Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי טסט חודש הבא לאוטו אבל בגלל שאני לא יהיה בארץ בתאריך של הטסט האוטו יצטרך לעמוד בלי טסט.

האם אני חייב לשלם את האגרה קודם ואז לטוס?

או שאפשר להשאיר את הרכב עומד וכשאני יחזור אני יעשה לו טסט?

האם אני יצטרך לשלם קנס בגלל שאני יעשה את הטסט באיחור כשאני יחזור?

דרך אגב אני טס לחצי שנה.

תודה

פורסם

מה בידיוק אתה חוסך בזה שתשלם בעוד חצי שנה? דחיית תשלום? הרי תצטרך לשלם גם על חצי שנה שתהיה בחו"ל.

ואם נגיד לא תשלם עכשיו איך תסע לטסט בעוד חצי שנה? תגרור את האוטו עם גרר לטסט? או תסתכן שיתפסו אותך בלי טסט (במקרה כזה אתה באמת בבעיה)?

אבל

אני חושב שיש אפשרות אחרת-יתקנו אותי כאן אם אני טועה:

אפשר לגשת למשרד הרישוי ולהקפיא רישיון רכב לחצי שנה (נדמה לי שצריך להפקיד רישיון רכב). בצורה כזאת באמת תוכל לחסוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון להעמיד את הרכב בשטח פרטי ולא ברחוב. רכב בלי טסט שחונה במשך חצי שנה ברחוב הוא מתכון בטוח לגרירה של העירייה.

ולגבי הטסט - סע ותהנה בחו"ל. כשתחזור, גש למשרד הרישוי ובקש לקבל רישיון חדש ורישיון תנועה זמני. שלם את האגרה, שלם את הרישיון הזמני וסע לטסט בלב שקט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה זאת אומרת יגררו לי את הרכב? למה שמישהו יתלונן?

אני מכסה את האוטו וקושר אותו לעץ (היום לא לוקחים סיכונים) מה העירייה צריכה להתערב לי בעניינים שלי?

פורסם

אם רכב ללא טסט חונה במקום ציבור מעל חודשיים ללא תזוזה, רשאית העירייה לפנות אותו. כמובן נותנים קודם התראה לבעל הרכב, בצורת מדבקה על השמשה.

בעיקרון, החוק הזה נועד לפינוי גרוטאות, וכנראה שלא יגררו רכב, שנראה שלם וחדש יחסית.

פורסם

אם יש לך בבית חניה מקורה ורצוי סגורה, ולכסות גם את הרכב עם כיסוי 4 עונות מה טוב,

אם לא אז כדאי שתמצא אולי אצל שכן או חבר או משהו שיש לו חצר גדולה וסגורה,

רק אל תשאיר את הרכב חצי שנה עומד ברחוב, בלי קשר לערייה ולשכנים,

יכולים כמה "חבר'ס" לשים עיין על הרכב שלך, ולילה אחד או לפרוץ אותו או להרים אותו על גרר, וחבל.

או שיש מישהו שמוכן לאמץ אותו לתקופה שלא תהיה וזה עדיף , כדי לא לגרום נזק למכלולי הרכב עקב חוסר תזוזה וחוסר שימון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בדרך כלל טופס הטסט מגיע חודש לפני המועד.

ברגע שיש לך את הרישיון החדש, אתה יכול לשלם ולגשת לטסט, אפילו אם זה חודש לפני.

אחרי שיש לך טסט, תחנה את הרכב במקום מתאים.

אתה יכול להפקיד את רישיון הרכב במשרד הרישוי למשך החצי שנה. כשתחזור תוציא את הרישיון מהפקדה ובסוף השנה תקבל החזר של כמחצית האגרה.

רכב ללא טסט אסור לחנות ברחוב.

גם עם יש טסט לא משאירים רכב כל כך הרבה זמן ללא השגחה. עדיף שתחנה את הרכב אצל חבר או בן משפחה.

