Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יודעים כבר שאני לא מעריץ מותגים, ואני מנסה להוציא את המייטב מהמוצרים הסיניים,

יש דברים שאני בחיים לא יתקין דברים ש... נגדיר את זה ככה China Design, היום הכול כמעט מייוצר בסין,

אבל המוצרים הטובים, הם אילו שיש אליהם פיקוח וחברה מבוססת מאחורי המוצר, כמו כול מותג שאנחנו קונים.

אז הרדיו דיסק שלי מתוצרת JVC, פנאל חשמלי, קורא כרטיסי זיכרון בנוסף לדיסקים, הוא מסך מגע, כול השליטה דרך המסך עצמו, הוא מחליף צבעי רקע, יש אנימציות, אפשר להטעין מהמחשב, והכי חשוב יציאות 5V מוזהבות. בהתנגדות של 20K ! לא 5V בהתנגדות של 200 אום שהם יותר עדינות .

קומפננט קדמי התלבטתי בין הרבה רמקולים, עד שיצא לי לבדוק את הפייל הללו, ופשוט הייתי המום בנוגע לסאונד, לא ידעתי שהם מסוגלים לזה, קרוס אובר מצויין, התלבתי גם בקשר לפולס, יש לו קרוס אובר 6dB ממש לא אהבתי.

רמקולים אחוריים, היו 6X9 העפתי אותם קיבינימט, ואני יכניס קומפננט נחמד.

סאבוופרים של פייל מרובעים, כ700WRMS כול אחד, התיבות 70 ליטר, מתוכננות ל26HZ מתוכננות על מילימטר, גם מבחינת חישובים וגם מבחינת גודל.

מגברים, אפשר לראות גם של פייל, אחד מונו CLASS D שמפיק כ1KW RMS ב1 אום, ומגבר ערוצים שמפיק כ50W RMS ליציאה ב4 אום.

חיווט 2AWG מהמצבר למפצל מתחת למושב, ומהמפצל 8AWG עד למגברים. אלטרנטור חייב לעוף חלש מידיי.

הסאונד מצויין, על הבאס נרחיב בתחרות (בתחרות בחיפה עבדו על כ600W היום עובדים על כ1000W)...

לא ישר לקלל בגלל הפייל...אבל לאט ובעדינות.

תמונות...

תמיר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הJVC אחלה של מכשיר לדעתי.

הקרוסאובר - אתה יכול אפילו לשפר אותו ע"י החלפת חלק מהרכיבים ולראות מה התוצאה.

מבחינת SPL - לא מדובר במוצרים חלשים, לסאבוופרים האלה יש הרבה כוח וגם למגבר.

הממברנות של הקומפוננט נראים כאילו הם עשויים מקרבון פיבר או קוולאר מצופה בלאקה - בתכלס לא יודע מה זה באמת, אולי סתם הדפסה?

לגבי הצליל - שכל אחד ישפוט בשביל עצמו.

תמיר - נראה אחלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הממברנות של הקומפוננט נראים כאילו הם עשויים מקרבון פיבר או קוולאר מצופה בלאקה - בתכלס לא יודע מה זה באמת, אולי סתם הדפסה?

לקרבון פייבר יש מרקם מיוחד , שרואים טוב במצלמה , ולא כזה .

זה לא קרבון , זה סתם נראה כמו קרבון בשביל שאנשים יחשבו שזה משהו אקזוטי .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

נראה יפה ,

אהבתי את הסאבים , יהיה נחמד לשמוע אותם , אני מניח שתגיע לעפולה ואז אוכל לעשות את זה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני חושב שראיתי פעם את המערכת שלך באיזה סרטון קטן יכול להיות ?

2 plye משהו כזה ?

נראה אחלה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני בטוח שזה נשמע טוב יותר מהפולס,

אתה יכול לסמוך על תמיר , הוא יודע מה הוא עושה .

אבל בכל מקרה,

רמקול צריך לשמוע לפני שקונים , גם אם זה פולס או דוטק או K2P ,

אף אחד לא יודע מה ימצא חן באזניך, רק אתה.

ZZR

פורסם

נראה נחמד מאוד תמיר, באס בטוח לא חסר.

כולם מגיעים לתחרות הזאת ! רק אני סוגר כמו חרא! צבא רע! רע! רע ! חרמון רע!

:(

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
נראה נחמד מאוד תמיר, באס בטוח לא חסר.

כולם מגיעים לתחרות הזאת ! אפשר לקבל פרטים על התחרות? אני הרבה זמן לא ביקרתי בפורום והייתי שמח לקבל קצת פרטים על התחרות. רק אני סוגר כמו חרא! צבא רע! רע! רע ! חרמון רע!

:(

אמיר

תמיר

תתחדש!!!

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...