Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הזכרתי את הרכב שלי, זה רגשי הנחיתות של חלק מהכותבים בשרשור הזה שגורמים להם לנסות לרדת לפסים אישיים.

.

לא ,זה הפלצנות שלך שגורמת להם.

"רכב של 20 ש"ח"....

וככה זה ממשיך ל "הוא גר בדירה של 60 אלף דולר"....

ומפה זה רק נהיה מגעיל יותר.

חביבי,הלוואי אותו בחור עם האוטו של ה20 ש"ח יבוא לך בסיבוב כמו שהחיים אוהבים לעשות עם איזה בנטלי,ויגיד לך "אייל זרוק ת'גרוטאה"....

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק על רגשי הנחיתות הללו דיברתי.

תגיד, אתה לא אמור להיות בצבא , טירונות משהו ? לשרת ולתרום למדינה שלך או משהו כזה? או שגם כאן אתה עושה מה שבא לך

סיימתי טירונות,ואני בבה"ד 20 מחכה להעברה שלי להיות לוחם.

חוץ מזה מה אכפת לך בכלל?

מה קרה מישו עונה לך משו לעניין ואתה מתחיל להתחפר בחול?

פורסם

לתפארת מדינת ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לתפארת מדינת ישראל.

מדינת ישראל צריכה פלצנים שעוברים מפונטו למיאטה ומתנהגים כאילו הם ה' בתחום הרכב.

ואם אתה יכול לשפוט הונדה סיויק ולהגיד שהנהג שנוהג בה הוא ערס.

אני יכול לשפוט מיאטה שחורה ולהגיד שהנהג שלה הוא פלצפן.

פורסם

ואם אתה יכול לשפוט הונדה סיויק ולהגיד שהנהג שנוהג בה הוא ערס.

אני יכול לשפוט מיאטה שחורה ולהגיד שהנהג שלה הוא פלצפן.

סבבה, סיכמנו!

זהו, אפשר לא לריב יותר?

פורסם
סיימתי טירונות,ואני בבה"ד 20 מחכה להעברה שלי להיות לוחם.

חוץ מזה מה אכפת לך בכלל?

מה קרה מישו עונה לך משו לעניין ואתה מתחיל להתחפר בחול?

יפה, כל הכבוד.

לא ענית לעניין, פשוט התגובה שלך כל כך לא קשורה למציאות ולשירשור הזה ומלאה שינאה ורגשי נחיתות שאני לא חושב שיש על מה להגיב.

אני מקווה שבצבא יסדרו לך קצת את הראש. לי הם סידרו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה קורה אנשים? הכל טוב? אהה סתם קפצתי לומר לכם שלום ממילא אתם כותבים פה שטויות אז החלטתי להוסיף עוד סתם תגובה לשרשור הסתמי הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בד"כ (חוץ ממי שממש רוצה להסתבך) ראש מסדרים אחרי הצבא.

אני נוטה לחשוב שזה נהיה לויכוח די קטנוני על מהותו של אדם, האם הוא ערס, חנאג' או סתם מדריך יציבה.

אתם לא תצליחו להוכיח אחד את השני וגם עם כן זה לא המקום לקיים דו שיח (תתקשר עליו, תגיד לו שאתה אוהב אות:wink:)

בברכת "שמר תחזור, אוהבים אותך".

שיהיה לכולם המשך שבוע טוב

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...