Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק ב100 אחוז!

תפקידו של המוכר הוא לקחת אחריות.

אופיר אתה תקבל החזר מלא על הסט. מצטער. גם אותי רימו.

כל הכבוד על ההגינות!

יישר כוח כן יירבו אנשים כמוך

:roll:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגע סיימתי שיחה מלאת צעקות ועצבים עם היבואן ששלקחתי את אופיר אליו.

הוא בדק את שאר הסטים שיש אצלו ועל אף אחד מהם לא מופיע המספר הסידור הנ"ל.

זכור לי שאופיר בדק את הסט ואת המספרים הסידוריים כשהוא קנה את הסט .

אגב הוא לא קנה אותו ממני הוא קנה אותו ישירות מהיבואן שלי. אני רק לקחתי אותו לשם.

**נמחק, נא להמשיך בה"פ**

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

המידבאס בסט הזה הוא בכלל העתק של המיד מהK3P פככככככככ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוף טוב הכל טוב.

אכן punto gt עמד מילה שלו והחליף לי את הסט לסט חדש (hertz hi enrgy).

ד.א - היבואן הוא אדם אמין והגון מאוד החליף את הסט לסט אחר שבחרתי ללא שם בעיה.

המקרה הזה מוכיח שאפשר לסמוך על על חברי הפורום בכלל ועל הנ"ל בפרט.

תודה לכולם, אופיר.

פורסם

מצטער שאני לא משתתף בקתרזיס הכללי.

היבואן מכר לך זיוף של פוקל ,

אתה חושב שהוא לא יודע מה הוא מייבא מחו"ל ?

הוא ידע שזה זיוף - זו הסיבה שהוא החליף לך סט ללא שום בעייה.

.

ד"א ,

כשאתה מוכר למישהו זיוף , ואח"כ מחליף למשהו מקורי

לא הופך אדם לאמין והגון מאוד.

מה שpunto gt כתב , מחזק את דעתי .

כ

רגע סיימתי שיחה מלאת צעקות ועצבים עם היבואן ששלקחתי את אופיר אליו.

אדם הגון ואמין לא היה מוכר זיוף, ולא היו צעקות בקשר להחזרה.

לדעתי , היית צריך לקבל את הכסף , וסט חדש מתנה.

.

ZZR

פורסם

מידן, אני מסכים איתך לגבי זה ש"היבואן" לא היה צריך להחזיק בכלל זיופים מהתחלה, אבל לקבל כסף חזרה ועוד סט מתנה? הגזמת קצת.

אנשים טועים, (כמו שאומרים בצבא) מתבלבלים :lol:, לדעתי צריך פשוט להיזהר ולא לקנות את הסט הנ"ל, הרי היו כל כך הרבה אזהרות גם מצד של פוקל עצמה, וגם לפי ההגיון זה פשוט מחשיד : סט KF/KP מסדרת K2P עולה 1400 ש"ח, וסט K2P עם הכונוס הכסוף נשאר 2400 ש"ח, איך זה? 1000 ש"ח הבדל ככה סתם כי יבואן של פוקל היתעורר בבוקר ואמר בואו נעשה הנחה?

כואב לי עכשיו על אלה שברשותם סטים KF/KP מקוריים שנקנו לפני הגעת הזיופים, כאשר הסט הנ"ל עלה 2000 ש"ח +.

פורסם

תרד' הזוי.

מי שמוכר משהו מזוייף, יודע שהוא מוכר מזוייף.

אם המחיר מחשיד משהו כאן לא בסדר, לא יכול להיות שכל העולם מוכר את הסט הנ"ל בלא פחות מ2400 ש"ח ופתאום מגיע "רובין הוד" של הסטריאו לרכב ומוכר את הסט הזה ב1800 ש"ח (600 ש"ח פחות).

אם מישהו לא רוצה להיות חזיר ומתעקש על לשבור את המחיר של הסט הנ"ל היה פשוט מוכר אותו ב2100-2200 ש"ח והיו קונים ממנו.

או שזה סחורה מזוייפת או שזה סחורה גנובה.

מי שמוכר משהו מזוייף ולא יודע להבחין אם זה זיוף או לא- הוא לא מקצועי בתחום הנ"ל ואין לו מושג גם מה הוא מוכר.

ומאחד כזה לא צריך בכלל לקנות.

"כרגע סיימתי שיחה מלאת צעקות ועצבים עם היבואן ששלקחתי את אופיר אליו"

בלי צעקות ובלי שום עצבים, אני בתור לקוח אחרי שהייתי מגלה ששילמתי 1800 ש"ח על זבל סיני שהוא בכלל חיקוי, הייתי "שובר לו את הסט הזה על הראש".

את הכסף בחזרה ומיד,לא להחליף ולא כלום ולא רוצה עוד קשר עם נוכל.

מעניין מאוד מי זה היבואן הידוע אמין והגון הזה, שכל הפורום קונה ממנו באיזור הדרום.

כי אמין הוא כבר לא, הגון?, הצחקתם אותי.

