני עבדתי מאוד קשה וגם המון אחרים על כל רכיב ורכיב במערכת הוא יידע להיות אמין ואמיתי

ולידיעת כל חברי הפורום זה גם מה שהיה צריך לעשות גם "היבואן" או "המתקין" המדובר בשרשור הנ"ל!

:roll:

פורסם

אבנר,

בוא נעשה קצת סדר בדברים, מכיוון שמשום מה אתה מזלזל באינטילגציה המינימלית שלי, להבין על איזה סט אני מדבר.

לפוקאל יש את סדרת הK2-POWER.

בסדרה זו יש את 2 הסטים המובחרים שהם K2P165 והK3P165.

הסט המזוייף נקרא 165 KP מסדרת הK2POWER (למרות שאין דבר כזה והמוצר היחידי הקרוב לזה הוא הKPS165).

החנויות\יבואנים\מתקינים או כל גורם אחר מוכר את הזיוף הנ"ל כK2P.

למרות שלא מדובר על הסט הזה בכלל.

האנשים מבקשים K2P, משלמים עבור K2P ולבסוף מקבלים זיוף.

זה שהזיוף אמור להיות בכלל 165KPS זה כבר משהו אחר.

בשביל להמחיש את העניין אתה יכול פשוט לקרוא את הנושא של התרד' עליו אתה בכלל מגיב:

בעניין: איך אפשר לדעת אם קומפוננט של FOCAL K2P מקורי או חיקוי?

בנוסף לכל הצרות, וזה רק מחזק את מה שכבר כתבתי, יבואן מזמין סחורה מחו"ל.

לא בודק באתר היצרן על הדגם הספציפי שאותו הוא מזמין\קונה?

הוא יכול מיד לראות שה165 KP בכלל לא קיים, ובטח שלא ב6.5 אינטש אלא רק ב4 ו5 אינטש תחת השמות KP100 וKP130.

ואם יש לו ביד 165 KP ולא 165KPS יש לו ביד או זיוף\קומבינה או סט חדש שטרם יצא לשוק ועוד לא מופיע באתר היצרן :shock:.

אתה יודע מה, צודק, הוא באמת איש ישר והגון וגם מאוד מקצועי בתחומו.:roll:

under construction..

פורסם

אני לא ממש מבין למה פשוט רשמת את מה שאני רשמתי

הרי הכל כבר כתבתי

זה שיבואנים ומוכרים לא מבינים מה הם מוכרים ,זה לא דבר חדש למעט קומץ קטן

זה שגם צרכנים לא יודעים זה גם לא חדש

ושוב בנוגע ליבואן, אני לא מכיר אותו ולא ממש אכפת לי ממנו ספציפית, מה שכן אכפת לי זה שאתה עושה משפט שדה במעמד צד אחד

תאמין לי שגם לי יש השערות ותהיות ואני לא אומר אם הבחור אשם או לא אני רק אומר שאני לא קובע לכאן או לכאן בלי עובדות של כל צד

לצערי, אין לי את היכולות הנדרשות מבן אדם על מנת שיוכל להכריע בסכסוך בין שני צדדים בשמיעת צד אחד בלבד, כנראה שלך יש את היכולת וגם לשאר הקוראים בפורום

בטח, שמדובר באדם שאף אחד לא מכיר כאן, קל נורא להשמיץ ולהרוס מוניטין כמו שאמרת

ואולי לפגוע לו בעסקים, שאתה יודע שזה דבר לא קשה בכלל, בטח בתחום הזה

הרי כבר קבעת :

"אתה יודע מה, צודק, הוא באמת איש ישר והגון וגם מאוד מקצועי בתחומו."

לא אמרתי שהוא צודק או חכם או ישר או מקצועי- אמרתי שלא שופטים אדם שלא בפניו ובטח שלא נתת הזדמנות להגיב ולתת את הצד שלו

לפני שעומד מולך מוכר עומד מולך בן אדם, מינימום של הגינות זה לשמוע שני צדדים לסיפור בסכסוך

פורסם

אני לא עושה משפט שדה לאף אחד.

עובדה מס' 1 היא שהוא מכר סט מזוייף ללקוח שמשלם את מיטב כספו עבור מוצר X.

העובדה השניה החשובה, היא שרק אחרי ויכוחים ועצבים הוחלט להחליף לו לסט אחר שונה מהמוצר המקורי כי לא ניתן להשיג במחיר הזה סט מקורי ולא מזוייף.

מה אתה רוצה שאני אעשה? אחכה לתגובה של מי בנוגע למה?

