Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים את כל הford mustang, pontiac gto, dodge challenger, dodge charger וכל הmuscle cars האמריקאיות של שנות ה70, שעדיין חורשים עליהם בארה"ב, גם זקני השבט שלא יכולים להיפרד מהם, וגם צעירים יותר שלוקחים אותם to the streetz.

השאלה שתמיד עניינה אותי, זה, האם יש צורך לשנות באוטו הזה משהו מבחינה מכאנית, בגלל שהוא כל כך ישן, או שאיך שהוא הגיע מהחברה לפני 40 שנה, יכול "לסחוב" גם היום ?

תודה

פורסם

תלוי מה אתה מחפש ברכב?

אם אתה רוצה אותו קלאסי או להתגרזן עליו

אם זה קלאסי תסע עליו איך שהוא , ואתה תהנה ממנו

מבחינת שיפורים יש בלי סוף

לסוע עליו בצורה של סטוק זה קצת פיגור מאחור בימינו

למרות שיש דגמים שהביצועים שלהם לא מביישים רכבים חדשים

הנקודת פתיחה של רוב המכוניות האלו הוא מינימום 200 סוסים

ומפה אתה רק עולה

אתה לרוב נשאר עם מכלולים ישנים אבל משפר אותם , משפר אחיזת כביש מנוע מתלים וכו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני מדבר על החבר'ה הרציניים יותר, של ה350-450 כ"ס,

יש מה להחליף\לשפר במנוע ?

לדוגמא דודג' צ'אלנגר שבאה עם מנוע 440 RB V8 של Plymouth cuda

800px-SC06_1971_Plymouth_%27Cuda_440_engine.jpg

פורסם

לא בעיה , יש בארץ מכוניות אמריקאיות של 400,500 ואפילו יותר סוסים, והם מחזיקות מעמד.

כמובן שבוצעו הרבה שינויים.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אני לא רואה את השרשור הזה הולך לשום מקום ולכן הוא ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...