Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אתמול ביצעתי בדיקת co ברדיאטור לבדוק אים יש פריצה של גזים מהראש מנוע או מהבלוק ביגלל שהרכב מיתחמם לי ברגע שאני שם טרמוסטט והתוצאות היו שהנוזל ששמנו בבקבוק שבודק co הוא בא בצבע כחול עכשיו רשום שאים הנוזל משנה צבע אז יש חדירה של גזים למערכת הקירור ביצענו את הבדיקה הנוזל שינה את ציבעו לכחול ירוק לאחר כדקה וחצי של בדיקה. עכשיו השאלה לאלה שביצעו בעבר בדיקה כזאת האים זה נכון ממצאי הבדיקה שבאמת יש חדירה של גזים לקירור ולמה אני שואל כי ביצענו את הבדיקה גם באגזוז ושם עברו כ7 שניות והישתנה הצבע לצהוב מלא. בהמשך קראתי באנגלית שההוראות של מכשיר הבדיקה מסבירות על צבע ירוק וכחול וגם צהוב מישהו יוכל להסביר לי את התשובות תודה . מדובר על לגאסי 1.8 שנת 90

imprza new age

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם גם לזה שביצע את הבדיקה מותר לענות ?. :razz:

מאחר שאתה וגם אריה תירגמתם את ההוראות של מכשיר הבדיקה, נראה לי ששניכם לא מבינים את הכתוב. (עובדה שאתה ממשיך לשאול.)

לכן אני מעלה את ההוראות לפורום בתקווה שמי ששולט היטב באנגלית יסביר לנו. (דניאל התעורר נא, תודה.)

דוד.

בדיקת CO 001.jpg

בדיקת CO 002.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

הכל בסדר,האם הנוזל לא שינה צבעו לצהוב,לאחר כ2 דקות,ונשאר ירוק כחול(למרות שהיה כחול בהתחלה) אין דליפה מאטם ראש.

אורן

פורסם

אורן ערב טוב !

זה בדיוק מה שקבעתי לאחר הבדיקה. אלא מיי, היו ליידי שני "כרישים" האחד הוא פותח השירשור, והשני חבר שכן, לאחר 25 שנות שרות בחייל האוויר כקצין טכני בהנגר מטוסים. מתוך נסיון אני אומר לך, שכאשר אתה מסביר ומשתף את בעל הרכב בבדיקה.

הוא מתחיל לפקפק במקצועיותך. אפילו אם אינו מודה בכך.

ועכשיו לעניין החשוב יותר, המוסך בו היה הרכב לפני לא הצליח לקבוע , מדוע הרכב מתחמם עם הטרמוסטט.

עלי להודות שגם אני לא מצאתי את הסיבה. קנינו טרמטסטט חדש מקורי והרכבנו אותו, הוצאנו אוויר כ-20 דקות הוונטות עבדו בלי להפסיק. הראדירטור היה קר ושעון החום על החצי. בלי הטרמוסטט אין בעיה אלא שנראה שהמנוע עובד על טמפרטורה נמוכה.

דוד.

פורסם

לדוד,האם נבדקה האפשרות שיוניט החום לא תקינה והרכב למעשה לא באמת מתחמם או שיש תקלה במאווררים,כי אם הם עובדים כל הזמן משהו שם לא בסדר-בסבירות די גבוהה.

לדעתי,חשמלאי רכב מומחה יאתר את התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
לדוד,האם נבדקה האפשרות שיוניט החום לא תקינה והרכב למעשה לא באמת מתחמם או שיש תקלה במאווררים,כי אם הם עובדים כל הזמן משהו שם לא בסדר-בסבירות די גבוהה.

יפה!

לדעתי הורכבה יוניט הפעלת מאווררים בעלת טמפ' פתיחה נמוכה מידי,מה שגורם למאווררים לעבוד טרם פתיחת הטרמוסטט במלואו,מה שגורם לו להפתח מעט ולהסגר.

אורן

פורסם

התעוררתי! אני מבקש יפה הפעם לא לפתוח כל פעם שרשור חדש על אותו נושא.

שרשורים חדשים בעניין התחממות של הלאגסי ינעלו או ימחקו לאלתר.

פורסם

לאחר הבדיקה אמרתי את מה שכתבת, אבל בעל הרכב התערב ושלל אפשרות זאת. לכן לא הזמנתי את החשמלאי שלי.

דוד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לילה טוב לכם חברי הפורום, אני אמור מחר להיפגש אים מכונאי בפעם השלישית בתוך חצי שנה לאחר החלפת רדיאטור, שאני אנסה להתקין טרמוסטט מבלי שהאוטו יתחמם, זה מאד מטריד אותי למה לא מצליח התקנת טרמוסטט ברכבי אני חושש שגם הפעם זה לא יצליח ולא אדע מה לעשות ,מה לדעתכם הסיבה שזה לא מצליח הרי זה פעולה פשוטה ביותר יש לציין שנוקז אוויר בכל שלושת הפעמים, הרכב הוא לגאסי 90 אוטומט 1.8 תודה חברים יקרים ולילה טוב.:-(:oops:

imprza new age

פורסם

זה לא שהתקנת טרמוסטט לא מצליחה, פשוט יעילות מערכת הקירור באוטו שלך היא לא כמו פעם, ועם טרמוסטט היא לא מצליחה לקרר את המנוע.

יתכן ואחרי החלפת רדיאטור המצב ישתפר.

מה עשו בשלושת הפעמים הקודמות, מלבד הרכבה והוצאת טרמוסטט ?

פורסם

צביקה - לילה טוב .

האמת - הבחור שחק אותי ...

הוא קיבל תשובות מעולות, בשרשור הקודם.( טרמוסטט מחורר, וניקוז אויר )

הוא לא מספר, אם בצע את ההמלצות, אשר רשמו לו .

אנו סתם מיסתובבים במעגל - שיחזור לשרשור הקודם- או שיפנה ל " בני.ל "

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן בוקר טוב ביצעתי את כל מה שביקשו ממני והמליצו לי הרכב היה בידיים של דוד מזר וגם הוא לא הצליח הבאנו טרמוסטט של לגאסי עשינו ניקוז אוויר וגם לא הצליח :oops:

imprza new age

• תוכן חדש...