Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כן נראה כמו קרבון . אם זה אמיתי או לא אי אפשר לדעת דרך תמונה אבל מבחינת המראה זה דווקא נראה כמו קרבון.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיר אחלה מערכת סינית! יהיה אש בתחרות :evil: (אני מתרגש, באמת :-)). כי בתכלס, סופסוף מפגש שיהיה רעש ובגזים פתוחים והמון מערכות מופעלות! :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה חברה, חשבתי יזרקו עליי עגבניות, בכול אופן.

הקורס של הקומפננט אין מה לשנות משום שהוא מתוכננן לתווך תדרים של הרמקול ושל הטויטר, והמימברנה מבריקה, ודיי קשיחה, אין לי מושג איך ניראה החומר קרבון.

הרדיו דיסק של חברת JVC מדגם KD-LHX550, מכשיר באמת נחמד קורא כרטיסי SD.

שלו נחמד לשמוע מימך, התחרות בעפולה, ויהיה עוד יותר נחמד עם כול חברי הפורום יגיעו.

תמיר

פורסם

כל הכבוד תמיר!

אבל בקשר לHU יש לי ספקות... הJVC (לפחות בדגמים הפשוטים) לא מצטיינים באיכות צליל בלשון המעטה

יש סיבה מיוחדת שהלכת דווקא עליו?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נראה טוב, השאלה איך נשמע ;)

הסאבים הם 12 או 10 אינץ'?

כלומר מדובר על PLSQ12D או PLSQ10D?

האם תוכל לפרט גם על המגברים והקומפוננט - דגמים, מחירים ונתונים?

פורסם

אתה לא חייב לשנות את הערכים של הרכיבים בקרוס - אבל אתה יכול לשים רכיבים יותר "טובים"

אבל אם אתה מרוצה - כמו שאומרים, אם זה לא שבור אל תתקן

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחירים אפשר לראות באתר הניצוץ, הוא בעצם היבואן.

זה הסאבוופר : http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLSQ12D מוצר כ700Wrms סליל 3 אינץ

זה הקומפננט : http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLE5%2E1 מוצהרים כ150Wrms לסט, 75Wrms כול רמקול

זה המגבר ערוצים : http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?model=PLA4240 מוצהר כ50-55W RMS לערוץ ב4 אום 75 ל2 אום. 150W בגישור.

זה המגבר ערוץ בודד : http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?brand=&cat1=Car%20Audio&cat2=Amplifiers&model=PLA3000D מוצהר כ400W ב4 אום, 800W ב2 אום 1.2KW ב1.3 אום ב 1 אום הוא מפיק 1KW.

נתונים הספק אמיתיים של המגברים אפשר לראות ב Manual

תמיר

פורסם

נראה מחמם את הלב:)

ברוך שובך לסצנה תמיר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תמיר תתחדש.

מערכת חרא:twisted:,פאנל מעולה[כמה עלה?]

אני רואה שכמיטב מסורת הגולף שוב התחלת עם הסדנאות צבע לבן שלך,הקונסולה המרכזית דווקא יצאה חומוד לשם שינוי,רק שלא תתחיל לצבוע לי פסי קישוט וכל דבר חיצוני שלא קשור לכלום[ולחשוב שכשניפגשנו באוטודיפו אתה טענת שאני מכור לשטויות ולהתעסקויות עם האוטו].

כמו כן אני רואה שאת הפיילים הבאת עוד מהרכב הקודם,רק ששינית להם את התיבה.

אין שום פסול בזבל סיני,כל עוד יודעים לבחוש ולבחור בחירות נכונות [בדיוק כמו מלפפונים בבסטה בשוק].

אגב המונו הוא זהה ל1200D של לאנזר למי שלא יודע ,מונו חמוד ביותר ושווה את סכום ההשקעה.

שוב תתחדש ,וניראה אותך מחר באוטודיפו אם תעבוד מחר[קונה ESSO 10W40 לקראת הטיפול 10K ]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המערכת ניראת טוב מאוד ואני גם חושב שהיא נשמעת מצוין ..

זה לא אומר כלום עם יש לך מערכת שמורכבת מרכיבים סינים ...

היום רוב החברות עובדות עם סין והם מיצרים להם מה שהם מבקשים .

אני ישמח מאוד לשמוע איך המערכת שלך מנגנת (במיוחד הסב) אתה כמוני לא צריך פגש חחח

• תוכן חדש...