Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות רכב עד 150K. אני מעוניין לקנות רק הונדה סיוויק (147K) או הונדה אקורד(130K). אם אני אקנה את אחד הדגמים אז זה יהיה הדגם הבסיסי של אותו מודל. רציתי לדעת מה כדי לי לקנות כי ההפרש כסף בינהם הוא סכום סביר. הסיוויק היא דגם חדש חסכוני ומאובזר יותר ואילו האקורד יותר מהנאה לנהיגה אך תיהיה בקושי מאובזרת. מה לבחור:?::?::?:

פורסם

"אני מעוניין לקנות רק הונדה סיוויק (147K) או הונדה אקורד(130K)"

יש משהו לא ברור בנתונים - על פי מה שאתה כותב, האקורד זולה יותר מהסיביק. האם זו סתם טעות, או שאתה מתכוון לאקורד יד-שנייה?

פורסם

אני לא בטוח איזה תשובה אתה רוצה... משהו כמו הסיווק אוטו חבל"ז סמוך עלי קח אותו בשתי עניים עצומות?!

האקורד תהיה יותר מרווחת, חזקה, וכו וכו...

הסיוויק תהיה פחות אבל גם תעלה פחות.

אני לא בטוח שיש מקום אמיתי להשוואה בניהם.

פורסם

בסה"כ אתה נתת את התשובה: הסיביק חסכונית ומאובזרת יותר, והאקורד מהנה יותר לנהיגה. ולכן, אם חשוב לך חסכון ואבזור, לך על הסיביק, ואם חשובה לך העוצמה וההנאה, לך על האקורד. רק שתדע: הסיביק מאכזבת מבחינת בידוד רעשים; האקורד מאכזבת מבחינת נוחיות (במיוחד בעיר). יתכן וכדאי לך להשקיע את ההפרש דווקא באבזור, ולקבל את הסיביק בדגם המפואר (למרות שההפרש שהם יצרו בין הדגמים, מבחינת מחיר, פשוט מוגזם).

פורסם

מה הקטע?

אם יש לך את הכסף להוציא גם על אקורד וגם על סיוויק, ואתה מתלבט לבין הגרסאות הבסיסיות - למה לא להוסיף את הכסף ולקחת את הסיוויק ברמת האיבזור הגבוהה ביותר?

אגב,

אין לי שמץ של מושג לגבי איבזור/מחיר ^

סתם עצה.

8)
  • תוכן חדש...