Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות ממוצעת - בקרוב אצלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפני שזה דורש תוכנית לטווח ארוך ולכן זה לא מעניין את הפוליטיקאים שמעוניינים בתוצאות מידייות על מנת לזכות בקולות הציבור בבחירות הבאות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור, איך מתחמקים מהדבר הזה? :-)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

LIRAN C מדבר כזה לא מתחמקים חוץ אולי מאשר מכונית אאודי R8 שהורכבו לה לוחיות מספר מתהפכות , כך שאתה יכול להפוך את המספר .

לגבי ההצעה הזו , זה הולך להיות קטסטרופה , בקטעים מסויימים כול הנהגים ינהגו לאט , ו/או ינהגו מהר ואז יעצרו כדי להמתין , וכול אלו שמאחוריהם יתעצבנו , ויהיו פקקים . ביציאה מהאזור כולם ינסו ל"חסוך" את הזמן שבוזבז, ואז אנו הולכים לגלות יותר תאונות . הן לקראת סוף הקטע הנבחן , והן לאחריו .

בקיצור ,עוד פעם שמחפשים את המטבע מתחת לפנס במקום במדרגות של הפאב שבו איבדת אותה . אבל זה כבר דבר שגרתי בישראל

מה שאותי מעניין לדעת ,זה האם יש בתפקיד הפולטיקאי משאבת שכל ששואבת את השכל ולא נשאר כלום , או ששמא אנו בוחרים במודע בחסרי שכל ? אשמח לדעת

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

אם לדוגמה ניקח את איילון כדוגמה, ההיגיון אומר לשים מצלמות שכאלה לאורך כל הדרך. כך שתהיה חייב לנהוג לכל אורכו כחוק. כשאתה כבר יוצא מאיילון ונכנס לעיר הפקוקה, איזו מהירות בדיוק תעזור לך? כך שבעיר הסיכוי שתטוס בתוך הפקק הוא לא גדול במיוחד.

נכון שרוב התאונות לא נגרמות בגלל מהירות, אבל תאונה במהירות גבוה, היא קטלנית יותר. מעבר לזה, ברור שאוכפים את מה שיותר קל. אבל אולי כאשר מכחידים פעילות שלילית אחת, מפתחים לאט לאט הרגלים שמכחידים גם פעילות שלילית אחרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אפשר בשתי דרכים. בעצם שלוש.

1. לעצור בצד הדרך, לעשן סיגריה, לקרוא עיתון, ולהמשיך;

2. לכסות את המספר;

3. לקחת מטול RPG, וההמשך ידוע...:twisted:

אתה רואה כמה דרכים?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
1. לעצור בצד הדרך, לעשן סיגריה, לקרוא עיתון, ולהמשיך;

בדרך מהירה אסור לעצור בצידי הדרך למטרת עיתון, סיגריה,פלאפון וכד'.

אם תופעה כזאת תתרחש, למשטרה יהיה הרבה יותר קל לתפוס נהגים ולרשום דוחו"ת על זה.

ואם תראה ניידת מגיעה ותתחיל לנסוע, עוד יצא שתחלוף את המצלמה השניה לפני הזמן.

מצד שני, אני לא רואה את הנהגים באיילון עומדים כל קילומטר ומחכים 30 שניות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם כבר, שהמערכת תזכה כל נהג שהמהירות המוצעת שלו באיילון היא מתחת ל 30 קמ"ש בסכום מסויים.

שנקבל פיצוי על פקקים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אבל אולי כאשר מכחידים פעילות שלילית אחת, מפתחים לאט לאט הרגלים שמכחידים גם פעילות שלילית אחרת.

.

בחייך אמיר..

כמה זמן המשטרה נמצאת ב " RUSH" הזה של אכיפת המהירות..

ומה בדיוק זה נתן?

פחות תאונות? פחות הרוגים?

פורסם
יהודה,

אם לדוגמה ניקח את איילון כדוגמה, ההיגיון אומר לשים מצלמות שכאלה לאורך כל הדרך. כך שתהיה חייב לנהוג לכל אורכו כחוק. כשאתה כבר יוצא מאיילון ונכנס לעיר הפקוקה, איזו מהירות בדיוק תעזור לך? כך שבעיר הסיכוי שתטוס בתוך הפקק הוא לא גדול במיוחד.

