Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורים גבוהים במאזדה 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידנית, שנת 96. קנינו אותה לפני כמה ימים. הבדיקה היתה מצוינת, אבל אמרו שסיבובי המנוע גבוהים.

אני לא מבינה ברכבים בכלל, אבל כבר ב100 קמ"ש היא מגיעה ל3000 בטורים ואף יותר (כמובן בהילוך חמישי).

האם זה בעייתי? האם יש קשר בין הדברים?

כמו כן יש בעיה עם השילוב של הרוורס ואמרו לנו לעשות "כיוון טורים". ושוב אני שואלת- זה קשור אחד לשני?

כמה זה יכול לעלות אם נדרש תיקון?

פורסם

אם המנוע מתאמץ יותר מידי יהיה בלאי יתר.

צריך לבדוק האם הבעיה במצערת /כיוון חיישן מצערת /ייצוב סיבובים בתור התחלה.

מעבר לכך,אם זה לא יעזור,יש לחבר מחשב /סורק תקלות כדי לקרוא את נתוני החיישנים ולפי זה להתקדם בפתרון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
ידנית, שנת 96. קנינו אותה לפני כמה ימים. הבדיקה היתה מצוינת, אבל אמרו שסיבובי המנוע גבוהים.

אני לא מבינה ברכבים בכלל, אבל כבר ב100 קמ"ש היא מגיעה ל3000 בטורים ואף יותר (כמובן בהילוך חמישי).

האם זה בעייתי? האם יש קשר בין הדברים?

כמו כן יש בעיה עם השילוב של הרוורס ואמרו לנו לעשות "כיוון טורים". ושוב אני שואלת- זה קשור אחד לשני?

כמה זה יכול לעלות אם נדרש תיקון?

יש לי גם אותה הבעיה

98' ידנית, טורים גבוהים, אם תוכלי, תודיעי לי מה הסתדר עם הבעיה.

תודה מראש.

• תוכן חדש...