Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

זאת אומרת שהוא חושב שזה אוטו "עייף" אבל מזל שרק הוא חושב ככה והוא לא יודע מילה וחצי מילה ממה שהוא אומר

אחלה אוטו שבעולם

פורסם

אילן , אתה רושם יותר מדי שטויות .

א. להמליץ על רכב מסויים כי אתה לא אוהב את הצורה של האחר זה דבר מאוד שטותי .

ב. המאזדה לא יותר חסכונית מהקורולה , במיוחד ה 1.8 ליטר .

ג. המאזדה פחות נוחה מהקורולה ומהסיוויק .

ד. איכות החומרים של המאזדה בתוך הרכב מרגישה כמו של רכב קוראני משנות ה 90 , איכות החומרים של הטויוטה וההונדה עדיפה בהרבה .

ה. הגירים האוטומטיים של המאזדה הם לא שיא האמינות , הגירים של ההונדה והטויוטה אמינים יותר .

ו. שמירת הערך של טויוטה ההונדה טובה יותר מזו של המאזדה .

אם הייתה לך מאזדה זה לא אומר שצריך להמליץ עליה בנחרצות , יש רכבים טובים יותר !

לגבי הסובארו אני לא יכול להגיב , אין לי נסיון עם הרכב .

פורסם

אילן , אתה רושם יותר מדי שטויות .

א. להמליץ על רכב מסויים כי אתה לא אוהב את הצורה של האחר זה דבר מאוד שטותי .

ב. המאזדה לא יותר חסכונית מהקורולה , במיוחד ה 1.8 ליטר .

ג. המאזדה פחות נוחה מהקורולה ומהסיוויק .

ד. איכות החומרים של המאזדה בתוך הרכב מרגישה כמו של רכב קוראני משנות ה 90 , איכות החומרים של הטויוטה וההונדה עדיפה בהרבה .

ה. הגירים האוטומטיים של המאזדה הם לא שיא האמינות , הגירים של ההונדה והטויוטה אמינים יותר .

ו. שמירת הערך של טויוטה ההונדה טובה יותר מזו של המאזדה .

אם הייתה לך מאזדה זה לא אומר שצריך להמליץ עליה בנחרצות , יש רכבים טובים יותר !

לגבי הסובארו אני לא יכול להגיב , אין לי נסיון עם הרכב .

יבגני תלמד לקרוא רשמתי לו "טיוטה לא אוהב את הצורה אבל מבחינה מכנית סוף הדרך!!!" אם אתה לא יודע לקרוא תקרא לחבר שילמד אותך

לגבי ה1.8 ליטר עוד הפעם תלמד לקרוא אמרתי לו שעדיף המנוע 1.6 והיא יותר חסכונית מניסיון לחבר שלי טיוטה 97

המאזדה באותה נוחות ואולי קצת יותר מהטיוטה

איכות החומרים הם אותו הדבר בדיוק אבל ממש ממש בדיוק

ולגבי השניים האחרים שרשמת אין לי כבר כח להתייחס לשטויות שאתה מדבר תסע על מכונית או 2 בחיים שלך ואז דבר

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה נהג חדש נכון? זאת אומרת עדיין צעיר ולא בעל משפחה . במידה והתשובה היא כן אז למה אתה צריך את המכוניות העדר המשעממות הללו?

במידה ואתה לא צריך כל כך הרבה מקום יש אופציות טובות הרבה יותר, חסכוניות יותר ואמינות לא פחות.

אתה יכול לקנות פונטו 2003 בערך , חסכונית אמינה זריזה יחסית ומאוד קלה לטיפול ואחזקה , מה גם שהחלקים זולים מאוד.

פורסם
לפי מה שהבנתי אתה נהג חדש נכון? זאת אומרת עדיין צעיר ולא בעל משפחה . במידה והתשובה היא כן אז למה אתה צריך את המכוניות העדר המשעממות הללו?

במידה ואתה לא צריך כל כך הרבה מקום יש אופציות טובות הרבה יותר, חסכוניות יותר ואמינות לא פחות.

אתה יכול לקנות פונטו 2003 בערך , חסכונית אמינה זריזה יחסית ומאוד קלה לטיפול ואחזקה , מה גם שהחלקים זולים מאוד.

מכונית קטנה לא אוהב מכוניות קטנות ובכלל פיאט זה לא רכב לדעתי

אני מחפש משהו טוב אמין לכמה שנים טטובות הרכב

חשבתי על סיאט איביזה בהתחלה אבל היתחרטטתי וגם פיאט מכוניות בלי שוק

פורסם
יבגני תלמד לקרוא רשמתי לו "טיוטה לא אוהב את הצורה אבל מבחינה מכנית סוף הדרך!!!" אם אתה לא יודע לקרוא תקרא לחבר שילמד אותך

לגבי ה1.8 ליטר עוד הפעם תלמד לקרוא אמרתי לו שעדיף המנוע 1.6 והיא יותר חסכונית מניסיון לחבר שלי טיוטה 97

המאזדה באותה נוחות ואולי קצת יותר מהטיוטה

איכות החומרים הם אותו הדבר בדיוק אבל ממש ממש בדיוק

ולגבי השניים האחרים שרשמת אין לי כבר כח להתייחס לשטויות שאתה מדבר תסע על מכונית או 2 בחיים שלך ואז דבר

ידידי ,

אם היית כותב עם סימני פיסוק כמו בן אדם אז אולי הייתי מבין טוב יותר .

"טיוטה לא אוהב את הצורה אבל מבחינה מכנית סוף הדרך!!!"
- סוף הדרך ? מה זה ? טוב ? רע ? באמצע ?

המאזדה חסכונית יותר מנסיון של האוטו של חבר ? OK , נניח וזה נכון .

מה אתה מגדיר כנוחות? אולי אנחנו מתכוונים לפרמטרים אחרים :roll: ?

ושוב פעם , איכות החומרים וההרכבה של מאזדה רמה מתחת לזו של קורולה וההונדה - על זה לא יכול להיות ויכוח !

כמו כן , אם אתה טוען למשהו תוכיח ! אל תזרוק דברים באויר !

• תוכן חדש...