Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם

עד כה לא היו לי שום בעיות בפתיחת הדלתות, הכל החל בבת אחת. יש לי שלט של הרכב עם 2 כפתורים אחד שנועל את הרכב סוגר את החלונות כשצריך ומפעיל את האצעקה כל אלה בלחיצה אחת והכפתור השני פותח את הרכב ומנטרל את האזעקה. היום הגעתי לרכב לחצתי על הכפתור הפתיחה של הרכב הרכב הראה לי 4 איתותים וצליל רגיל כמו תמיד הצ'ופצ'יקים שעל הדלת עלו למעלה כמו תמיד אכל כשבאתי לפתוח את דלת הנהג משום מה היא לא נפתחה לי ובידית הפתיחה הייתה תחושה כאילו שאני מנסה לפתוח את הדלת כשהיא נעולה סגרתי שוב את הרכב בעזרת השלט ואז פתחתי שוב בעזרת השלט ושום דבר לא עזר נשארה אותה הבעיה לאחר מכן ניסיתי ידנית עם המפתח לפתוח את הדלת וגם לא הלך לאחר מכן ניסיתי את הדלת שמאחורי הדלת של הנהג והיא נפתחה כרגיל סגרתי אותה וניגשתי לדלת של זה שיושב לצד הנהג היא גם לא נפתחה לי סגרתי את הרכב עם השלט פתחתי שוב ואז היא כן נפתחה לי נכנסתי לרכב וניסיתי לפתוח ת'דלת של הנהג מפנים הרכב וגם הייתה אותה תחושב כאילו שאני מנסה לפתוח ת'דלת כשהיא נעולה יצאתי מהרכב פתחתי ת'דלת של הבאגג' לדלת זו ישנו מנגנון עם שניי מנופים שאמור לבלום את הפתיחה של אותה דלת של הבאגג' וגם לא צריך לדחוף את הדלת עד הסוף פשוט לתת לה עזרה בהתחלה ואז המנגנון מרים את הדלת לבד משום מה הייתה לי הרגשה שהמנגנון לא מתפקד כמו תמיד הוא לא הרים לבד את הדלת על למעלה אלה נעצר באמצע הייתי צריך לעזור לו כדיי שהיפתח עד הסוף בסופו של דבר החלטתי בבאסה חבל"ז להיכנס לרכב מהדלת של זה שיושב ליד הנהג נסעתי סיימתי ת'נסיעה ניסיתי לצאת מהרכב והדלת שוב לא נפתחה לי יצאתי שוב מהדלת של זה שיושב ליד הנהג נעלתי ת'רכב עם השלט אחריי כמה שעות שחזרתי לרכב פתחתי אותו עם השלט ווואלה נפתחה לי הדלת אבל מאז ישנה בעיה שכאני רוצה לפתוח ת'דלת אני מרים פעם אחת את הידית שפותחים איתה ת'רכב ואז יש תחושה כאילו אני מנסה לפותח את הדלת כשהאוטו נעול ואזז אני מרים אותה שוב והיא נפתחת.

ניסיתי להסביר בדיוק אחד לאחד מה עובר על הרכב כדיי שתנסו לאתר בדיוק ת'בעיה למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה? למה היא קשורה ? אם צריך לסדר את זה ,איזה בעל מקצוע מתעסק במנגנונים של הדלתות ?

ואוליי אתם יכולים להעריך את עלות התיקון ?

פורסם

קרה לאחותי בדיוק אותו דבר בפולו 2001 לפני חודש. התקלה נובעת מכך שבפולו הנעילה המרכזית מופעלת על ידי משאבת וואקום ולא על ידי מנוע בכל דלת.

התקלה תוקנה על ידי בעל מקצוע בתחום הנעילות/אזעקות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני לא בטוח שיש משאבת נעילה בפולו וגם אם כן במקרה של תקלה במשאבה השליטה על הפתיחה היא ידנית ולא צריך להיות בעיה לפתוח ולסגור את הרכב ידנית עם המפתח.

במקרה הנ"ל אני מתקשה לחשוב על הסיבה לבעיה מכיון ששליטה ידנית חייבת להיות ופה היא לא קיימת אני מהמר על משהו מכני שנתקע כנראה בדלת הנהג

בנוסף הבעיה בדלת האחורית היא בטלסקופים שמרימים את הדלת ואין קשר ביניהם לבין הנעילה.

