Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Rieno אני חייב להבין דבר אחד, איך לאזעזל אתה נוהג עם החרוזים האלו על המושבים?

איך זה נוח לך?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שאני שנאתי את זה, אבא שלי אהב את זה לא יודע למה, כשאני נהגתי נסיעות ארוכות הייתי זורק אותם מעל המשענת ראש אחורה. באוטו החדש אני כבר לא נותן לו לשים את השטות הזאת.

:-) just smile
פורסם

DAMN, זה לא כזה נורא - מצד שני זה גם לא ממש נח.

אבא שלי אהב את זה, עד שזה נהרס - ומאז זה לא קיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה יהיה עם השרשור הזה?

מה שהזכרתם זה רק תופעות לוואי של ערס. בואו לאשקלון, תראו מה זה ערס אמיתי. אחד שצועק והלך כמו בהמה. אחת שיורק מוחטות לכל כיוון, אחד שעושה צלחות עם עונדה שפיץ בחניון של הטיילת מטר ממכוניות ואנשים, אחד שנוסע 120 בכביש של 50 כדי לעשות פוזה, אחד שזורק את בן שיחו מחומה של מטר וחצי, אחד שמפרק עם נבוט את האוטו של השכן שלו, ועוד שכחתי כמה. (כל המקרים אמיתיים!)

אייל, גם אתה מוזמן לאשקלון. בוא תראה מי נוסע בגולף ג'נריישן :-P (היא דומה אחת לאחת לשלך לא? בלי ספק יש לך רכב של ערסים, סטטיסטית. נקודה!). כל הערסים שדרגו מעונדה לגולף, כאילו היה איזה מבצע :)

פורסם

גולף ג'נריישן זה לערסים שהתברגנו, התמסדו וחסכו קצת כסף :)

אתה רוצה לומר לי שיש גולף ג'נריישן של ערסים ללא שום שינוי חיצוני? כלומר ללא בקליות,ללא חצאיות,ללא פגושים וספויילר,

אבל עדיין, פול ווליום מזרחית/ טרנסים , צלחות בטיילת וכו'...?

בדרך כלל הגולף הערסית, היא דווקא גולף לא ג'נריישן, ששמו לה מגנזיום מצועצעים, והתחילו לצבוע בצורה חאפרית כל מיני חלקים לצבע הרכב....

אגב, לכל המצטדקים בקשר לאהבתם לשמוע מוזיקה בפול ווליום : ביום שאני אשמע מרכב חולף, מוזיקה חזקה שהיא אינה מזרחית/טרנסים / מוזיקה שחורה (פחות משתי הקודמות) , למשל: אלבומו האחרון של מתי כספי, אז אני אשתכנע שמוזיקה בעוצמה אדירה היא לא נחלת הערסים בכלל.

ריינו, לא אמרתי שאתה ערס, אמרתי שאתה על המסלול הבטוח , לשמחתי עושה רושם שעצרת את ההתדרדרות עם הרכב החדש כי הוא נראה סטנדרטי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השתכנעת. אצלי ברכב מתנגנים (לפעמים) פול ווליום ההופעות של דיירסטרייטס, סינרגיה ועוד כל מיני שהם לא מזרחית. (גם אלקטרוני - ואלקטרוני לא קשור לערסים!)

פורסם

לשמחתי עושה רושם שעצרת את ההתדרדרות עם הרכב החדש כי הוא נראה סטנדרטי :)

לו רק היה לי כסף כבר היו שם חצאיות ואוליי כמה ניאונים. אגב דווקא אהבתי את המגנזיום המקורי של הרנו 2. :)

אם היית עובר ליידי היית יכול לשמוע קצת רוסית רגועה. LIMP BIZKIT במיטבו מי שמכיר. וגם שוטי הנבואה במלוא ההרכב.

משכנע?

:-) just smile
פורסם
אתה רוצה לומר לי שיש גולף ג'נריישן של ערסים ללא שום שינוי חיצוני? כלומר ללא בקליות,ללא חצאיות,ללא פגושים וספויילר,

אבל עדיין, פול ווליום מזרחית/ טרנסים , צלחות בטיילת וכו'...?

כן, עם גולף ג'נריישן 2.0 שחושב שיש לו אוטו טיייייייל.

