Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

הנושא הפעם הוא דיי מוזר .

לפני שבועיים +- התקנתי חלק מהמערכת שהביאו לי ואת השאר אני מתקין השבוע , אבל נעבור לעיקר .

את המערכת הזאת (הראשונה) ניסתי להתקין לבד, לא ממש התקנתי ולכן חבר של דוד שלי (מתקין בסאונד סטרים לשעבר) בא לעזור לי ביחד עם דוד שלי (חובבן בנושא :) ).

כל ההתקנה עברה דיי בקלות חוץ מדבר אחד שאת המתקין זה שיגעה ואותי קצת פחות .

לא מצאנו פתח הכי קטן ברכב , אחרי חיפוש של שעה + , כמובן שלא מצאנו.

לבסוף הוא העביר את זה בצד של הדלת של הנהג .

הוא הבטיח שבחיים לא ניתקל בדבר כזה ויש לו הרבה ניסיון .

האם מישהו מצא או יודע או יש לו טיפים למקומות שבהם בדר"כ יש חורים לרכב מהמכסה מנוע ?

ד"א הרכב הוא יונדאי אלנטרה 04 דגם 5 דלתות .

תודה רבה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תבדוק באמצע הרכב (זה נמצא בערך מאחורי הרדיו דיסק בקיר אש), אם מסתכלים על זה מהמכסה מנוע זה באמצע יש פלסטיק /גומי שחור שמסתיר .

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

יש לי גם אלנטרה..וגם אני חפרתי שעה שלמה אחרי חיפושים למציאת חור..ואין!

דרך אגב גם אצלי החיוט עובר מהצד השמאלי דרך הדלת..

יום טוב!

פורסם
תבדוק באמצע הרכב (זה נמצא בערך מאחורי הרדיו דיסק בקיר אש), אם מסתכלים על זה מהמכסה מנוע זה באמצע יש פלסטיק /גומי שחור שמסתיר .

תודה אני יבדוק.

יעקב

עריכה:

ראיתי את הפלאסטיק שאני חושב שאתה מתכוון אליו , אין מקום להעביר בתוכו .

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא ממש הבנתי מזה גובהה קיר האש ...

אבל אני חושב שהתכוונת לתמונה שמתחת .זה הדבר הכי קרוב שמצאתי בקשר למה שאמרת .

תודה

יעקב

DSC00902jpg.jpg

פורסם

זה משנה לך איפה יעבור הכבל?

כול עוד הוא עובר בצורה יפה ובטיחותית את מי זה מעניין איפה הוא עובר מהכנף מהרצפה מהתקרה זה לא משנה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הכבל עכשיו עובר ליד הדלת של הנהג כמו שאמתי , זה זה הדבר הכי מציק בעולם , אבל חשבתי אולי יש עוד מקום או פתנט שאני או המתקין לא יודעים ברכב הזה.

אני מבין שאי אפשר :( חבל .

יעקב

פורסם

זה לא משנה וזה לא אמור להציק לך כל עוד המערכת עובדת כמו שצריך הכבל מוסתר מפני פגעיות ויושב כמו שצריך אתה יכול להיות בראש שקט תאמין לי זה ממש לא משנה איפה הוא יעבור העיקר שהוא עבר !

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

עוד סיבה למה עדיף את האופנוע =)

תאמת לחבר של דוד שלי (המתקין) זה ממש מפריע, הוא רצה לעשות לי חור קטן ולהעביר אותו בתוך צינור אנערף , סיכמנו על הדלת :-) , שוב תודה

יעקב

פורסם

תנסה להוציא את הפלסטיק השחור קצת ולראות מין גומי בקיר האש ,תנסה גם להסתכל מיתוך הרכב (זה יוצא בערך מאחורי הרדיו דיסק ,טיפה למעלה.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

תודה לירון, אני ינסה את זה מחר בבוקר , חוץ מזה היה לך אחד כזה ? או שהתנסת בכזה ?

כמו שאתה רואה בתמונה הפלסטיק השחור הוא הכי גבוהה ברכב .

יעקב

• תוכן חדש...