זה נקרא שיטת "המצליח" מכר סט מזוייף, עבר בשלום- מצויין, לא עבר? לא נורא נחליף לו את הסט למקורי וכאילו "יצאת צדיק".

זה סט אחד שהוא החליף שאנחנו מכירים, השאלה כמה סטים כאלו הוא מכר לאנשים שלא בפורום ולא יודעים שהם קנו זיוף:!:.

בזיון מוחלט

עוד יותר מרתיח שאתם גם "אוכלים" את הפתיון הזה.

under construction..

פורסם

מידן, אני מסכים איתך לגבי זה ש"היבואן" לא היה צריך להחזיק בכלל זיופים מהתחלה, אבל לקבל כסף חזרה ועוד סט מתנה? הגזמת קצת.

.

הגזמתי?

אני הגזמתי ?!

אני אומר לך מי הגזים :

אופיר.

כל הכבוד לגיל, וליבואן

כן ירבו כאלה מאוד כיף לשמוע שיש עוד אנשים הגונים!

כל הכבוד :wink:

אני לא מבין על מה התשבוחות הנ"ל ?

על זיוף שנמכר במחיר מלא והוחזר ?!

אתה טוען ש"היבואן התבלבל", "הוא לא הבין שמדובר בזיוף " , "נפלה טעות" ,

אני חושב שאתה טועה.

אם הייתם הולכים וקונים פוקל KP מחנות ממתקים , אז הטעות הייתה היגיונית .

אם קונים זיוף מיבואן של סטריאו לרכב - זו לא טעות ,

זו הטעייה בכוונה תחילה .

.

נראה לכם הגיוני שיבואן לא יודע איך נראה פוקל מקורי , ואיך נראה זיוף ?

.

ZZR

פורסם

מצטרף ומחזק את דעתם של ניר ומידן מל.

הוא כנראה עובד בשיטה של- אם הצלחתי למכור זיוף דיינו אם לאו מקסימום נחליף לו-עד כמה שידוע לי יבואן רשמי יש אחד בארץ,קנית ממישהו שמתיימר להיות יבואן ולא יודע מה זיוף ומה לא ?:shock:

אני לא הייתי רוצה עסק עם אדם כזה יותר בין אם מדובר על חוסר ידע או על נוכלות מכוונת,החלפת הסט לאחר ממש לא מרשימה אותי.

פורסם

הבעיה היא שאנשים מניחים כל מיני השערות, אפשר להניח שהוא ידע, אפשר להניח שלא

סתם אנשים רואים רק שחור

לבחור הייתה בעיה עם סט לא מקורי, הסט הוחלף לסט אחר, אז מה הבעיה?

חבר פורום שהפנה אותו ליבואן, לקח אחריות ודיבר עם היבואן כדי שיחליף

והיבואן החליף , זה הכל

אז אני אומר כל הכבוד לגיל שדיבר עם היבואן וליבואן שהחליף, כי בסופו של דבר שניהם פעלו

על כל מיני השערות שחברים בפורום כתבו איך אפשר להתייחס? אז אולי הוא עשה ככה ואולי הוא עשה ככה ובכלל ידע שזה ככה.

כל עוד הוחלף אז הוחלף

פורסם

אני מכיר את ה"יבואן" הזה,

למען האמת, אני משתדל לא לקנות ממנו רכיבים שיש חשד לזיופים..

בעבר(לפני כ 3 שנים) קניתי ממנו מערכת הכוללת HU קומפוננט ו 6x9, הייתי מרוצה, ולא היו בעיות עם הסטים(והם עובדים עד עכשיו ברכב של חבר).

אבל בעניין פוקאל, כשאני באתי אליו בכוונה לקנות פוקאל, כבר הבנתי שמה שאני יקנה יהיה זיוף זאת מכיוון שהמחיר שהוא נתן לי היה תמוהה בעיניי.

בכל אופן, גיל יצא בסדר גמור,

היבואן מילא את חובתו בדבר והיא מינימום להחליף לסט לבקשת הלקוח(מקווה שהפעם המקורי :lol:)..

אצלי לדוגמא אם היה קורה מצב כמו שקרא לפותח הת'רד,

הוא לא היה מסתיים ככה.. לא בכזאת פשטות.

יעקב.

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקרב לכזה יבואן בעתיד.

זה שהוא החליף לבן אדם את הסט לא מזכה אותו בשום שבחים מבחינתי.

אני עדיין שואל את עצמי איך הוא מוכר זיופים ? יבואן לא יודע מה המקור של הציוד שלו ? לא יודע איך נראה סט מזויף ? הוא לא בדק את הסחורה שלו לפני שהוא מכר אותה ? כל הפורום פה ידע להגיד שזה זיוף אבל היבואן עצמו לא שם לב ? הוא בדק את כל הסטים שלו , ורק אחד , זה שנמכר ואנחנו מדברים עליו מזויף .. צירוף מקרים ? לי זה לא נראה כך.

