Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא קונסולה שלמה מלגאסי לג'אסטי שלי,מפירוק כמובן

אני מתכוון לחלק שנמצא כל הפלסטיקה שנמצאת בין המושבים ועד לחיבור עם הדשבורד,אצלי הכל ריק שמה,והידית הילוכים נמצאת ככה באמצע בלי שום פלסטיק שיעטוף שמה את כל האיזור,וזה מגעיל

אני רוצה להביא קונסולה כזאת מלגאסי

השאלה איך היא תשב בחיבור עם הדשבורד למטה?היא תתחבר או שאני יצטרך לחתוך כדי להתאים הכל

והרוחב שלה?יכנס שמה או יהיה רחב מדיי ויפריע

יש לי נעילת בריח

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

כמובן שתיצטרך התאמות

זו יכולה להיות הרפתקאה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה אומר,שצריך ידיים טובות,המון סבלנות,חיבור נכון,אממ...חיתוכים...וכדומה?

Justy For Ever

פורסם

זה אומר שאל תכנס לסרט שהוא רע בביקורת, ורע במציאות.

בתקווה שהבנת ללמה התכוון המשורר.

מה אין גיוס לצבא בינואר, ממתינים, למחזור פברואר, של תיכוניסטים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תאמת לא הבנתי תכוונה שלך,אבל זה לא המקום להתחיל לדבר בנינו

אני מבין שזה בעיה קצת..להעתסק עם כל החלקים האלו ולהתחיל לבנות את כל הקונסולה שתתאים לג'אסטי=\

עוד המלצות?

Justy For Ever

פורסם

למה דוקא של לגאסי?

למרות שגם לגאסי וגם ג'אסטי שתיהן סובארו, הקונסולה של הלגאסי תתאים ג'אסטי בדיוק כמו קונסולה של אודי 80 או של אלפא סוד.

פורסם
אין מנוס מפיברגלס

אולי באמת יהיה יותר כל ויותר מעניין לבנות איזשהי תוספת יפה מפיבר במקום להחליף את כל הקונסולה?

חוץ מזה, אם כבר החלטתה ללכת על קונסולה שלמה, אז זה ממש לא חייב להיות מלגאסי, ואם כבר אתה מחליט להכנס לפרוייקט זה, תצלם ותכניס לפורום, יהיה מאוד מעניין לראות את תהליך העבודה!

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

הכל יצולם.

אני לא מבין כל כך מה זה פיבר האמת,אני עד היום לא יודע באמת מה זה פיבר,אני ידוע שזה כמו פלסטיק עץ כזה?יש מצב?

אני חשבתי על רעיון של ללכת לנגריה,לבנות הכל מעץ ולרפד את זה בבד שחור שיתאים לאכב,ולהתאים זה במיוחד לרכב שלי,זאת אומרת-שישב בול!!!

יש לי נגר,אבא של חבר,שאני החבר ואבא שלו ענשה תעבודה

מה אתם אומרים?

כי פיבר עכשיו אני לא ידוע מאיפה להשיג ולא יודע בכלל מה זה

אם תעזרו לי,כי ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי,כל מיני אשנים שהתעסקו עם פיבר כאן בפורו,כל מיני עבודות שאני יקח השראה ויראה מה זה פיברגלס בדיוק

עריכה:

אוקיי עשיתי חיפוש של תמונות באינטרנט והבנתי ברך מה זה פיבר,בערך!

אני רוצה הסבר אם אפשר

אני חושב שזה רעיון טוב יותר מפיבר,במקום מעץ,כי אז אני יוכל להתאים זה בדיוקקקקק!ושזה לא יראה סתם חלק שהוספתי

מה אתם אומרים?

Justy For Ever

פורסם

fiber glass

סיבי זכוכית , שמודבקים יחד לכדי יצירת משטח קשיח כמו פלסטיק .

ארונות של חברת הכבלים HOT שממוקמים ברחובות המדינה עשויים מפיבר גלאס .

המגע של החומר , באם הוא לא מעובד טוב , ולא צבוע ... יכול להכאיב (תאר לך סיבי זכוכית קטנים חודרים לך לעור)

פורסם

עזוב,אני לא מבין בזה,ואני יכין מעץ!אבל לא סתם,זה יראה משהו ענק!משהו יפה שלא ראיתם פה עד היום לדעתי.

ועוד בהתחשב שזאת סובארו ג'אסטי מודל 91.

בקרוב,תמונות מתחילת הפרוייקט,כל זה יחל בתחילת השבוע הבא,כבר עשיתי את כל ההכנות,אני רק מחכה שהנגריה תתפנה אליי.

Justy For Ever

• תוכן חדש...