Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לשלוח ממ"ן של האו"פ לאתמול. לפי ממ"נים קודמים ששלחתי אני יודע שעלות המשלוח היא בערך 2.50 עד 3 ש"ח לכל היותר.

מצאתי בבית שני בולים בשווי שקל וחצי משנת 2004 בערך, בול להנצחת חללי נצר אחרון או משהו כזה. הבולים במצב חדש, יד ראשונה מהארנק של אחותי.

נראה לכם שזה יעבוד?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

### ציטוט מיותר נמחק. אין לצטטת את ההודעה שמעליך ###

אם הבול ללא חותמת, ערכו יכול לעלות (לאספנים). בקשר למשלוח דואר - אם נקוב במטבע הרשמי המקובל - אין שום מניע מלהשתמש בבולים ישנים - ז"א, עקרונית ניתן להשתמש גם בבול משנת 1991 למשלוח דואר, כי ערכו נקוב בש"ח.

Spirit In The Dark

פורסם
אם מצבך הכלכלי עד כדי כך גרוע שאתה מנסה לחסוך שקל וחצי(אולי ביד 2 יד יותר זול)... תשקול לנתק את האינטרנט ולחסוך קצת..:-)

מה הקשר לחסוך?

יום שבת, אתה יודע.. הדואר סגור וצריך לשלוח את הממ"ן כדי לקבל ציון.

חוץ מזה, את החיסכון הגדול אני עושה בתקציב התחתונים והגרביים. מה שנקרע אני מדביק באפוקסי.

2.5 עד 3 שקל?!?!

כמה דפים יוצא לך כל ממ"ן?

לי יוצא תמיד 2.25 (שזה המינימום למעטפות בגודל הזה)

האחרון היה כבד במיוחד, לדעתי כמעט דפדפת של 40 דף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צמצם צמצם

מסכן המנחה שלך

אגב, המנחה לא יהרוג אותך אם תשלח ביום ראשון, ובכל מקרה לא תהיה לך הוכחה ששלחת בשבת

פורסם

Tzvika-Pick איפה אתה לומד ? (מרכז לימוד)

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

גם בול אחד של 1.5 ש"ח יעשה את העבודה

בקורסים בהם מערכת המטלות לא פעילה, אני שולח את המעטפה, כבדה ככל שתהיה עם בול אחד של דואר רגיל בארץ (נראה לי שזה 1.5 ש"ח)

תמיד המעטפה הגיעה ליעדה בלי בעיות

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...