יבואן שמוכר ציוד לא יודע מה הוא קונה? לא יודע ממי הוא מזמין? לא יכול לבדוק האם קיים בכלל מוצר כזה אצל היצרן? לא קורא מידע אודות המוצר שהוא מתכנן לייבא?

לפחות 10 חברי פורום שחלקם אפילו לא עוסק בתחום הנ"ל באופן יומיומי יכולים להעיד שמדובר על זיוף ואותו יבואן שזו פרנסתו וזה המוניטין שלו על בסיס יומי, לא יכול לדעת אם זה זיוף?

תסלח לי, אבל לא הפורום ולא אני כלכך מטומטמים.

ואני באמת מתפלא עלייך שאתה עדיין ממשיך עם ההגנה הזו על אדם שבסך הכל רק מכר ציוד מזוייף (זה בסופו של דבר השורה התחתונה).

אני גם בטוח שאם היה מדובר על ה1800 ש"ח שלך היית מדבר אחרת.

אבל מכיוון שרחוק מהכיס רחוק מהלב, אתה מתחסד ולא רוצה "לקחת צד" ולהאשים מישהו לפני ששמעת את הצד שלו.

וגם מטיח בנו כאילו אנחנו הם אילו שמכרו את הסט המזוייף.:roll:.

בסוף, אנחנו שמתרעמים על העניין- לא בסדר, אבל הוא כל עוד לא שמענו את גרסתו זה בסדר.

מעניין שהתגובות של "כל הכבוד לאותו יבואן והוא הגון וישר" נעלמו להם פתאום.

מה קרה? קצת נפתחות העיניים וזה מתחיל להיות ברור?

under construction..

פורסם

חבל שאתה מנסה להתפס לקטנות

תגובתי למעשה היבואן הייתה

"כל הכבוד לגיל, וליבואן"

ואת זה אמרתי בתגובה לכך שהעניין נפתר לשביעות רצונו של הקונה

חוץ מזה מעניין אם אותו מוכר הוא באמת יבואן בכלל או קונה סחורה מיבואנים.

אני מגן על בן אדם כי אני יודע מה עלולים להיות הנזקים בשמועות מסוג זה וקביעות כמו נוכל וכו' שמתבססות על השערות ומילים כמו "דיברנו בצעקות והתווכחנו" זה לא רציני , בחייך

אנחנו לא משחקים פה בארגז החול , הוא עשה לי הוא שתה לי, אנחנו במגרש של הגדולים, ושמשחקים מחוץ לארגז החוקים לא אותם חוקים, וגם הסיכונים הכספיים לא

אתה כבר לא מדבר על נזק של 1800 שקל אלא קצת הרבה יותר בפגיעה במכירות,וגם מוניטין וכו'

פשוט אני לא מבין מאיפה בא מישהו ומדבר בצורה כזאת על בן אדם שהוא לא יודע בכלל מה קרה שם, וזאת על סמך מילים כמו:

"דיברנו בעצבים"

אל תחשוב במרחק של 4 סנטימטר מהאף, תסתכל קדימה ותבין לטוב ולרע מה התוצאות מדיבורים מסוג זה

ואז תבין למה אני לא מסכים עם שפיטה במעמד צד אחד , וכן זה מה שאתה עושה

אותו דבר הייתי עושה אם היו מדברים על סחורה שלך ולא היית כאן להגיב

פורסם

קל מאוד להתחסד ולהצטדק כשהכסף לא שלך.

אני רוצה לראות את תגובתך אם אתה היית קונה ומגלה שזה זיוף.

נ.ב.

אולי puntogt ואופיר יבקשו את גירסתו של המוכר למקרה הנ"ל,

מעניין בהחלט.

ZZR

פורסם

שרגאמן,

אף אחד לא עשה משפט שדה ולא יכול לעשות למישהו ששמו אפילו לא פורסם פה,דהיינו לא יכולה להיות לו פגיעה במוניטין.

כל מסקנה שהוסקה פה הייתה על סמך עובדות בלבד ועל כך אין ולא צריך להיות ויכוח:

1.נמכר סט מזוייף.

2.הסט הוחלף לסט אחר.

איך בדיוק מי שמציע לא לקנות שנית מ"יבואן" כזה שופט אותו לדין ובחוסר הגינות לדעתך,ואתה שאומר כל הכבוד ליבואן מביע דעה אובייקטיבית ? הסבר נא את ההשקפה המוסרית שלך בעניין זה מעניין אותי.

• תוכן חדש...