Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי טויוטה אונסיס 2002 לפני שבוע נדלקה נורית של תקלת מנוע באוטו.

הייתי במוסך טויוטה אמרו לי שצריך להחליף חיישן חמצן שעולה בסביבות 650 שקל לפני עבודה .

שאלה האם ניתן או מומלץ לנקות את החיישן ,האם זה יעיל ,או שעדיף להחליף אותו ?

מדובר ב-4 חיישנים שמומלץ להחליף אותם בזוגות.

תודה מראש

פורסם

כמה קמ עשה האוטו?

ואם צריך להחליף, אז להחליף, ובזוגות? אם החיישן השני פועל כמו שצריך ולא עצל, אולי ניתן לחסוך אוטו, אלא אם למוסך יש הוראות יצרן הרכב להחלפה בזוגות, וגם אז, השאלה למה בדיוק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קילומטרז של האוטו הוא 90000 ק"מ.

באוטו יש שני חיישנים קידמיים ושני חיישנים אחוריים .

במוסך טויוטה הבן אדם שעשה את הבדיקה של המחשב אמר שצריך להחליף חיישן חמצן ומומלץ להחליף אותם בזוגות כמו גלגלים באוטו .

השאלה:האם שווה לנקות אותם או להחליף ?או שזה סיפור לנקות אותם ?

תודה מראש

פורסם

צריך גם לבדוק את יתר נתוני מע' נהול המנוע והזרקת הדלק וכן לבצע בדיקת 4 גזים כדי לוודא שאין גורם נוסף הפוגע בחיישן החמצן. לפעמים ניתן לפרק ולנקות את חיישן החמצן וכך הוא ימשיך לתפקד אבל צריך לבצע זאת ואח"כ לבדוק את פעולתו ואת תדר שינויי נתוניו.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...