Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות מערכת חדשה לאוטו (רק מגבר סאב וקומפוננט) הכלתי למישהו שהמליצו לי עליו והוא הציע לי לקנות את המערכת הזאת:

סאב c12 של קיקר- 650 שקל עם תיבה

מגבר של קראנץ', לא זוכר את הסוג בדיוק משהו עם 4150 4 ערוצים 1200 וואט- 1000 שקל

קומפוננט של הרץ גם לא זוכר איך קוראים לו רק זוכר שהרמקולים בצבע כתום- 1000 שקל

סה"כ עם קיט ומפצל 2740

שווה לקנות?

פורסם

לא שווה. סאב כזה שווה הרבה פחות באזור ה400-500 , אלא אם הוא מוכר אותו עם תיבה מקורית וזה מעלה את המחיר.

תבדוק את הדגם של הרמקולים ושל המגבר כדי שנוכל לענות לך כראוי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הוא הוריד את המחיר של הסאב ל-600 אבל מה אתם אומרים זאת מערכת טובה או שאפשר יותר איכותי במחיר הזה?

פורסם
ביררתי והמגבר הוא קראנץ GT4150 והקומפוננט זה הרץ אנרג'י. שווה לקנות במחיר כזה?

CRUNCH GP4150

צריך להיות אחלה מגבר לי יש את הסדרה הנמוכה יותר(PZI) ואני ממש מרוצה ממנו

הנתונים של המגבר שלך

GP4150

600W2 / 3 / 4-Channel A/B Class Amplifier

150W x 4-Ch @ 4-Ohms or

300W x 4-Ch @ 2-Ohms or

600W x 2-Ch @ 4-Ohms Dynamic Music Watts

כמובן הנתונים מנופחים אבל אני מאמין שהוא יוציא את ה110RMS ב4 אוהם ואת ה380 RMS בגישור

ולמה שלא תקנה איזה סאב ב600 שקל כמו הP2 ותבנה לו לבד את התיבה? צריך לעלות משהו כמו 70-80 שקל

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

ממש אין לי מושג איך לבנות תיבה וחוץ מזה לחבר שלי יש סאב כזה והוא אמר שהוא סבבה, וגם אם לא, אני לא מומחה לזה אז לא ישים לב

• תוכן חדש...