Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה,דו"ח בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בסעיף "שילדת מרכב" נכתב:

"תיקון תאונה בחזית הרכב+בצד שמאל,פחים וגשר עליוון+הלחמות בתא המנוע,מעיכות בקורת רוחב קידמית ושילדה+הלחמות בפחים קידמים ושילדה,פחים קידמיים מולחמים מעיכות ושריטות במרכב ובסף ימין..."

הבוחן נשאל וענה במפורש שיש פגיעה בשאסי (כתוב ליד סעיף שילדת המרכב -"ליקויים בעלי משמעות נמוכה")

מי אמור לשלם על הבדיקה?

(כל האנשים שדיברתי איתם אמרו לי לוותר על הרכב ולא לגעת בו,הבוחן ציין במפורש שזאת פגיעה בשאסי)

מה דעתכם?

פורסם

על איזה רכב מדובר ?

משמעות נמוכה - משמעותו שהיתה תאונה או מכה אבל היא לא משפיעה במידה רבה על הנזק בשילדה .

חשוב לדעת איזה רכב ושנתון הרכב,

לגבי תשלום הבדיקה מה שסיכמנתם זה מה שקובע.

אין חוק שאומר שאם יש פגיעה בשלדה המוכר או הקונה משלמים .

בהצלחה

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

ממליץ לך לחפש אחרת , אלה אם המחיר יהיה אטרקטיבי .

פורסם

לדעתי חפש אוטו אחר נקי. אין סיבה לגעת באוטו עם תיקונים ככ רבים, גם אם רשום משמעות נמוכה, שילדה זה שילדה. אתה רוצה גם יום אחד למכור את האוטו, ובזמן באמצע, להרגיש באוטו "נקי" , ולא משהו ששיפצו אותו.

אם המחיר מדהים כלפי מטה, שווה לשקול,גם אז, בלי לראות אישית מה עשו שם (וזה לא רלוונטי) , קשה לי להמליץ.

אני מעביר את השרשור, לייעוץ קניה ומכירה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הבן אדם דרש מעל 50 לפני הבדיקה,איך אתה מגדיר מחיר אטרקטיבי?

איזה דגם זה ?

גיר רגיל ?

צריך לראות את כל הדו"ח בשביל לתת הערכה.

פורסם

אם לא סיכמתם במפורש שעל פגיעת שילדה הוא משלם אתה אמור לשלם לדעתי.לגבי האוטו הייתי מתרחק.המחיר לא אטרקטיבי מספיק (וגם אם היה הייתי מתלבט אם לקחת את הסיכון)..

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...