Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איזה צינורות אני צריך ולאן הם מתחברים?

2 הצינורות של הרדיאטור חימום? איך הם נראים?

אני רוצה להחבר את הרדיאטור חימום אבל אני לא בטוח לאן לחבר אותם

תמונה תעזור מאוד.

תודה מראש.

פורסם

ראשית רצוי לבדוק למה הצינורות מנותקים ? אולי נזילה מהרדיאטור הפנימי ? שנית מהיכן אתנ בארץ?

יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
ראשית רצוי לבדוק למה הצינורות מנותקים ? אולי נזילה מהרדיאטור הפנימי ? שנית מהיכן אתנ בארץ?

יצחק.

אחד הצינורות ניקרע וניתקתי אותו בקיץ. ועכשיו ניהיה קריר :oops:

אני מאשדוד.

פורסם

אתה פירקת ואתה לא יודע לחבר חזרה?!?!

אתה בטוח שזו עבודה בשבילך ולא בשביל מוסך?

מכל מקום, זה לא מסובך. יש 2 צינורות ששייכים למעגל סירקולציה של מערכת הקירור. תמצא היכן יש יצאות מבוטלות/מחוברות ביניהן (תלוי איך ניתקת) ואותם תחבר.

הכי טוב , אם תעלה תמונות , אני מניח שזה לא הכי שונה מהקליאו , אוכל לכוון אותך טוב יותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתה פירקת ואתה לא יודע לחבר חזרה?!?!

אתה בטוח שזו עבודה בשבילך ולא בשביל מוסך?

מכל מקום, זה לא מסובך. יש 2 צינורות ששייכים למעגל סירקולציה של מערכת הקירור. תמצא היכן יש יצאות מבוטלות/מחוברות ביניהן (תלוי איך ניתקת) ואותם תחבר.

הכי טוב , אם תעלה תמונות , אני מניח שזה לא הכי שונה מהקליאו , אוכל לכוון אותך טוב יותר.

מה כזה מסובך פה שמצריך מוסך?

היציאות המבוטלות היחידות הן על הרדיאטור חימום. לפי מה שזכור לי יש צינור שיוצא מהמנוע והולך לרדיאטור,

ועוד צינור שיוצא מהרדיאטור שמחזיר את המים למיכל עיבוי, זרקתי את הצינור שמחזיר מים והצינור שמחזיר

חיברתי אותו ישירות למיכל עיבוי. אז יש 3 צינורות שמחוברים למיכל עיבוי ואני לא זוכר מה מהם הולך לרדיאטור.

אם יש לך קליאו ואתה יכול לצלם לי את האזור של הרדיאטור והמיכל והצינורות זה יעזור לי מאוד.

או אם יש פה מישהו עם רנו אקספרס/רנו 19 או קליאו עם דגם מנוע E6J ויכול לצלם זה ממש יעזור לי.

פורסם

חבר יקר, הקליאו שלי מזמן ז"ל (עליה השלום). אבל אמרת E6J אמרת אנרג'י 80.

במיכל עיבוי יש לך 2 צינורות. כשאתה עומד מעל המיכל מצד הרכב (צד של הנהג) ומסתכל מלמעלה (כאילו אתה בודק את גובה המים במיכל :wink:) , הימני הולך ליציאה העליונה של רדיאטור החימום, והשמאלי הלוך לצינור סירקולציה (זה שמגיע מקדמת המנוע).

יציאה תחתונה של רדיאטור החימום הולכת לצינור סירקולציה תחתון (אני מנחש שאת צינור זה חיברת ישירות למיכל).

רציתי צילום כדי שלא תתבלבל ויהיה הכי ברור, הרכב שלי מזמן לא אצלי ולכן רציתי להיות בטוח.

אולי כדאי בכ"ז שתצלם, כדי שנהיה בטוחים. (מהקליאו שלי אני מנחש שאפילו שלדה לא נשארה , אין לי מה לצלם :lol: )

רצוי להזרים זרם מים ברדיאטור, לנקות אותו מאבק ושאר דברים לא נחמדים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...