Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללנסר יש גרסת ספורט מקורית, היא גם משווקת לליסינג, תציץ מהחלון - אני כמעט בטוח שיש אחת ברחוב שלך :)

אגב - יחי העצלנות מר בחור - הנה לך לנסר - ולא, התמונה הזאת לא ברקע שלי, זאת התוצאת הרביעית בחיפוש בגוגל.

1 ++++

ואגב ערסים.

ולמה הם תמיד אבל תמיד מנסים לעקוף? גם כאשר אתה על 40 בעיר ויש לך עוד 10 מטר כיכר. . וגם כאשר אתה על 150 מחוץ לעיר? ויש לך רמזור עוד 100 מטר

ומה אתה אומר על גברים בני 40+ בברלינגו? כמות הפעמים שהייתה לידי ברלינגו שלא ניסתה להידחף אני יכול לספור על יד אחת, למצב ההפוך - נגמרו לי הספרות במחשבון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי שכן, ערס עד מאוד שהרכב שלו נראה בדיוק כמו כל רכב אחר מאותו דגם.

שום שיפור קוסמטי חיצוני או פנימי, גם הרכב לא מי יודע מה שמור.

ויש לו המון חברים במצבו, ויש לי עוד המון דוגמאות.

לעומת זאת, בחור מהעבודה שלי נוהג על טיגרה שנראת כאילו יש בה יותר בניה ומנורות ממפעל "נשר".

והוא הבן-אדם הכי צהוב שאני מכיר. וכן יש לה גבות (מה שלא השאיר יותר מדי פנס).

"ערסים", לרוב ינסו למשוך תשומת לב.

לפעמים ע"י מכות, לפעמים ע"י גבות ולפעמים ע"י מדבקות של כל יצרן משהו אפשרי (כולל כאוס, נייקי, Intel, שטראוס וכו'.)

גם עופר לוי בקולי קולות בא בחשבון, במיוחד בדואט עם זהבה בן או שריף.

תפסיקו לעשות הכללות. ערס זה אופי (או דרך חיים, תלוי.) לא מראה חיצוני של רכב או מדבקות על הרכב.

גם לי יש מדבקה על הרכב. אז אני ערס? (מדבקה עגולה עם מספרים מ1-12 וניקוב באחד מהם.)

לסיכום:

לא כל מי שעושה גבות לרכב הוא ערס.

גם ערסים עושים גבות.

גם אשכנזים צהובים מכפר שמריהו (בלי להעליב אף אחד) עושים גבות.

גם הומואים עושים גבות.

גם אחותי עושה גבות.

גם אחותכם, סביר להניח.

מנהלים, אני מבקש שוב לא לנעול את השרשור ה"חשוב" הזה. הוא ימצה את עצמו במוקדם או במאוחר, ככה יהיה גם מקום לאנשים חסרי דעה (שוב, מבלי לפגוע באיש) להביע את "דעתם" העניינית על ערסים, אשכנזים, תורכים ובכלל.

גם לנו תמיד יהיה מה לקרוא שאין באמת מה לעשות.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אביעד, אתה ערס - לא יעזור לך...

:-D

אגב, יש לך עוד סיבה לקרוא לי ערס. אני מחפש בתור רכב אספנות סובארו 'קופשע' GFT :lol: ס'תכל בחתימה..

פורסם

אביעד, aa =ani ars ?

בנוגע לעניין הנתיב השמאלי, יש עמותה לכך בפייסבוק:

http://www.facebook.com/group.php?gid=9187015063

יש חצאית למיצובישי לנסר 07 ?

עם יש תמונות של המיצובישי לנסר 07 משופרת בבקשה, אני ישמח

קבל תמונה אחשלו

זה בא משופר מהמפעל

LancerEvoVIII-08.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בנוגע לעניין הנתיב השמאלי, יש עמותה לכך בפייסבוק:

http://www.facebook.com/group.php?gid=9187015063

עדיין לא הבנתי איך אני מצטרף מתוך הלינק עצמו (מתוך דף העמותה)... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה גבות של בחור שרב עם ערס. ועכשיו אין לו איך להוציא גבות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה כל ההכללות האלו על ערסים?

אה, שכחתי שכל אותם האנשים שאומרים הינה ערס, גם אומרים על אחד שעובר עם ווליום גבוה (לא משנה בימינו כבר איזה אוטו) והסאב המפציץ שלו,שהוא ערס. נכון? אז זהו שלא. אז תפסיקו להכליל כבר בקשר לערסים (לאחי יש מערכת חזקה מאוד, והוא כל הזמן שומע על פול ווליום כי הוא פשוט אוהב את זה ככה, והוא לא ערס. הכי לא ערס בארץ. אתם מוזמנים להכיר אותו). אז בבקשה, תפסיקו עם ההכללות. כי זה לא נכון.

אם אני אחליט ל"שפר" את המאזדה הקטנה שלי ולשים לה ספוילר, להחליף לה טמבון קידמי, ולשים לה חצאיות בטעם + גאנטים בחתך נמוך, אתם תגידו שאני ערס? (אם כן אז אתם לא יודעים על מה אתם מדברים, כי במקרה יש גם דגם כזה למאזדה 2 ("ספורט"),אבל לפי מה שהולך פה, כנראה שמי שמייצר את הדגם הזה, או יותר נכון חשב עליו, הוא "ערס").

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הדבר מסתכם בשאלה אחת: אחיך שומע מוזיקה עם החלון פתוח ומפריע לאחרים?

אם כן, הוא עונה להגדרה של ערס.

אם לא, אז סביר להניח שלא, או שחסר לנו מידע.

או שחסר לכם משהו אחר... :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...