Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו שנת 96, 1400. שאני נוסע בעיר חום מנוע נמצא על 90 מעלות, אבל בזמן שאני יוצא לכביש מהיר הוא יורד ל מעלות 70 ואפילו יותר נמוך!. הגעתי למוסך עם הבעיה והוא החליף לי תרמוסטט שרשום עליו 86 , והוא אמר לי שזה תרמוסטט כפול... התרמוסטט הישן היה רשום 75. לאחר ההחלפה הבעיה נשארה אותו דבר, חום המנוע לא נשאר על 90. ומשייט בכביש מהיר , לוקח לו גם יחסית הרבה זמן להתחמם.. הגעתי למוסך שוב. הוא אמר לי שצריך להחליף לתרמוסטט יותר חזק..... האם הבעיה יכולה להיות רק בתרמוסטט ?.. החלפה לתרמוסטט יותר חזק יפתור את הבעיה?.. תודה!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

האם זהו מוסך מורשה שאתה בוטח בו, או סתם מוסך מזדמן שמצתה?

חוץ מזה, זה באמת נראה כמו בעייה של טרמוסטט שאחראי על שמירת חום מנוע יציב.

יכול להיות, שהטרמוסטט החדש שהורכב אצליך ברכב במקרה, הוא לא תקין, האם הוא חליפי או מקורי?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

לא נראה לי שיוניט יכולה לגרום לתופעה כזאת. הדבר הנוסף שיכול להיות זה המאוורר שפועל באופן קבוע. אתה יכול להניע את הרכב, כשהו קר, ולראות מתי מאוורר נכנס לפעולה, מיד או אולי מוקדם מדי, בו זמנית תבדוק את חום הצינורות. זוהי בדיקה פשוטה יחסית, ויכולה לתת הרבה אינפורמציה.

פורסם
ברשותי פולו שנת 96, 1400. שאני נוסע בעיר חום מנוע נמצא על 90 מעלות, אבל בזמן שאני יוצא לכביש מהיר הוא יורד ל מעלות 70 ואפילו יותר נמוך!. הגעתי למוסך עם הבעיה והוא החליף לי תרמוסטט שרשום עליו 86 , והוא אמר לי שזה תרמוסטט כפול... התרמוסטט הישן היה רשום 75. לאחר ההחלפה הבעיה נשארה אותו דבר, חום המנוע לא נשאר על 90. ומשייט בכביש מהיר , לוקח לו גם יחסית הרבה זמן להתחמם.. הגעתי למוסך שוב. הוא אמר לי שצריך להחליף לתרמוסטט יותר חזק..... האם הבעיה יכולה להיות רק בתרמוסטט ?.. החלפה לתרמוסטט יותר חזק יפתור את הבעיה?.. תודה!!

בעיה היא דבר יחסי....קר בחוץ....זה משפיע גם על טמפ' המנוע. יש לי שאלה....האם חימום פנים פועל ואם כן האם האוויר הנכנס לתא הנוסעים חם ?...אם כן אין לך בעייה !!!!.

יש מקרים בהם טמפ' של המים ברדיאטור נמוכה מאוד כולל מעטפת גוף המנוע החיצונית מחליפה חום עם הסביבה הקרה.

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
בעיה היא דבר יחסי....קר בחוץ....זה משפיע גם על טמפ' המנוע. יש לי שאלה....האם חימום פנים פועל ואם כן האם האוויר הנכנס לתא הנוסעים חם ?...אם כן אין לך בעייה !!!!.

יש מקרים בהם טמפ' של המים ברדיאטור נמוכה מאוד כולל מעטפת גוף המנוע החיצונית מחליפה חום עם הסביבה הקרה.

דוד ברזילי

לא מסכים עם "אין לך בעייה!!!!". אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב בבעלותך כבר תקופה מסויימת, ועם זאת הייתה תופעה רגילה ברכב ולא משהו חריג, הייתה מבחין בה עוד לפני הרבה זמן, ולא הייתה רואה בזה תקלה. כמו כן, גם המוסך לא היה מחליף סתם ככה טרמוסטט, כדי לתקן תקלה שלא קיימת. תקן אותי עם אני טועה.

בברכה.

יגאל.

פורסם

המאורר לא נכנס לפעולה , שאני מתניע את האוטו , אלא אם אני מפעיל AC , נגעתי בצינורות ליד התרמוסטט ,העליון והתחתון בעל חום דומה. כשהאוטו עומד הוא מתחמם מגיע ל 90 מעלות ושומר על הטמפרטורה . הבעיה היא בכבישים מהירים ... אז הטמפרטורה יורדת כמעט ל התחלה של המחוג... , האם להחליף עוד פעם תרמוסטט??? תודה.. על העזרה.

פורסם

מדובר על טרמוסטט.

גש למוסך מורשה שמבין ברכבי פולקסווגן.

הוא לא יתן לך לצאת עם טרמוסטט לא מתאים.

ותלך על מקורי בלבד (אין כזה אבדל במחיר)

פורסם

ומה אחרי זה?

תרמוסטט 140 מעלות?

ממש לא! חשוב לברר ערך של תרמוסטט תקני!

( אולי מרק )

ובנוזף לבדוק מתי מתחילה לעבוד הוונטה ( בזמן אמידה )

בהצלחה

פורסם

כאחד שחווה את הבעיה מספר פעמים באודי הבעיה היא כנראה בטרמוסטט, חשוב לקנות מקורי או תואם מקורי. זאת בעיה מוכרת בקונצרן.

את התואם מקורי קניתי בירושלים ב 100 ש"ח וההחלפה עוד 100 ש"ח והבעיה נפתרה.

במוסך החברה זה יעלה לך בסביבות ה 400 ש"ח ויותר.

כמו כן יש לבדוק אם אין תקלה בשעון החום וכד', בשום פנים ואופן אל תחליף לטרמוסטט בעל טמפרטורה שונה.

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ על מוסך רון שאליו הגעתי מירושלים.

נ.ב אם תעשה חיפוש על חום מנוע נמוך תמצא הרבה שרשורים בנושא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דוד ברזילי

אני יכול להגיד לך שגם נסיעה במהירות 90 קמ"ש עם הרכב שבחוץ מינוס 2 מעלות (הייתי ברמת הגולן) והמחוג לא זז מילימטר מה90 מעלות, בעוד שלפני חודש גם 10 מעלות בחוץ היו מורידות אותו

טרמוסטט חדש סגר את הפינה הזאת

פורסם

אני לא מבין מה קורה לטרמוסטטים ברכבים הללו.

בסיטרואן שלי החלפתי טרמוסטט שהורכב בשנת 2000 והמשיך לעבוד אבל הוחלף בטיפול גדול מאוד שנעשה ברכב.

באודי של אבי הוחלפו למיטב זכרוני לפחות שני טרמוסטטים בשנתיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם אני לא טועה, ברכב שלך יש מנוע מסוג AFH (זה עם 16 שסתומים). אם כן, טרמוסטט צריך להפתח ב 84 מעלות.

בברכה.

יגאל.

פורסם

מה שאני יעשה , יגיע למוסך מורשה והוא יחליף לי לתרמוסטט מקורי , אני מקווה שזה יפתור את הבעיה כפי שאתם אומרים כאן.

פורסם

רעיון מצוין

רק שישתמש בטרמוסטט 75 מעלות בלבד המקורי לרכב

ולשים לב שלמאוורר יש כונס במידה ולא יש להתקין כזה

בהצלחה

אורי

• תוכן חדש...