Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי של פיוניר ה6972E, ואכן האיכות הרבה יותר טובה מהרמקולי סין שהיו לי, אך עדיין אינני מרוצה, יש לי מערכת JVC ישנה משהו פחת, מפעם רדיו טייפ, שקיבלתי עם האוטו, העניין הוא שאני לרוב מחברת את הנגן שלי cowon D2 דרך החיבור של פעם עם הקלטת ויציאת של בננה, העניין הוא שאני צריכה להגביר את המערכת ממש ממש חזק לסביבות ה30 כשהמקס' הוא כ50 פלוס להגביר את הנגן עצמו לרמה ממש גבוהה כדי לשמוע חזק כמו שאני אוהבת, כי כשאני נוהגת הרבה רעש מהסביבה נכנס לאוטו..

בכל אופן הבנתי שעדיפות עליונה על מנת לקבל איכות שמע טובה יותר היא לחבר את הנגן דרך חיבור AUX ומשמע כך אני מבינה שצריך לקנות מערכת חדשה בעלת חיבור AUX?

האם תוכלו להמליץ לי על מערכת הפשוטה שבפשוטות אפילו יד שנייה, אני לא רוצה להוציא מעל 300 שקל בעניין.. על מנת שאוכל לנצל את הרמקולים כמו שצריך?

תודה,

דפנה.

פורסם

את מבקשת המון בשביל קצת.

הפיתרון האידיאלי הוא כזה

תחפשי רדיו דיסק יד שניה ותצרבי לך דיסקים

משהו פשוט יעשה את העבודה

יש טונות בלוחות יד שניה וגם פה בפורום יש לוח עשיר ומאד דינאמי.

אולי אפילו תמצאי MP3 עניין של מזל וסבלנות

שימי עוד 50 שקל על התקנה

וסגרת עניין

לרוב הרדיו קסטה הם חלשים בהגברה.

והאובדן איכות בראש קסטה בן 10 שנים

ובטריק של קסטה כזו מיצור סיני זול

נוטים להיות מפוזרים ולאבד הרבה איכות בדרך.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

CHANGER זו שיטה מיושנת שהייתה דיי פופולרית פעם

כי פעם לא היה CD MP3 אז בדיסק היה רק כמה שירים

אז היום מאגדים כמה דיסקים עם מכשיר שהיה מחליף את הדיסקים

עניין של נוחות

אבל שוב CHANGER זה משהו שאמור להיות מותאם בספציפיות לדגם רדיו טייפ

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

יותר זול ויותר פשוט לקנות רדיו דיסק MP3 פשוט במחיר זול (יש אפילו חדשים במחירים ממש זולים)

צ'יינג'ר זה מסורבל ומיותר ולא נוח. חוץ מזה שזה לא יעזור לך בעניין העוצמה שכן המגבר הפנימי של הרדיו טייפ שלך חלש מאוד.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479280

יספיק לך (הרכבתי אותו למפקד לשעבר שלי ברכב והוא מרוצה )

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580554

בעל יציאת AUX קדמית (לחיבור הנגן שלך אם תרצי)

תתחדשי..

ואם את רוצה יד שניה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=184230

אני בטוח שתסתדרו על המחיר

בהצלחה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תקחי בחשבון שחלק מבעיית השמיעה היא גם הרמקולים . אין דבר כזה מתנות חינם , אם משהו עולה זול הוא שווה זול

אני במקומך הייתי ממתין טיפה וקונה רדיו דיסק טוב וקומפוננט טוב , גם הפולס וגם המגנאט הם קומפוננטים מעולים שמחירם הוא בסביבות ה500 ש"ח . כך שבמחיר שקצת עולה על הנגן הנייד שלך את יכולה לקבל HU מעולה ורמקולים טובים מאוד למחירם

הייתי ממליץ לך לקנות את הפאנאסוניק היותר גדולים או ה5301 או ה5410

בברכה יהודה

פורסם

תסמוך עליי מחירם לא עולה על הנגן שלי.. אני אנסה להשקיע כ500 שקלים ואקנה את הדגם של פיוניר DEH2950MP

ראיתי שיש לו יציאת אוקס, והוא נראה כנגן טוב, וכמובן זה פיוניר :)

אין סיבה שאני אקנה רמקולים חדשים, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של פיוניר 6972E שסה"כ הביצועים שלהם נורא איכותיים..

אני בנתיים מתרכזת במערכת שתפיק את מקס' ההגברה, למה כרעג מצבי עגום אני צריכה להגביר גם במכשיר הנייד וגם במערכת לרמות מטורפות, מה שגם יכול לגרום נזק לרמקולים..

• תוכן חדש...