Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שערורית הצמיגים בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מילה מיותרת.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, באמת. שמופז ישלח פיקוח לכל צמיגיה בישראל (כמו שאמר אותו יוסף נעים מהכתבה)?

עדיף ללכת לחנוך את מסלול ההמראה המשופץ בנתב"ג. אחרי הכל, תודו שזה הרבה יותר כיף לראות תיירות סקסיות מאשר פנצ'ר מאכערים מיוזעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למען האמת אני עוד לא נתקלתי בפנצ'רמעכרים שלא מתקנים עם פטריה.

מה שכן, יוסי נעים אמנם מבין בצמיגים ובאמת בחור מבין, אבל הוא היה צריך לתת גילוי נאות לקשר שלו לצמיגים ולבדיקות.

ROOONEEYY

פורסם

מאד פשוט

שערוריה מספר 1 - משרד התחבורה לא אוכף את תקנות היבוא, הרבה יבואנים מביאים זבל סיני מסוכן, חלק מהיבואנים מביאים סחורה ש"לא למטרת מכירה" ולכן אינם מחוייבים כלל בתקינה, רמז: חברות הליסינג לא מוכרות צמיגים, אבל מתקינות "בחינם" זבל זול על רכבי הליסינג (70% מהשוק) ושתמותו אתם הנהגים.

שערוריה מספר 2 - אתם הנהגים, שמוכנים להרכיב צמיג "חדש" זול וישן על הרכב, כל מי שמתקין צמיג "חדש" שתאריך הייצור שלו הוא יותר מ8 חודשים הוא אידיוט !!! למה לשים צמיג בן שנה כשאורך חיים סביר הוא בקושי 4 שנים (והמהדרים אומרים שאחרי 3 שנים הצמיג מאבד מרבית מתכונות האחיזה) הרי במחיר ששילמתם אפשר לקבל צמיג בן חודש חודשיים, ולהינות מ4 שנים מלאות לחלוטין של צמיג טוב.

הנה מאמר שלי בעקבות פגישה עם מופז, בדיוק על שערוריית הצמיגים, התשובות לא פחות ממדהימות (ולדעתי אפילו פליליות) מוות נעים ...

ליאור ב.

1009642808_a94f426d7e_o.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שערוריה מספר 2 - אתם הנהגים, שמוכנים להרכיב צמיג "חדש" זול וישן על הרכב, כל מי שמתקין צמיג "חדש" שתאריך הייצור שלו הוא יותר מ8 חודשים הוא אידיוט !!! למה לשים צמיג בן שנה כשאורך חיים סביר הוא בקושי 4 שנים (והמהדרים אומרים שאחרי 3 שנים הצמיג מאבד מרבית מתכונות האחיזה) הרי במחיר ששילמתם אפשר לקבל צמיג בן חודש חודשיים, ולהינות מ4 שנים מלאות לחלוטין של צמיג טוב.

בטח, תפיל את זה על צרכנים. אנחנו המטומטמים.

אפשר לחשוב שרק צמיגים סינים מתפרקים. כנס פעם לשכונות דתיות ותראה מה המצב של רכבים שם, אין להם פנסים, טסט, צמיגים שחוקים... אז מה?

ככה זה בארץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מהכתבה אני מבין שלא כדאי לקנות צמיג שגילו 5 שנים כי הוא עלול לסכן אותי.

אני דווקא חושב שלא כדאי לקנות צמיג שגילו מעל 3 שנים כי הוא בטוח יסכן אותי. לא מיד, אבל שנתיים אחרי הרכבתו כאשר החריצים עדיין עמוקים.

ליאור, באיזה עיתון זה פורסם?

פורסם

"הגה" של לפני חודשיים.

הכתבה נשלחה למשרדו של מופז ולדובר משרד התחבורה, התשובה, כרגיל, התעלמות ...

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
בטח, תפיל את זה על צרכנים. אנחנו המטומטמים.

אפשר לחשוב שרק צמיגים סינים מתפרקים. כנס פעם לשכונות דתיות ותראה מה המצב של רכבים שם, אין להם פנסים, טסט, צמיגים שחוקים... אז מה?

ככה זה בארץ.

מה זה אמור להביע?

פורסם
מה זה אמור להביע?

אף פעם לא היית בהר נוף, מאה שערים, קרית ספר וכד'? כל רכב שני - הורדה מהכביש.

המשטרה מפחדת להכנס לשם :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש בפורום איזה זאב שלא יסכים איתך :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המשטרה מפחדת להיכנס להר נוף?? לקרית ספר??? על מה אתה מדבר??? אתה חי בסרט. משטרת התנועה לא נכנסת יותר מדי כי אין שם הרבה רכבים. (חרדים = עוני=פחות רכבים).

• תוכן חדש...