Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להביא וולוו S40 T4 שנת 99 לפי ידיעתי זה רכב 2 ליטר טורבו 200 כ"ס הנעה קדמית

עכשיו אים להוסיף לאוטו ציפ זה מגדיל את ההספק של המנוע השאלה אים הציפ כדאי או צריך להוסיף עוד דברים

כגון אגזוז זרימה חופשית פילטר פתוח החלפת צמיגים גאנטים או אפילו חיזוקי שילדה אים זה 240 כ"ס אים זה עומס יתר על הגיר האוטומתי שיש ברכב בקיצור מה דעתכם מה נכון להוסיף כדי לקבל הספק יותר גבוה ולא ליפגוע בדברים אחרים ברכב

ובכלל אים אתם ממליצים על הרכב הזה למי שהיתנסה בו.

אאאאא ומה הסיםור אים המגדש טורבו האים אחרי קילומטראז" מסויים הוא מת או לא מתפקד כראוי?

בתודה מראש.

ROVER 600 TI

פורסם

מה כ"כ דחוף?

ולאן אתה רוצה להביא את הרכב?

הנתונים שציינת נכונים.

צ'יפ ברכב הנ"ל יכול להעלות את ההספק בכמה עשרות סוסים,

בסביבות 30 +- (עשה חיפוש לפירוט מדויק יותר).

גם צנרת מלאה תוכל לעזור בעניין.

עקרונית הרכב יעמוד בשיפורים כל עוד לא תגזים.

אני מאמין שעד 300 כ"ס הגיר יעמוד בכבוד,

ואולי גם יותר.

הרכב מאיץ יפה מאוד גם כסטנדרט, והספק הכוח

הוא לאו דווקא הדבר הראשון שצריך לשפר.

בגלל הכוח הרב על הגלגלים הלא נכונים,

יש לשקול הנמכה והקשחה, מוט מייצב וכמובן סט צמיגים איכותי.

לא כ"כ ציינת מה אתה מחפש.

לטורבו אכן יש בלאי לאחר ק"מ מסויים, דבר שכמובן פוגם בביצועי הרכב.

פורסם

אני רוצה להביא את הרכב למצב שההספק שלו יעמוד קרוב ל 250 סוסים אבל אים כמות כח שכזו להפחית את התת היגוי

בגלל ההנעה הקדמית ובכלל יש עוד דברים מסביב שאולי חשוב להוסיף או להחליף בגלל תוספת הכח הזו כמו שציינתה

הקשחת מוט מייצב וצמיגים טובים מה עוד צריך לקחת בחשבון ?

אאא ולגבי המגדשים זה מאוד מדאיג אותי העניין הזה שהמגדש מתחיל לאבד מהאפקטביות שלו אים הזמן והקילומטראז"

כי אים הוא מת אחד חדש זה עסק יקר שאני לא יכול להרשות לעצמי אים אתה יכול לפרט באחוזים כמה מהתועלת שלו המגדש

מאבד בוא נגיד שהרכב אים 140 אלף ק"מ או אולי במצב כזה צריך שיהיה לו פורק לחץ או משהוא כדי לשמור עליו לאורך זמן

או לא יודעה אני לא רוצה לגלוש ליותר מדי פרטים טכניים כי הנושא הזה יהפוך ל נושא שיפורי רכב ולא יעוץ בקניה אבל בכל זאת השאלות האלו מציקות לי אני חייב למצוא להם תשובות זה יעזור לי בשיכול הכללי לקניה של הרכב הזה

אאאא ועוד משהוא איפה אפשר לקנות + להתקין את הצ"יפ איפה אתם ממליצים ?

ROVER 600 TI

פורסם

לא ברור כ"כ מה מטרת השרשור.

לא שאלת שאלה על הרכב, אלא על יכולת השיפור שלו.

למה לא בפורום שיפורים?

אחוזים? הבלאי לטורבו משתנה באופן ספציפי מאחד לשני,

שכן אופי השימוש ואופן הטיפול בו הם שקובעים את אורך חייו.

ניסית את הרכב שאתה חושב שאתה צריך לשפר אותו?

תקנה, תראה ממה אתה לא מרוצה ותתחיל לשפר לאט-לאט.

אתה לא בונה רשימת שיפורים לרכב שלא קיים - זה בזבוז זמן.

פורסם

טוב בקיצור בוא נעזוב את זה באמת כבר הפכתי את זה לנושא שיפור רכב נטו בכללי אתה אומר שיש לוולוו פוטנציאל לשיפור אבל הוא די טוב ומספק גם ככה בסטנדרת קודם צריך ליקנות.

בתור מישהוא שמחפש רכב טוב נוח בטיחותי מושבי עור ניראה לא רע מהנה לנהיגה וכמובן מנוע חזק ולא בנפח מפלצתי תמורת מחיר לא גדול עד 40000 ש"ח אז זה הרכב?

שאלה אחרונה מה צריכת הדלק הממוצעת שלו ?

ROVER 600 TI

פורסם

כל מה שציינת מתאים לדרישותיך.

מדובר באחד הרכבים החזקים שתמצא בתקציב.

שקול אולי גם S70 T5 אם כי מדובר במחיר קנייה גבוה יותר,

עלויות אחזקה גבוהות יותר וגם קשה להשיג אחת שמורה.

ניתן עדיין להשיג S40 T4 לא שחוטה, ובמידה ותשמור עליה

היא תוכל להסב לך לא מעט הנאה.

צריכת הדלק תלויה באופי הנסיעה שלך.

הייתי ממליץ במידה ורכשת אחת להתחיל בשיפורי מתלים ואחיזה

ורק אח"כ לעבור לשיפורי כוח.

יש מס' אופציות אחרות, אך בתקציב הנ"ל היא נראית לי כמו בחירה טובה

ותמורה טובה למחיר.

• תוכן חדש...