Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אני רוצה לספר לכם על שתי טעויות "איומות" שעשיתי.

האחת, פירסמתי את הרכב שלי למכירה במדור "מכירה" ולאחר מכן פירסמתי את התמונה שלו, אבל לא חיכתי שבוע כפי שדורשים כללי הפורום. על זה נכתב לי בלוח הבקרה שיש לי נקודה אחת בגלל התעלמות מכללי הפורום.

השניה, התווכחתי טכנית עם חבר פורום, במהלך הויכוח כתבתי לו שמה שהוא כותב, "יעזור למנוע כמו כוסות רוח למת" וגם תיקנתי לו שגיאות כתיב.

על זה קיבלתי אזהרה "העלבת חבר פורום".

טוב מה לעשות כך החליט מנהל הפורום. נכתב שהאזהרות הם לחודשיים, עברו כבר כ-4 חודשים.

מדוע אם כן כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה, הם ממשיכות להופיע לי מול העניים. אבל כתוב שפג תוקפם.

אפילו בבי"המש, כאשר אדם מרצה את עונשו וחוזר למוטב, לא מנופפים לו בזה מול העניים, כל החיים.

חברים אני שואל כדי לדעת ולא כדי להתלונן נגד מישהו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תחשוב שזה כמו שאסי, אי אפשר להעלים מכת שילדה.

כשתעשה העברת בעלות לניק שלך זה יעלה בבדיקה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טכנית, המערכת מעבירה למעקב אוטומטית אדם שקיבל 3 התראות, ולא התייחס אליהן.

תוקפן פג, בדיוק מהסיבות שציינת.

הן עדיין מופיעות רשומות, אך לא נספרות.

ראית בסיינפלד את הפרק על התיק הרפואי האישי ? זה תמיד יהיה רשום שם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, לא חידשת לי שום דבר, השאלה היתה (למרות שלא כתבתי סימן שאלה) "מדוע אם כן כל פעם שאני נכנס ללוח הבקרה, הם ממשיכות להופיע לי מול העניים ?" מה הערך של זה ולמי ?. "האם הכוונה לוודות הריגה?."

לא שמעתם על "מודה ירוחם ועוזב". אני לא מתלונן, אלא פשוט מבקש להבין את האסכולה.

אפילו אישתי זורקת לפח מצרכים שפג תוקפם. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
I'm not difficult

לך לאשתו של דוד - היא תזרוק גם אותך לפח

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...