Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי היום פנסי ערפל, ורציתי לדעת איך אוכל לעשות את התליך הבא:

כשאני נועל את הרכב נדלקות נורות המצוקה ומראות חיווי שהרכב אכן ננעל בהצלחה.

רציתי לדעת אם אוכל לעשות כשאני אני את הרכב, במקום נורות האיתות הקידמיות,

ידלקו פנסי הערפל ונורות האיתות האחרויות ילדקו כרגיל, כעקרון להחליף בין פנסי האיתות בחזית הרכב לפנסי הערפל.

הרעיון הגיוני ואני יודע שהוא יכול לפעול, השאלה איך אני עושה את זה.

מערכת האזעקה שלי היא מהנמכרת ביותר במדינה, ממוצעת לחלוטין.

אשמח לתשובות עם הסברים, תודה והמשך ערב נעים.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

דגם של הרכב יעזור.

אני לא בטוח שיש אפשרות לנתק וינקרים קידמיים ואחוריים,אך תוכל להוסיף את הפנסי ערפל שידלקו יחד איתם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מיצובישי ספייס ווגן, וגם זו אפשרות.

האם תוכל להגיד לי איך אני עושה כזה דבר?..

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

בצורה מאוד כללית: אתה מחבר ממסר שנותן חשמל לפנסי הערפל, וכשאתה דורך את האזעקה , הממסר מקבל אות (בדומה לוינקרים) ומחבר את פנסי הערפל לחשמל.

שוב, זה בצורה מאוד מאוד כללית, חובה לדאוג למתחים תקינים, וכן שהתוספת הזו לא תפגום בצורה כלשהי בתפקודי שאר המערכות ברכב , לרבות וינקרים וכו'.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...