Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לדעתכם יותר עדיף:

הפנאסוניק הזה cqc5301u: http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7268, או

הפיוניר הזה dehp3950: http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=7336

המחירים דומים, מיועדים להיות מחוברים לרמקולים ישירות ללא מגבר כרגע, האם הפיוניר יהיה עוצמתי יותר (22WRMS)? איזה מכשיר אמין ואיכותי יותר לדעתכם?

פורסם
לדעתי עדיף הפאנאסוניק . אין שום הבדל בעוצמות שלהם . אם אתה יכול לשדרג ל5401 עדיף

אני מסכים.

Seat Ibiza 2012

פורסם
לדעתי עדיף הפאנאסוניק . אין שום הבדל בעוצמות שלהם . אם אתה יכול לשדרג ל5401 עדיף

מסכים,וגם עם בעתיד תרצה להוסיף מגבר או משהו אז יש 3 יציאות בפנסוניק ולא 2 בפיוניר,(תלוי איזה דגם!)

ודוגרי בלי מגבר עדיף פנסוניק כי פיוניר יש יותר ''משחקים'' אקולייזר יותר משודרג שליטת בס נוספת וכ'

אבל זה בדגמים היותר מתקדמים,אני סתם נותן לך ידע מה ההבדל, אה וגם יופי, אבל לך זה לא חשוב הוא מנגן והוא מנגן אותו דבר, תהנה

יניב

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

האמת קצת מדגדג לי כבר להשקיע עוד טיפה וללכת אולי על ה פיוניר 5950. אני רואה שאתם בעד פנאסוניק, איזה דגם של פנאסוניק מקביל לו? אני רוצה מכשיר לטווח ארוך יחסית ויתכן שמתי שהוא אשדרג למערכת עם מגברים וכו'...

פורסם

עם אתה חושב שאתה תשקיע בזה לאט לאט, אז כבר תיקנה רדיו דיסק יותר טוב,

כמה אתה מעוניין להשקיע ברדיו דיסק? אתה יכול גם יד שנייה!לא חסר

ויש לך את הפיוניר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=580555

הוא גם מוצלח,

הכל תלוי בתקציב האישי שאתה מעוניין להשקיע,

פורסם

yanv_cohen תגיד לי בבקשה מה ההבדל הגדול בין ה2950 ל3900 ? אין לי שום בעיה שאתה אוהב יותר פיוניר מפאנאנסוניק , זה בסדר גמור.

אבל מה השידרוג הגדול בין שני הפיוניר ? אתה אולי חדש כאן ואולי אתה לא מבין משהו , אבל בסטריאו יש חוק שנקרא "חוק התפוקה השולית הפוחתת " שהמשמעות שלו , שכול עליה קטנה בכסף מוסיפה כ"כ מעט שזה לא מורגש . אז לעלות מ2950 ל3900 זה כסף מבוזבז

כשרוצים לעלות ושזה יהיה שווה את זה עולים במדרגות של פי שתיים בדיוק כמו דציבל , פשוט תלמד להלאה

ל BIOSPHERE הפאנאסוניק 5401 יהיה מספיק טוב , אלא אם כן אתה רוצה לעבור רמה לHU ברמה של 2000 ש"ח ומעלה . ממש לא כדאי לקנות שום אחד יותר טוב מה 5401

בברכה יהודה

פורסם

יהודה? תודה על התיקון, אך רק הצעתי לו,אני יודע שאין הבדל, פשוט הוא יותר יפה זה הכל,וזה בתקציב שלו

אני רק הצעתי, בפורום הזה מציעים דברים ואתה בוחר מה שאתה חושב,

תודה בכל זאת יהודה, אני יקח זאת לצומת ליבי, אך אני לא התכוונתי לטכנולוגייה ,ליופי, הוא יותר יפה מפנסוניק

אני הייתי הולך על פנוסוניק במקרה שלו,זול וטוב, יש אותו לבן דוד שלי והוא נהנה ממנו מאוד!(את הפנסוניק)

נ.ב:

יש בפיוניר נתתי יותר אפשרויות,לא הרבה אבל שווה את המאה שקל! 3 יציאות למגבר,תצוגה ID3 וכ'

ניראלי עדיף להוסיף עוד מאה שקל ולקחת את הפיוניר שהצעתי

עם אתה שואל אותי לך על הפיוניר, זו דעתי.

