Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשבוע הכנסתי את הרכב שלי למוסך עקב בעיית חוסר מים.

במוסך אמרו לי שכנראה נפגע האטם ראש מנוע.

לאחר החלפה של האטם וגם תושבת מנוע הגעתי לקחת את הרכב וברכב דולקת מנורה שמציינת כי יש תקלה בגיר.

לאחר שיחה עם בעל המוסך הוא אמר שזה לא קשור אליו וזה קרה במקרה בו זמנית עם פתיחת הראש.

עכשיו האוטו לא מעביר הילוכים אלא רק במצב טיפטרוניק.

בעל המוסך אמר שזאת בעייה ידועה ברכב וזה נקרא "וסת טורים בגיר" לא תקין.

עכשיו הוא רוצה שאני אקח את הרכב למוסך המרכזי.(בנתיים הרכב אצלו במוסך, כבר שבוע)

מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? מה אני יכול לעשות עם בעל המוסך?

אגב, מדובר ברובר 25 .

בתודה אופיר

פורסם

קח את המכונית למכון להילוכים אוטומטיים לבדיקת התקלה. מכון זה יגיד לך אם זאת תקלה מקרית או שהיא בגלל משהוא לקוי שביצע המוסך. אם זה בגלל מחדל של המוסך אז עליו לשלם את עלות התיקון במכון ואם הוא יתחמק מזה תוכל תמיד לתובעו בבית משפט.

כדי לנסות ולסייע לך מפה אז קצת פרטים נוספים, מי המוסך והיכן והאם הוא מוסך שמכיר את מכוניות רובר היטב?.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לסיכום,

לאחר שהרכב נגרר למוסך "דרך השטח" ונבדק במקום, נאמר כי נשרף המחשב של הגיר. בעל המסוך שאצלו קרתה התקלה אמר כי זה לא קשור אליו, אבל בגלל שזה קרה אצלו הוא מוכן להתחלק איתי בתיקון.(1000 ש"ח כלל אחד)

אני יודע וגם הוא יודע שהוא גרם לתקלה ע"י קצר כלשהו.

אני לא חושב שיש לי הרבה ברירות, יש למישהו הצעה? האם אני יכול להוכיח שהוא עשה את זה?

• תוכן חדש...