גם אם הרכב יהיה מכוסה, בסופו של דבר זה מורגש שהרכב "נטוש".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רישיון הרכב במחודש לא מגיע באותו היום, מגיע חודשיים לפני, אני מאמין שקיבלת חידוש.

גש השבוע לשלם את האגרה וודא שהרכב תקין הכן תעודת ביטוח חובה וגם לעשות טסט.

ככה תחסוך מעצמך הקפאת רישיון שהיא אפשרית, אחרי זה הפשרת רישיון, אישורי תנועה זמניים, וכדומה.

הרי סכום האגרה השנה ישאר אותו סכום, הוא יוזל רק בשנה הבאה לפי הזמן שהקפאת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הבעיה היא שני לחוץ בכסף ואין לי מאיפה לשלם עכשיו 1025 ש"ח לאגרה.

בעניין המקום חניה מצאתי מקום חניה מקורה אצל סבתא וסבא שלי.

אני לא מתכוון לתת לאף אחד לעלות על האוטו וכנראה שהוא יעמוד בלי תזוזה במשך חצי שנה, האם כתוצאה מכך יגרם נזק למנוע?

או לרכיבים אחרים במנוע?

פורסם

בצורה כזאת או אחרת - כן.

תריץ חיפוש קטן בפורום, היו כמה שרשורים לגבי צמצום נזקים ברכב שעומד זמן רב ללא התנעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי עדיף לך להפקיד את הרישון במשרד הרישוי וככה חסכת חצי שנה שאתה לא משלם עליה טסט,

מתי שתלך להוציא רישיון חדש אם אני טועה זה יתן לך שנה קדימה מהתאריך שהוצאת את הרישיון,

תקנו אותי אם אני טועה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לפי דעתי עדיף לך להפקיד את הרישון במשרד הרישוי וככה חסכת חצי שנה שאתה לא משלם עליה טסט,

מתי שתלך להוציא רישיון חדש אם אני טועה זה יתן לך שנה קדימה מהתאריך שהוצאת את הרישיון,

תקנו אותי אם אני טועה.

תאריכי הטסט לעולם לא משתנים. אם יש לך טסט בינואר 2008 ותפקיד את הרישיון בדצמבר 2007 ותחזור לארץ ביולי 2008, בכל מקרה הטסט הבא שלך יהיה בינואר 2009. גם אם תחזור באוקטובר 2008, הטסט הבא שלך יהיה בינואר 2009.

בכל מקרה - הפקדת הרישיון תחזיר לך בסוף השנה את החלק היחסי של אגרת הטסט.

שים לב ! גם אם אתה לא עושה טסט ונוסע, תהיה חייב כשתחזור - לשלם אגרה מלאה וגם לשלם עבור רישיון תנועה זמני כדי לקחת את הרכב לטיפול ולטסט.

אם החלטת לא לעשות טסט, תפקיד את הרישיון הישן במשרד הרישוי. באופן כזה כשתחזור תשלם רק את יתרת התקופה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה זאת אומרת יגררו לי את הרכב? למה שמישהו יתלונן?

אני מכסה את האוטו וקושר אותו לעץ (היום לא לוקחים סיכונים) מה העירייה צריכה להתערב לי בעניינים שלי?

הרגת אותי מצחוק, רק שלא יקחו את העץ איתם.

מקס :)

פורסם

שים לב לנזקים שיקרו כתוצאה מאחסון כזה ארוך - כפי שאמרו השתמש בחיפוש אך באופן כללי נזק לצמיגים (אלא אם כן תעמיד על בלוקים) ויש צורך בהחלפת שמן. זה מה שאני זוכר ממה שדובר.

...Carpe Diem

פורסם

ישנם שני פתרונות פשוטים מאוד לבעיה שלך:

1. גש למשרד הרישוי והפקד את הרישיונות - שים לב שאתה אומר להם בפירוש הפקדה ("כי אני יוצא את הארץ לכך וכך זמן") ולא הורדה).

2. תן ייפוי כח לחבר או מישהו שאתה סומך עליו, שהוא ייגש ויעשה לך טסט.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...