Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החבר בעל הרכב הנ"ל (אינני זוכר במדויק את השנה 1998-2001 כנראה...) . הבעיה ברכב הינה שפרט למד חום המנוע ברכב שום מחוג אחר ברכב לא פועל.לפני שהחבר רץ לבדיקת מכון ספידומטרים האם יש משהו שאפשר לנסות לעשות עצמאית?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

היי דני.

החבר במצב כלכלי לא משהו ולכן לא ניגש עדיין למכון ספידומטרים.אשמח לדעת אם יש אפשרות לבדוק עצמאית לפני שניגשים למכון ומוציאים כסף.

פורסם

אני חושב שבעיה היא החיישן של מד החום,או שעון מד החום לא טוב יש צורך להחליף אותם.

ואם לחברך אין ידע בסיס להתקין מכוניות??אז לא מומלץ.זה יכול להזיק עוד יותר גרוע מי יודע..

עדיף לרוץ למכון ספידומטר .ואם אין לו כסף כדי לשלם על התיקון?אז שימכור אוטו.

פורסם

לפני שהחבר רץ למכור את הרכב לפי הצעת קודמי, שיקפוץ למקום בדיקת ספידומטרים, ויבקש הערכת מחיר, או האם הבדיקה אינה כרוכה בתשלום, והתשלום הוא רק על תיקון התקלה ועל החלפים.

אם החבר שלך גר באיזור המרכז אני אשמח להמליץ לו על מקום מעולה מקצועי, ולא יקר יחסית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה "נהגת ודים".

החבר גר בקריות (ליד חיפה).אני חשבתי לבדוק איפה הכבל של הלוח נמצא במנוע ו"לשחק" עימו מעט ואולי זה ישחרר שם משהו..

למישהו יש הכוונה היכן נמצא הכבל הנ"ל ברכב ?

• תוכן חדש...