תחליטו אתם :

או שהוא יבואן לא מקצועי וחסר אחריות שלא יודע מה הוא מוכר.

או שהוא נוכל.

שבחים על כך שהוא החליף את הסט ? שיגיד תודה שלא הגישו לו תביעה על הונאה .

אני רק שמח על כך שאנשים בפורום חשפו את הסיפור הזה בכל כך קלות ובכך שעזרו לבחור לקבל תמורה לכספו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כדי לקנות מציאות צריך הרבה ניסיון כדי להבחין בין מציאה לתרמית

אבל מצד שני אני לא נוהג לשפוט כמו הרבה חברי פורום כאן ששמחו לקפוץ על המציאה וליפול התחילה על גיל ואחר כך על היבואן, ועוד לצחוק על הבחור שקנה את הסט

יש פה לא מעט חברים בפורום ששוכחים מי "אבא" ואמא" שלהם ויורדים עד לרמה של פרנסה של בן אדם, לא מעט ממי שהגיב כאן מוכר ציוד "במחירי מציאה", וצריך לשאול את עצמו אם ככה ראוי לרדת לפרנסתו של בן אדם- וכל אדם בלי בדיקה בסיסית ועצמאית של הנושא

אני לא נוהג לקבוע כי מוכר הוא נוכל או גנב או מרמה ללא בדיקה שלי, כי אם כמה שזה יכול להיות נכון במקרים מסוג זה קביעות כאלה ללא בדיקה הם ילדותיות. אנחנו לא יודעים את כל העובדות באופן אובייקטיבי, אלא כל צד כתב את תגובותיו מנקודת מבטו וכמובן לטובתו

קונה שקנה מוצר במחיר חשוד, ומתווך שבפנה אותו ליבואן שטוען שהוא לא ידע מה הוא מוכר, ויבואן שאף אחד לא הגיב מטעמו שאין לו שום דרך להגן על עצמו

בסיטואציה שלנו היה מוצר מזוייף והוא הוחלף ואז חברים פה בפורום מעלים השערות בנוגע למהות העניין, סתם כדיי שתראו :

http://www.adisound.co.il/Product.asp?ProID=189

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=165K2POWER&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap&lang=HE

שתי חנויות שמוכרות גם באותו מחיר, בלי לרדת לשורש העניין אני ממש לא מבין איך אנשים חורצים פה דין של אדם, במיוחד שהם עוסקים במכירה מתחת מחיר השוק לאנשים פה, ואיך הם יראו גם למרות שהחליפו מוצר בין אם הוא פגום, מזוייף וכו' גם עליהם נשתמש במילה "שיטת מצליח" או שאז יתגלה סיפור כלשהו שינקה אותם מאשמה

ומה שאני אומר בקיצור זה, לפני שאתם שופטים מישהו, תדאגו שיש לכם את כל העובדות, ולא השערות שלכם

ההערה היא כללית ולא מכוונת לאדם אחד, היא באה להבהיר קצת לכולם את המושג של "לעשות צדק עצמאי". אין לי היכרות עם הצדדים לסיפור כך שאני לא יודע מי אשם ומי לא, אני יודע שמישהו קנה סט מזוייף והוא הוחלף לו בסט אחר.

כן, גם לי יש השערות כמו למה הבחור לא קיבל K2P חדש במקום אלא הרץ, דבר שאולי יעיד כי לא ניתן לספק את הסט המקורי במחיר הנ"ל

או למה כמעט ללא בדיקה הוחלף הסט

ועוד ועוד השערות, אבל מבחינתי הן רק השערות ואני לא מעיז לקרוא לאדם נוכל גנב, או איש שלא ניתן לסמוך עליו ללא בדיקה שלי.

אני לא סומך על תגובות בפורום כדי לקבוע כאלו דברים, במיוחד שמדובר בשמו, ופרנסתו של אדם שגם דברים כאלו צריך לכבד, יותר מאשר סט רמקולים עלוב

נ.ב

עופר חסר אחריות הוא לא כי הוא לקח את הסט חזרה, אולי הוא אכן לא יודע מה הוא מוכר ואולי כן

תביעה על הונאה אי אפשר להגיש מפני שכאשר נודע לו הדבר הוא החליף את הסט

נ.נ.ב

זה הקומפוננט שהם ניסו לזייף K2P KPS

הם קראו לו K2P KP 165 שאמור להיות 6.5 אינטש בסדרת KP דבר שלא קיים בפוקל , שמסדרת הKP הקומפוננט הכי גדול שמיוצר זה KP130 שלאחריו מגיע ה165KF בעח הטוויטר T47 וקרוס נחות יותר מסדרת ה,K2P.

הKPS מגיע איך שנראה הזיוף, ולכן אותו ניסו לזייף, אגב מחירו נמוך ממחיר ה K2P K2P שהוא הסט עם הקונוס הכסוף

http://www.sonicelectronix.com/item_10645_Focal+165+KPS.html#

מחירו בצרפת נמוך מ1600 שקלים

• תוכן חדש...