Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני חדש פה ואני רוצה לציין שהפורום ממש עזר לי בהרבה דברים כי אני לא מבין גדול ברכב ועיון בו למדתי הרבה.

לא מזמן התחילה לי בעיה של הנעה... נדמה לי שזה הסטרטר אבל אני לא מבין גדול.

לפעמים כשאני בא להניע את האוטו ומסובב את המפתח האוטו מוציא לי צליל לא נעים בכלל של משהו חזק כאילו איזה גלגל מסתובב שפוגע בצידיו! אין לי מושג איך לתאר את זה אבל ממש חורק....

יש למשיהו רעיון מה זה יכול להיות?

ועוד דבר... לפעמים (כשקר) כאשר אני מפעיל מזגן...אז יש לי מן שריקות כאלה במהלך הנסיעה לכמה שניות (בתחילת ההפעה) שעולות כשאני לוחץ על גז ואז מפסיקות ולא חוזרות עד לנסיעה הבאה.. מה הבעיה?

תודה רבה לעונים!

נ.ב

ביצעתי חיפוש ועברתי הרבה אך לא מצאתי משהו שדומה לבעיה שלי.

פורסם

תקלה 1 הנה, כנראה, בגלל החלקת מתנע (סטרטר) או שהשינן מתנע (בנדיקס) אינו משתלב טוב עם גלגל השיניים של המנוע.

תקלה 2 הנה, שוב כנראה, חריקה של רצועת אביזרים ו/או רצועת מדחס המזגן.

מכיון שדרך המסך והמקלדת לא ניתן לשמוע הרעשים, אז אין מנוס אלא לגשת למוסך.

הכי טוב זה להשאיר המכונית ללינת לילה כך שבהתנעה ראשונה בבקר ישמעו את הרעשים וידעו את מקורם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז אין מנוס מלהחליף סטרטר?

אם כן כמה עולה ואיפה באמת אפשר לעשות מבלי שידפקו אותי במחיר? (איזור חולון)

• תוכן חדש...