Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם !

אני פעם שמעתי לא זוכר ממישהו , שמוזיקת טראנס גורמת לרמקולים "להישחק" מהר יותר מכל סוג מוסיקה אחר.

מה דעתכם? האם זה נכון? שבגלל כל ה"בומים" הקצרים האלה נהרסים הרמקולים , או שזה יותר נגיד במוזיקה שחורה ששם יש באס די ארוך כזה, או שאולי בסוג אחר? מה דעתכם?

פורסם

בתשובה לכותרת:

אני אישית חשבתי שרק מוזיקה טרנס/שחורה, אבל ביקרתי פעם בחדרי שמע ותצוגה למערכות ביתיות של מקנטוש קריל מרק-לוינסון .... וראיתי שם תקליטים של דיאנה קראל שזו זמרת המשתייכת לג'אז ווקאל או מודרן ג'אז, שאלתי אחד הנציגים למה דווקא השמיע קטע ווקלסטי הוא אמר שבחלק מתקליטי ווקאל יש הרבה מאמץ על המגבר ועל הרמקולים. וחלק מהרמקולים לא עומדים בעליות וירידות של השיר ומשמיעים עיוותים.

פורסם

fusion

לא צריך להוסיף מילה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

"איזה סוג מוזיקה מוציאה מהרמקולים את המקסימום?"

שאלה דיי צעירה ולא חכמה..

השאלה הנכונה היא איזה רמקול מוציא את המקסימום מהמוזיקה שלך ולא ההייפך!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למה שתחליט אם אני צעיר, ועד כמה השאלות שלי חכמות או לא? אתה לא מכיר אותי, ואתה לא יכול לשפוט אותי על פי השאלות שלי, אולי בכלל לא הבנת את השאלה שלי , תסתכל על עצמך קודם כל ואז תכתוב תגובות .

תקרא טוב טוב את השאלה שלי, ואז את השאלה שלך, ואז אולי תבין שהן שתי שאלות שונות לגמרי ולא קשורות אחת לשניה לגמרי.

תודה ויום טוב.

פורסם

את האמת אם אתה רוצה לא לשחוק את הרמקולים אל תישמע בכלל מוזיקה.

לא חשבתי שמישהו יעלה בדעתו על שאלה כזו, למה אתה הולך לישמוע מוזיקה לפי מה שפחות שוקח ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא, אני שומע את כל הסוגים. אישית טראנסים אני לא כל כך אוהב, אבל פשוט זאת נראית לי שאלה מעניינת, אז החלטתי לשאול ,זה הכל.

פורסם

30 - SPL Track #1- 'Serving You'.ape

31 - SPL Track #2- 'Get Your Body Ready'.ape

שלושת השירים האלה לקוחים מתחרות IASCA הדיסק משנת 2001.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איזה מוזיקה מוציאה את המקס' מהרמקולים !! מה קשה להבין את זה . הבחור התכוון איזה מוזיקה יש בה הרבה אלמנטים וכלים שמנגנים באותו רגע וקשה לרמקול להשמיע אותה בצורה מושלמת ויש הרבה טריקים כאלה, בהמשך אני אעלה טריק ג'אזז שמאוד קשה לרמקול לנגן אותו שגם השתמשו בו לתחרויות

פורסם

אני לא יודע מי מבצע את השירים .

אבל יש לי אותם על המחשב , אני יכול להעלות את השירים אם יש רצון בכך .

NaderShado , אנחנו יודעים למה האדם התכוון , השמות של השירים פוגעים בדיוק במה שהוא מחפש , אם אתה לא מכיר אז אל תדבר !

בהמשך אני ישיג את הדיסקים החדשים יותר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...