Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש את המבצע הזה עכשיו בביטוח ישיר (אני צריך לעשות ביטוח חדש) , הבנתי שאם עושים שם ביטוח מקבלים גלאי רוורס ב"מתנה" (בעצם ב150 שקלים שהם התקנה) , השאלה האם אלו גלאים איכותיים ? ההפרש ביטוח בין האתר לטלפון הוא משהו כמו 300-400 שקלים השאלה האם בכל מקרה ללכת על זה ? (הבנתי שלגאי רוורס עולה משהו כמו 1000 שקלים).

אני דיי צריך את זה כי הונדה זה רכב בעייתי ,

תודה רבה

פורסם

אם יש לך ידיים טובות ההתקנה מאד פשוטה.

הערכה תמיד מגיעה עם מקדח לחיישנים. קודחים חורים בפגוש, ממקמים את קופסת הבקרה (בגודל קופ' סיגריה), מחברים ל+, לגוף המכונית (-) ולחוט של אור הרוורס. משחילים את חוטי החיישנים ומחברים לקופסה ולא שוכחים לאבטח היטב את עודפי החוטים עם אזיקונים או איזולירבנד.

לפעמים צריך לקדוח חור קטן ברצפה באזור הבגאז' כדי להעביר את חוטי החיישנים, בהרבה מכוניות יש חור קיים וצריך רק להוציא את פקק הגומי.

בשלב אחרון ממקמים את הזמזם, או התצוגה עם הזמזם ומחברים החוט לקופסת הבקרה.

פורסם

אני מכיר מישהו שעובד עם גלאים של קוברה שיש להם אחריות לכל החיים (בינתיים הם החליפו כל קיט שעשה בעיות) והוא מתקין וצובע אותם בצבע הרכב וכל זה בסביבות ה700 ש"ח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...