בברכה, יניב

פורסם

פיוניר. עשוי טוב יותר. איכותי יותר. עמיד יותר.

אולי בפנסוניק יש קצת יותר אופציות. אבל מבחינת איכות הפיוניר עדיף.

כדי שתראה את המכשרים במציאות ולא רק דרך האינטרנט.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

פאנסוניק, במחיר הזה שווה כל אגורה. לא ידעתי שזה המחיר, אוליי אני ארכוש גם אחד.

יחיאל זה בדיוק כמו שיש לך לא?

:-) just smile
פורסם
yanv_cohen תגיד לי בבקשה מה ההבדל הגדול בין ה2950 ל3900 ? אין לי שום בעיה שאתה אוהב יותר פיוניר מפאנאנסוניק , זה בסדר גמור.

אבל מה השידרוג הגדול בין שני הפיוניר ? אתה אולי חדש כאן ואולי אתה לא מבין משהו , אבל בסטריאו יש חוק שנקרא "חוק התפוקה השולית הפוחתת " שהמשמעות שלו , שכול עליה קטנה בכסף מוסיפה כ"כ מעט שזה לא מורגש . אז לעלות מ2950 ל3900 זה כסף מבוזבז

כשרוצים לעלות ושזה יהיה שווה את זה עולים במדרגות של פי שתיים בדיוק כמו דציבל , פשוט תלמד להלאה

ל BIOSPHERE הפאנאסוניק 5401 יהיה מספיק טוב , אלא אם כן אתה רוצה לעבור רמה לHU ברמה של 2000 ש"ח ומעלה . ממש לא כדאי לקנות שום אחד יותר טוב מה 5401

יהודה, לפי מה שראיתי ההבדל היחיד בין ה 5301 ל 5401 זה היציאות של ה preout שב 5401 זה 5V וב 5301 זה 2.5V

האם זה בעצם אומר שאם בעתיד ארצה להוסיף הגברה אז עם 5401 יהיה הבדל מורגש? האם זה באמת משמעותי? תודה.

זה הקישור ל5401 היחיד שמצאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369933 נראה שזה דגם ישן, זמין רק בחנות אחת.

פורסם
יהודה, לפי מה שראיתי ההבדל היחיד בין ה 5301 ל 5401 זה היציאות של ה preout שב 5401 זה 5V וב 5301 זה 2.5V

האם זה בעצם אומר שאם בעתיד ארצה להוסיף הגברה אז עם 5401 יהיה הבדל מורגש? האם זה באמת משמעותי? תודה.

זה הקישור ל5401 היחיד שמצאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369933 נראה שזה דגם ישן, זמין רק בחנות אחת.

למה אתה חושב שזה דגם ישן?

המכשיר עצמו "לא חדש" ועד לפני כמה ימים הוא היה בעוד חנות אחת אבל אין לי מושג למה הם הורידו את המודעה.

אתמול רכשתי את ה5401 מעדי סאונד במחיר הנ"ל, בנתיים? אני מרוצה מעל ומעבר ואפילו המתקין שם היה קצת בהלם ששמע את האיכות של הסאונד אצלי למרות שיש לי כולה JBL 70RMS מאחורה ומקדימה משהו שאין ל י מושג כי עוד לא פתחתי את הדלת מאז שקניתי את האוטו אני חשבתי שזה רמקול מקורי אבל אני די בטוח שלא לפי האיכות וככה גם המתקין שהוא אח של פרי אמר.

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

פשוט תעבור על הפיצרים שמציע כל אחד מהרדיודיסקים ותראה מה מתאים לך יותר , תבדוק איזה מהפיצרים אתה צריך ותקנה את המכשיר שיענהלך על הכי הרבה דרישות מבחינת פיצרים.

זה הכל .

אין הבדלים באיכות סאונד בינהם. יש הבדלים שיגרמו על ידי הפרוססורים השונים (אקוולייזר , קרוס ושוט) .

• תוכן חדש...