עובדה הוא לא ישב ברכב אלא שכב, כנראה כדי להימנע מכוחות הג'י שמופעלים על הגוף שלו... :roll:

אני לא מאמין שאני משתתף בדיון הזה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אני שומע מוזיקה קלאסית, שבאופן מוזר מעצבנת יותר מראפ ברמזור.

ההבדל הוא שאני עושה את זה עם החלונות סגורים.

תעשה מה שבא לך ואיך שבא לך.

ההבדל הוא שאותי לא מעניין מה אחרים עושים.

אני עושה מה שטוב לי.

שבת שלום.

פורסם
אני שומע מוזיקה קלאסית, שבאופן מוזר מעצבנת יותר מראפ ברמזור.

ערס!

ההבדל הוא שאותי לא מעניין מה אחרים עושים.

אני עושה מה שטוב לי.

ובזה נראה לי מסתכם כל טיעון הערסים בשירשור הזה. כל אחד שיעשה מה שטוב לו, גם אם אחרים חושבים שהוא ערס או כל דבר אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הדבר מסתכם בשאלה אחת: אחיך שומע מוזיקה עם החלון פתוח ומפריע לאחרים?

אם כן, הוא עונה להגדרה של ערס.

אם לא, אז סביר להניח שלא, או שחסר לנו מידע.

סלח לי ידידי שאני חולק עליך.

או שאני ערס ולא שמתי לב.

אני שומע מוזיקה בווליום חזק. כי אני אוהב.

אני נוסע עם חלונות פתוחים, משום מה זה תורם לכניסת האוויר לרכב.

אז אני ערס?

גם אם המוזיקה זה פרל ג'ם, בארי וויט, סקורפיונס, ג'ימי הנדריקס, אלפא בלונדי? או לחילופין ברי סחרוף, יהודה פוליקר, אהוד בנאי וכד'? מי אתה שתקרא לי ערס אם אני שומע בדרך לעבודה "הכוכב של מחוז גוש דן" בווליום גבוה?

יש את העניין של ההתחשבות. ב-1 בלילה לשמוע בשכונה בווליום שיתאים לוודסטוק זה חוצפה.

לשמוע ב-1 בצהריים דיסק של וודסטוק בווליום שיתאים לשכונה זה חוצפה מצד מי שיעיר לי.

"ערסים" ע"פ ההכללה המקובלת זה חבר'ה שיעשו הכל בשביל שתדע שהם שם והם יותר טובים ממך, יותר מסוכנים ממך ויותר חזקים ממך.

ואגב, לפעמים אין קשר לסוג המוזיקה.

יש איתי רוסי בעבודה. אבל רוסי כבד, לא ערס בכלל. שומע דיכאון בווליום שאני שומע אותו מהבית, בא לי להתאבד.לא ערס.

יש לי חבר טוב, נוהג על 205 אדומה, שומע פול ווליום דקלון. לא תימני ובטח לא ערס.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

יש את העניין של ההתחשבות. ב-1 בלילה לשמוע בשכונה בווליום שיתאים לוודסטוק זה חוצפה.

לשמוע ב-1 בצהריים דיסק של וודסטוק בווליום שיתאים לשכונה זה חוצפה מצד מי שיעיר לי.

נגעת בעצב רגיש מאוד.

נכון, אם אתה נוסע בכביש החוף עם פול ווליום, ממש לא אכפת לאף אחד מה אתה עושה.

מצד שני, אם אתה נוסע בשכונת מגורים עם החלונות פתוחים ושומע מוזיקה בקולי קולות, זה אומר שאתה עושה הכל בשביל שישימו לב אליך וזה יכול לעשות אותך ערס מניאק.

הבעיה שלי (ואמורה להיות של כולם) היא לא כשאנשים נוסעים ברגעים של שעמום עם חלונות פתוחים ומפריעים עם המוזיקה, כי יש להם זכות לעשות את זה. אבל כשאני עם המוזיקה שלי ועם חלונות סגורים או שאני יושב בסלון עם הכל סגור באמצע הלילה, מפריע לי מאוד שאני לא יכול לשמוע את הטלוויזיה בגלל שמישהו החליט להפריע לי. בדרך כלל אחרי שעובר כזה אידיוט הכלבים מתחילים לנבוח והתינוקות מתעוררים ובוכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...