Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול בסוכנות סוזוקי וכנראה שאני ירכוש בקרוב את הSX4.

למה? מכיוון שהם מציעים אחלה של אבזור יחסית למכוניות יפנית ולמכוניות משפחתיות אחרות. וגם כי אני מקבל הנחה ובסוף אני קונה אותה במקום ב110 בפחות מ100 אלף.

לאחר נסיעת המבחן הבנתי שהרכב מתאים לי ב100 אחוז נהנתי מהנהיגה ואין לי צורך ברכב חזק ממנו.

בכל מקרה, השאלה שלי היא בנוגע ליחסי העברה, הרכב(אוטומט) מציע יחסי העברה של

1...2.875

2...1.568

3...1.000

4...0.697

אחורי...2.3

מה זה אומר? האם זה סביר? פירוט יתקבל בברכה:)

שבת שלום

פורסם

זה אומר שכל סיבוב מהמנוע מתחלק באות ומספר של הילוך ויש גם את נתון היחס העברה הסופי שיש בגיר הוא רלוונטי לכל ההילוכים

בכל אופן אם זה לא רכב שמיועד למירוצים זה לא צריך ממש לעניין אתך המספרים האלו, פשוט סע על הרכב ותיראה אם ההילוכים מתאימים לך

מן הסתם זה לא רכב ספורט והוא אוטמטי עם 4 הילוכים אז יהיו לו יחסי העברה ארוכים יחסית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יחסי העברה הם רק חלק מהמרכיבים הישירים על הביצועים, יחד עם משקל הרכב וחוזק המנוע. קוטר הגלגל- גם הוא משפיע על יחסי ההעברה הסופיים ועל הביצועים.

נסעת על הרכב, לא? הביצועים נאים לך? מה זה משנה מה יחס ההעברה בגיר?

dirty old man

need love too

פורסם

בקיצור אחרי נסיעת מבחן שיצאת ממנה מרוצה, יחס העברה הוא לא פרמטר בכלל. בהצלחה. :-)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...