Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lancer 1.8 gti?

lancer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי לנסר 92 GLX סטנדרטית לחלוטין כמו עוד חצי מיליון על הכבישים.

נפלה בפני הזדמנות לרכוש מנוע 1.8GTI של לנסר.

הדגם ככל הידוע לי לא יובא לארץ אבל הוא דגם חוקי של לנסר ופרטיו גם רשומים בספר לנהג.

אם אני יתקין כזה מנוע יש איזשהו סיכוי שאני יוכל לעבור טסט? (מישהו אמר לי שזה בדיוק כמו להחליף לג'אנט יותר גדול - אם זה מופיע בספר אז אין בעיה).

פורסם

אם אתה מדבר על מנוע לא אטמוספירי - דהיינו טורבו, אין לך סיכוי להעביר אותו טסט. אלא אם כן החלטת לזייף מספרים על המנוע. זה כבר נושא למדור הפלילים.

שיא האבסורד והטמטום הוא שאתה יכול להפוך את המנוע הקיים לטורבו - מסורבל ויקר אבל אין לך בעיה ברישוי.

אבל מנוע טורבו קומפלט מיבוא יש לו קוד זיהוי שונה.

אולי אני לא יודע הכל - גם לא מתיימר לדעת הכל.

עצתי לך, דע את כל פרטי המנוע, גש למשרד הרישוי ותתיעץ איתם יכול להיות שהקוד זיהוי זהה ורק יבקשו לראות ניירות של המנוע - מאיפה הגיע ומי הסוחר (זאת על מנת למנוע סחר בגנובים). צא מנקודת הנחה שמותר לך להחליף מנוע ואתה לא חייב לציין הזה מנוע טורבו - אלא שאתה צריך להחליף מנוע ונפלת על זה.

מניסיון, תהיה אדיב, נחמד וסבלני.

יגאל.

פורסם

עצה קטנה - במשרד הרישוי תגיד שהלך לך המנוע ואתה רוצה לקנות מנוע חלופי במקום המנוע ההרוס שלך.

זה נשמע פחות מהיר ועצבני... אולי יעזור לפתוח את ליבם הערל של פקידי המשרד.

פורסם

ללא אישור יבואן המחלקה לשינויי מבנה במשרד התחבורה לא תיתן לך אישור.

לכן..תתחיל מן היבואן . קבל ממנו אישור בכתב תוך פרוט כל פרטי הרכב והמנוע!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אחי שאלה שלא קשור לאישורים , אבל מעניין אותי הנתונים של המנוע

אם תוכל לפרט.

ורק שתדע יש מלא קומבינות בכן לעבור טסט אם תרצה , אני ינסה לברר לך.

1.6 206

פורסם
ידידי היקר שאלה שלא קשור לאישורים , אבל מעניין אותי הנתונים של המנוע

אם תוכל לפרט.

ורק שתדע יש מלא קומבינות בכן לעבור טסט אם תרצה , אני ינסה לברר לך.

מה עם ציריות ,בולמים ,קפיצים ,צמה, ושאר ירקות ?,,,,,,, :roll:

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...