Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 25,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

החלטתי לפנות למומחים

התחלתי לעבוד ואני זקוק לרכב בתקציב של עד 25

אני מעוניין באוטו טוב שמחיר הטיפולים שלו לא בשמיים

חשבתי על פולו דיזל או 1600,1400 (בנזין)נראה לי סביר

יש לי נסיון רק עם סוברו DL 90 ,אני לא מכיר רכבים משנה גבוה יותר

לא חייב להיות רכב שעולה בדיוק 25 אפשר פחות

מנוע דיזל נשמע טוב מבחינת אמינות אך איך הוא נחשב בשוק,טיפולים,הולך חזק במכירה...

אני רוצה אוטו לכמה שנים שנהנה ממנו אני ואישתי

תודה מראש לעונים

אמנון

פורסם

כדאיות קניית דיזל תלויה בק"מ שאתה אמור לעשות.

מהו מספר הק"מ ליום?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מראשון לספטמבר קילומטראז' כבר לא משנה כל כך (תוספת לדיזל ירדה ל400 ש"ח בשנה בלבד).

אבל בעבר זה כן היה משנה. לכן קשה למצוא פולו או קורדובה SDI עם מספר קילומטרים סביר(רוב המכוניות נסעו לפחות 30 אלף בשנה). אם תמצא עם פחות מזה- הרווחת. לי היתה פולו SDI שנת 2000 במשך 7 שנים ו240 אלף ק"מ.

אחרי 200 אלף התחילו תקלות (מיזוג, משאבת סולר התקרבה לסופה ודברים קטנים).למרות כל זה אני חושב שרכב אמין מאוד-מנוע היה כמו חדש . אפילו מצמד עוד היה מקורי.

צריכת סולר מהנמוכות שקיימות אפילו ברכבים חדשים (1:18 ממוצע) לכן מבחינה זאת דיזל עדיין יותר חיסכוני בתנאים שמחירים לדלק וסולר (בהנחה) זהים.

ביקוש לרכבים עם מנוע דיזל קטן בהרבה. גם המחירון בהטעם. גם כשרוצים למכור הביקוש לא משהו אלא אם זה רכב פרטי ולא נסעה הרבה מאוד.

יש לבדוק מצב של משאבת סולר (יקרה להחלפה), מנוע כמובן ומערכת מיזוג.

ולקנות רק מפרטי.(רוב היו מוניות)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום לך חבר יש לי ס. לנסר ידנית שאני מעוניין למכור

הרכב אצלי מעל לשנה וחצי פשוט מצויין לא רואה מוסך ( מטיפול לטיפול וזול רצח 320 ש"ח לטיפול 10K)

0578194455 אם אתה מעוניין דבר איתי

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...