לאחר קריאה נוספת אני מבין שהנעילה כן מתפקדת כי אתה מתאר עלייה של הנעילה כך שנשארה רק בעייה מכנית

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם לי זה קרה אבל רק בדלת אחת של הנוסעים מאחורה.

ורק שקר בבוקר זה קורה. אז מה שעשיתי זה פירקתי את הכיסוי של הדלת ושימנתי מעט את המנוע שמעלה ומוריד את הכפתור הזה וזה הסתדר.

לאנטיס 97

יכול להיות שזה ביגלל הקור.

פורסם

כשזה קורה כנס מדלת אחרת ובדוק אם אתה מצליח מבפנים למשוך את הכפתור ואז הדלת נפתחת.

ניחוש שלי שהבעיה אצלך היא בריחת וואקום או משאבת וואקום שצריכה שיפוץ/החלפה. לדעתי פתיחת הדלת בעזרת המפתח לא הצליחה לך כי זה יכול להטעות, יש למפתח מעין שתי דרגות, אחת קלה והיא מפעילה מפסק חשמלי שאמור להפעיל את משאבת הווקום, דרגה אחרי זה שהיא יותר קשה מרימה מכאנית את הכפתור. מאחר והדרגה השניה קשה מי שלא מכיר עלול לחשוב שבסוף הדרגה הראשונה הסתיים סיבוב המפתח. אני לא אומר שזה מה שקרה אצלך אבל זו אפשרות.

בכדי לשלול/לאמת בצע את שהצעתי כשהתקלה קורית וחזור לדווח. בכל מקרה תוכל לקפוץ למוסך רון שיבדוק ויטפל.

פורסם

את האמת שגם לי קרה הבעיה היום בבוקר באותו רכב רק שנת 2001

אני נכנסתי אכן מדלת אחרת

וכשבדקתי את הסיבוב של המפתח סיבבתי אותו כמו שצריך ובסוף גם נפתחו החלונות.

בסופו של דבר כמה תפיחות על הידית של הדלת פתרו את הבעיה.

מוזר אבל יש לי הרגשה שזה יחזור אני אפרק את הדלת ואבדוק מה הולך שם אם משהו דורש שימון חיזוק או גירוז אני אנסה ואעדכן.

מישהו מכיר את הבעיה יותר בספציפיות?

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• ספונסר פורום
פורסם

אני מכיר את הבעיה הזאת ,הבעיה נובעת מליכלוך שבתוך המנעולים וזה מתקיים רק בפולו,

כאשר הליכלוך קופא או קר מאד הוא תוקע את הלשונית שמשחררת את הנעילה

הפתרון -שפריץ של שמן חלודה לתוך לשונית הנעילה (כאשר הדלת תיפתח)ובצד המנעול

כאשר הדלת פתוחה ,על דופן הדלת ישנו פקק שחור ,יש להסיר אותו עם מברג קטן ולתת שפריץ גם משם

פנימה אל המנעול ,דרך אגב מידי פעם לתת שימון בנקודה הזאת זה מקל על פתיחת הדלת.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בהמשך לדבריו הנכונים של רון המלצתי היא לרסס אחת לחצי שנה ספרי סיליקון בלבד על הלשונית והמנעול לאחר ניקוי יסודי בעזרת סמרטוט ייבש.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מכיר את הבעיה הזאת ,הבעיה נובעת מליכלוך שבתוך המנעולים וזה מתקיים רק בפולו,

כאשר הליכלוך קופא או קר מאד הוא תוקע את הלשונית שמשחררת את הנעילה

הפתרון -שפריץ של שמן חלודה לתוך לשונית הנעילה (כאשר הדלת תיפתח)ובצד המנעול

כאשר הדלת פתוחה ,על דופן הדלת ישנו פקק שחור ,יש להסיר אותו עם מברג קטן ולתת שפריץ גם משם

פנימה אל המנעול ,דרך אגב מידי פעם לתת שימון בנקודה הזאת זה מקל על פתיחת הדלת.

חזרתי לתת מידע וואלה נתתי כמה שפריצים בלשונית של הדלתות עם ספריי WD40 וואלה הדלתות נפתחות כמו מרגרינה תודה רבה לכולם פה על חוות הדעת וממליץ לכולם לא להיכנס ללחץ להתחיל לנסות מהפתרונות הפשוטים וא אט לעלות .

• תוכן חדש...