נכון שרוב התאונות לא נגרמות בגלל מהירות, אבל תאונה במהירות גבוה, היא קטלנית יותר. מעבר לזה, ברור שאוכפים את מה שיותר קל. אבל אולי כאשר מכחידים פעילות שלילית אחת, מפתחים לאט לאט הרגלים שמכחידים גם פעילות שלילית אחרת.

.

מהירות גבוהה ביחס לחוק גם לא מגיעה ל-10% מסך התאונות הקטלניות

שהרי גם מהירות גבוהה ביחס לחוק וגם מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך, שהם שני דברים שונים לחלוטין, ביחד לא מגיעים ל-10% מהתאונות הקטלניות

ואתה יודע מה? מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך זה בכלל דבר אינדיבידואלי, לשני נהגים באותה מכונית בדיוק יש הבדל משמעותי בין גבול המהירות לתנאי הדרך לאותה דרך וגם המכונית משפיעה

אז מן הסתם אי אפשר לאכוף מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך

אבל מה קורה כשהמהירות הגבוהה ביחס לחוק היא הגורם לתאונה? היא בעצם לא הגורם לתאונה, הרי אם תיסע 140 על כביש 6 זה מהירות גבוהה ביחס לחוק, אבל לא לתנאי הדרך כנראה

ויש כבישים בהם מותר 80 והמהירות המתאימה לתנאי הדרך היא לא יותר מ-50.

כלומר כשהמהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך היא יכולה להיות גבוהה או נמוכה יותר מהמהירות החוקית לאותה דרך

כשהיא נמוכה יותר מן הסתם לא עברת את המהירות המותרת

וכשהיא גבוהה יותר זה לא משנה מה המהירות החוקית לאותה דרך, גם אם תקבע את המהירות החוקית באותו קטע ל-10 קמ"ש או ל-200 קמ"ש הגורם יהיה מהירות גבוהה ביחס לתנאי הדרך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם זה יווסת את התנועה באופן חכם, זה יכול להיות רעיון טוב

מעדיף לזחול את כל איילון ב-40 מאשר לטוס 120 ואז לזחול שעה בפקק.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

זה יהיה הפוך

אתה תיסע על 120 ופתאום תרד ל-20 או שתעצור בכלל בצד

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כרגיל לוקחים רעיון טוב ומעוותים אותו.

פעם ראשונה שנתקלתי במצלמות כאלה היה באנגליה, אבל שם הם הוצבו על כביש מהיר בקטע שבו נעשו עבודות והנתיבים הוצרו בגלל זה. אם ישתמשו בזה בארץ באותה צורה - אז מצוין, כמו בקטע שעובדים בו עכשיו על כביש החוף שמשום מה אף אחד אחד לא מאט שם, למרות הנתיבים הצרים.

כמו שאני מכיר את מופז זה ישמש לאכיפת מהירות בכבישים רגילים.

פורסם

אתם יודעים איפה ראיתי מצלמות מהירות בגרמניה ושוויץ? בכניסות לערים, עיירות וכפרים.

אה.. והיה שלט גדול שאומר שהנה מגיעה מצלמה.

בטח מופז חושב - איזה גרמנים מפגרים, מה הם שמים שלט לפני המצלמה? ואיך ניתן דוחות אם כולם יסעו לאט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה נראה לך?

הן עולות הרבה יותר. הרבה יותר זול לאכוף מהירות כי פרט למכונות נוספות לא צריך לשלם כלום.

תנסה לתקן כביש לדוגמא, צריך לשלם לחומרים,אנשים,מכונות... זה יוצא הרבה יותר כסף.

אתה יכול לנסות לתפוס אלכוהוליסטים, אבל צריך שוטרים,גלאים,דלק למכוניות,מכוניות... זה גם המון כסף.

לכן לא נראה שבקרוב יתחילו לעשות משהוא.

אני רוצה לציין שאני לא מומחה ולכן אם מישהוא יודע אחרת נא לתקן אותי.

• תוכן חדש...