Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השפעת מתח מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה החליפו לי מצבר שהיום אני יודע שלא מתאים. לי יש טויוטה קורולה 2003 שצריכה 55A ולי המוסכניק

החליף ל52A. לאחרונה המנוע הכל לעשות רעשים חזקים בהתנעה (גרגור מוזר) וגם אחר כך צליל גבוהה שנחלש

ככל שהמנוע מתחמם. אין בעית כח או שום בעיה אחרת. לפני יומיים שהחלפתי שמן (לאחר 7000 ק"מ) השמן היה מאוד בוצי,

או בעיה הידועה בטויוטה כ ,OIL SLUDGE. האם יכול להיות שמתח נמוך מדי במצבר גורם לכך שבשניות הראשונות להתנעה

משאבת השמן לא עובדת מספיק טוב ונגרם נזק למנוע ?

תודה לכל עונה

א'

פורסם

לא,משאבת השמן מונעת באופן מיכני ולא חשמלי. המנוע מסתובב=משאבת עובדת. אם מהירות הסיבוב מספיקה להנעת המנוע היא גם מספיקה למשאבה מה גם שמדובר בפרקי זמן קצרים ביותר ושבהם ועד שהמנוע מונע,העומס עליו נמוך מאד.

בלי קשר למצבר ברכבך,נכון הוא שבעת הנעת המנוע ועד שמגיע השמן לכל המקומות וגם עד שטמ"פ העבודה שלו מתייצבת,יש יותר בלאי אבל זה לא קשור לבעיה הספיציפית שציינת,גם לתופעה של בוצת שמן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

המתח במצברי הרכב (הפרטי) הוא בכולם אותו הדבר אבל הקבוליות שנרשמת ב Ah שונה.

כפי שכתב קודמי, אין למצבר כל השפעה על מה שתארת וההפרש הקטן הקיים בקבוליות המצבר שבמכוניתך הנו זניח ולא משמעותי לפעילות מכוניתך הרגילה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

על הבוצה במנועים של טויטה הייתי ממליץ לך לקרוא את השרשור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172301

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
המתח במצברי הרכב (הפרטי) הוא בכולם אותו הדבר אבל הקבוליות שנרשמת ב Ah שונה.

כפי שכתב קודמי, אין למצבר כל השפעה על מה שתארת וההפרש הקטן הקיים בקבוליות המצבר שבמכוניתך הנו זניח ולא משמעותי לפעילות מכוניתך הרגילה.

:shock:

צריכת זרם אולי? בטח לא קיבוליות (הנמדדת בפאראד F)

אם המצבר הוא (למשל) 100 Ah , זה אומר שנוכל להשתמש בצרכן הצורך 100 אמפר במשך שעה תמימה עם המצבר הנ"ל (ובהתאם, עם צרכן הצורך 50 אמפר במשך שעתיים, וכו').

אני לא קטנוני, רק מעמיד דברים על דיוקם.

רפי - אתה 10 :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכל זאת, קיבול של מצבר נמדד באמפר/שעה (Ah).

אתה צודק שקיבוליות של קבל (קונדנסטור) נמדדת בפאראד (או מיקרו פאראד וכו').

טעיתי בנוסח שכתבתי קיבוליות במקום קיבול של מצבר.

• תוכן חדש...