Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל מטבע יש 2 צדדים.

אני מכיר כמה מקרים בהם כן השאירו פרטים וקיבלו חשבון מנופח כי האדם שרכבו נפגע החליט לתקן "על הדרך" עוד כמה פגיעות פח.

סיפור אמיתי לחלוטין

עבדתי כשכיר לפני הרבה שנים אצל מישהו שדפקו לו את האוטו בחניה.. אנשים טובים העירו לפוגע שישאיר פתק על המגב של הרכב הנפגע.. והנהג הפוגע השאיר פתק בלית ברירה..

כשהגיע מי שהיה הבוס שלי לרכב.. צעק לו השכן מלמעלה שפגעו לו ברכב ושהוא הכריח את הפוגע להשאיר פתק.. ואכן היה פתק מתחת למגב.. על הפתק היו רשומות שתי מילים...

"חפש אותי"

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן גזענות לא גזענות, האופי, ההתנהגות כא בארץ על הכבישים ועל החניות היא זוועתית.

חוויתי את אותו מקרה לפני כשנה שבה דפקו לי את הפג'ו שהייתי חייל ונפרדתי מ 4 משכורות צבאיות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165020

לפני כחודש ראיתי איזו נהגת אולי בת 18 יוצאת מחניה שכל ההגה ימינה ונכנסת בכנף אחורית בערך מכה כמו שלך שאפלאוז, היא יצאה מהרכב צחקה כמו מטומטמת המלצתי לה להשאיר פרטים כי זו עברה פלילית, היא צחקה ונסעה משם בלחץ של החברים שהיו באוטו, רשמתי את המספר ושמתי לבחור עם הדיהטסו על השמשה.

זה חינוך מילדות כן ערכים כן הלכה אבל על הכביש רובינו מרגישים מרי עולם.

ואני מתנדב במתנ"א ואני רואה מה זה זילזול של נהגים, אחר כך הם בוכים שהילד בן ה 5 עף מהשמשה הקידמית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לאמא שלי גם קרה לפני חודש בערך.

יש לה הונדה FRV חדשה.

חנתה בבני ברק, איזה נהג משאית (עם מכולת פסולת בניין) דפק מאזדה 3. בלחץ עדי ראייה השאיר פרטים. נסעה כמה עשרות מטרים, דפק את הרכב של אמא שלי וברח.

עד ראייה השאיר פתק.

בקושי הצלחנו לאתר את הבעלים (איזה בדואי משבט צ'וקומוקו), שאילולא הייתה לו חברה ידועה באיזור המרכב להשכרת משאיות ודחפורים. ספק אם הוא היה שם עלינו..

הנזק: 12,300 ש"ח.

בעזרתי (וללא עזרת חברת הביטוח העצלנית והנצלנית) איתרתי את בעל הרכב, בעל חברה להשכרת כלי רכב כבדים, הוא מסר את פרטי הנהג. הנהג לא הודה במשך 3 שבועות, עד שלבסוף "נשבר" והודה :-)

פורסם

כן זה הישראלי המכוער

אם זה קורה בחול אז זה איזשהו ישראלי שמטייל שם.

באשכול הזה מזכיר לי עכשיו ששכחתי לפני שבוע את המפתחות של האוטו על הבגאז'. אחרי חצי שעה אני הולך לבדוק עם הרכב עדיין במקום, אכן היה ועוד עם פתק עם מספר טלפון של הבחור שלקח את המפתח.

זה ניראה לי היה אחד עולה חדש שלא מחשיב עצמו לישראלי עדיין :-P

פורסם
כן זה הישראלי המכוער

אם זה קורה בחול אז זה איזשהו ישראלי שמטייל שם.

באשכול הזה מזכיר לי עכשיו ששכחתי לפני שבוע את המפתחות של האוטו על הבגאז'. אחרי חצי שעה אני הולך לבדוק עם הרכב עדיין במקום, אכן היה ועוד עם פתק עם מספר טלפון של הבחור שלקח את המפתח.

זה ניראה לי היה אחד עולה חדש שלא מחשיב עצמו לישראלי עדיין :-P

הוא אמר ששיכפל את המפתחות ?! :lol:

Hyundai IONIQ

פורסם

אצלך זה עוד כלום לי השביתו גולף GTI וברחו פשוט =\ מזל שיש ביטוח.

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

טוב,עכשיו חזרתי מהפחח וזאת ההצעת מחיר:

יישור כנף אחור שמאל (פחחות וצבע) 600 ש"ח.

הוא גם רצה 300 על פנס,אבל השגתי ב 140 מצנטרל..

נראה לי שאני יעשה את זה (לא שיש לי הרבה ברירות)

רק נקווה שזה יחזור למצבו הקודם בלי עיוותים וקימוטים מיותרים בפח =\

אני יעלה תמונות בסיום העבודה.

שבוע טוב :arrow:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

סיפור שהיה

לאחי הייתה שברולט, חונה בשלווה,ברחוב.

לפתע,קיבלה נשיקה...מאוטובוס.

הנהג הנחמד לקח רוורס, ונסע לדרכו.

במזל,אחת השכנות בדיוק הייתה בחלון, ורשמה את המספר.

הבחור הנחמד שילם,בריבית דריבית :-P

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...