Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגי UHP במידה 195-45-15

Herman
שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

התחדשתי ברביעיית ג'אנטים 15 אינטש.

אשמח להמלצות לצמיגי UHP במידה הנ"ל

כרגע מתלבט בין S-Drive של יוקו או T1R של טויו.

מחירים של T1R מצאתי בב"ש בצמיגי אלימלך ב450 ש"ח לצמיג, במרכז (כ"ס) המחירים בסביבות 550 - 600 ש"ח.

המחירים ל S-Drive לפי אתר היבואן הם 937 ש"ח לצמיג (הזוי ביותר)

http://www.yokohama.co.il/data/price%20april%202007.pdf

לא בדקתי עדיין בצמיג ישיר והיפר צמיג, כמו כן אנטון לא נבדק (אני משאיר את הזולים לסוף וכרגע בודק אולי מישהו בקרבתי ייתן מחיר אנושי)

אם יש המלצות נוספות - אשמח לשמוע.

התקציב עד 1600. האם התקציב ריאלי?

כמו כן אשמח לדעת על מיקום מלאי טרי.

תודה מראש

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצמיגי אלימלך (ביציאה מב"ש לכיוון עומר?) הציעו לך את ה-T1R ב450 ש"ח לצמיג? אני רץ לקנות שם גם, תודה.

בתקציב הזה הטויו זו האופציה הכי משתלמת מבחינת תמורה לכסף.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדופן בפרט והצמיג בכלל (SP9000) נשחקים מהר מאוד (למרות שהיו בלחץ אויר תקין עד גבוה מהמומלץ ב-2PSI). זיו, אתה זוכר איך נראו אצלי הצמיגים הקדמיים בוולקן אחרי 3 חודשים ;-)

צמיג מצויין. יש כאלה שאומרים שה-T1R יותר טוב, ולכן עדיף לשמוע המלצות של אלו שהתנסו בשניהם

אביעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצמיגי אלימלך (ביציאה מב"ש לכיוון עומר?) הציעו לך את ה-T1R ב450 ש"ח לצמיג? אני רץ לקנות שם גם, תודה.

בתקציב הזה הטויו זו האופציה הכי משתלמת מבחינת תמורה לכסף.

:-)

אין צורך לרוץ, יש שמועה שיש מלאי, רק שלא יעלו מחירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שיש עוד אופצייה שחובה לבדוק לפני שקונים טויו T1R/ S DRIVE או SP9000:

Bfgoodrich G-FORCE PROFILER במבחנים בחו"ל הוא קיבל ציון מאוד קרוב לטויו ונמכר במחיר של 633 לצמיג ברשת טיירס פור יו.

ד"א הS DRIVE נמכר במחיר של 627 ש"ח לצמיג.

אני מחפש צמיגים במידה 205-50-15 אם מישהו שמע על הטויו, דאנלופ או גודריצ' במידה הנ"ל אשמח לדעת על כך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
נראה לי שיש עוד אופצייה שחובה לבדוק לפני שקונים טויו T1R/ S DRIVE או SP9000:

Bfgoodrich G-FORCE PROFILER במבחנים בחו"ל הוא קיבל ציון מאוד קרוב לטויו ונמכר במחיר של 633 לצמיג ברשת טיירס פור יו.

ד"א הS DRIVE נמכר במחיר של 627 ש"ח לצמיג.

אני מחפש צמיגים במידה 205-50-15 אם מישהו שמע על הטויו, דאנלופ או גודריצ' במידה הנ"ל אשמח לדעת על כך.

ה SDRIVE נמכר ב500 ש"ח לצמיג אצל אנטון - רק מה הבעיה , אין במלאי וכבר מבטיחים חודש שהמשלוח צריך להגיע אוטוטו.

לגבי הBF, אני לא מכיר אנשים בארץ שיש להם צמיג כזה.

לגבי הT1R, יש מלאי ישן - תאריך צמיגים מעל שנה.

אני בהתלבטות :roll:.

נראה לי שאני אלך בקרוב על הT1R.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SP9000 כמו שאמרו - בעל דופן רכה.

אני אישית לא אהבתי.

T1R - תבדוק את התאריך שלהם, הכי "טריים" שאני מצאתי היו בני למעלה משנה, וזה עוד היה משלוח טרי טרי שרק הגיע ליבואן !

חיכיתי למשלוח הבא, ושוב - הגיעו צמיגים משנת 2006.

לשים או לא - שיקול שלך. אני לא שמתי.

S DRIVE אני מצאתי למידה שלי (205.45.16) ב 2,300 ש"ח (לפני מיקוח) ב"צמיגי רמת אביב",

אצל בחור חביב בשם אייל, שגם יודע לתת שירות ברמה מעולה.

הם היו טריים, אגב.

בסוף הלכתי על F1, ואחרי סדום ערד (והסביבה) אתמול אני חייב להגיד "וואו". אין מילים אחרות.

או כמו שחבר אמר "זה או להוריד 20 קמ"ש בכניסה לפנייה, או לעוף החוצה, או לשים F1".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...