Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם בנוגע לנעליים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוהה כרגע בארה"ב וראיתי נעליים שמאוד מצאו חן בעיניי באחת החנויות,

כמובן ניגשתי למדוד אותם, קודם כל ביקשתי מידה 11 כאשר מידה זו היתה קטנה מדי,

אז המוכר הביא לי מידה 12 כאשר זאת כבר הייתה יותר מדי גדולה.

כששאלתי האם יש 11.5 המוכר אמר שאחרי 11 אין חצאים..

לאחר כמה ימים גיליתי באינטרנט את אותם נעליים בדיוק כשיש אופציה למידה 11.5!

אני כמובן שמחתי והזמנתי אותם מיד כי היה לי ברור שזו המידה בשבילי.

אתמול קיבלתי אותם ונחרדתי לגלות שהמידה 11.5 גדולה עלי! :oops: אני מרגיש כאילו הרגל יוצאת קצת

מהנעל כשאני הולך איתם אלא אם כן אני מותח את השרוכים ממש חזק.

מה שקורה הוא שמידה 11=45 מידה 12=46.5 ומידה 11.5=46 ז"א יש הפרש של מידה אחת

אירופאית כביכול בין 11 ל-11.5 שכאמור קריטית לגביי (וזהו טימטום מוחלט של מי שמייצר אותם), מצטער על החפירה.. :)

יש כמובן אפשרות לבטל עסקה אבל אני ממש רוצה אותם, חשבתי אולי בכל זאת לקחת מידה 11

שהיא מידה גבולית בשבילי אך מצד שני אני לא רוצה להסתכן שאני סתם אסבול מהם או להישאר עם 11.5 ולהתרגל לזה שהרגל קצת רופפת בהם.

אני צריך את דעתכם בבקשה, מה אתם אומרים?

תודה רבה מראש,

לילה טוב ישראל. :-)

"And Justice For All..."

פורסם

נעליים שגדולות עליך, גורמות לנזק לברכיים ולגב עם הזמן. אמנם זה לא ממש קריטי, אבל זה גורם נזק.

אם אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מעל גיל 21, ז"א שאתה לא תגדל יותר! אז אין לך מה לקחת נעליים שגדולות עליך בתקווה שיום אחד אולי הם יעלו עליך.

קח בחשבון את הדברים הבאים:

-כמו שDerish כתב, מדרסים יכולים לפתור לך את הבעיה.

-נעליים שאולי טיפה קטנות עליך, ואני מדגיש טיפה זה בכלל לא בעייתי, אל תשכח שהנעליים מתרחבות עם הזמן. אחרי הכל מדדת זוג חדש לגמרי.

אם זו חנות וחברת נעליים שמכבדת את עצמה בארה"ב יכול ליהיות שיש להם גם מידות שונות של רוחב הנעל. שווה בדיקה ותראה אולי תמצא מה שאתה מחפש.

שבוע טוב. ויטלי.

GS300.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות. כן, גם האמריקאים יכולים להיות מטומטמים..

לגבי העצה של DERISH - יש לי אמנם מדרסים של פלטפוס בנעל הישנה וניסיתי באמת לעשות מה שאמרת לי אבל זה בעצם פשוט הגביה את הרגל שלי בנעל ככה שאין לזה אפקט אלא ההפך, זה כביכול "עוזר" לרגל להחליק מהנעל עוד יותר :roll:

השאלה אם יש אולי מדרסים שנועדו להקטין את הנעל בפנים באיזושהי צורה, נדמה לי ששמעתי על דבר כזה פעם.. או שאני טועה?

יש לך אולי רעיונות נוספים? :-)

לגבי ההצעה של ויטלי, אני אכן מעל 21 כך שלא עלה בדעתי שהרגל עוד תגדל, למה בעצם נעל גדולה מדי עלולה להזיק תאורתית?

לגבי רוחב הנעליים בעצם אולי צריך לבדוק זאת.

הכי מעצבן בכל הסיפור פה שממש נפלתי בין שתי מידות שאין מידה ביניהם.

אשמח אם תמשיכו להביע דעה..

לילה טוב.

"And Justice For All..."

פורסם

מה אתה בוכה?

תנסה למצוא מגוון של נעליים מעל מידה 46. וכאשר 46 קטן המבחר עוד יותר קטן.

ואת זה אני אומר מנסיון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למען האמת, הכל תלוי בייעוד של הנעליים הנ"ל.

אם אתה מתכוון לעסוק איתם בפעילות ספורטיבית, כל חצי מידה או אי נוחות מינינאלית באה לידי ביטוי ישיר בשלפוחיות, כאבים, ופגיעה בביצועים (ע"ע: ריצה, הליכה, רכיבה וכו').

אם אתה מתכוון לעמוד עליהם לתקופות זמן ממושכות (ע"ע: מפעיל מתקן, קופאי, נציג מכירות וכו') - גם כאן יש למידה ונוחות השפעה חזקה.

בשני המקרים הנ"ל, מדובר בביצועים ודרישות "גבוהות".

בכל מצב אחר של: ישיבה בעבודה מול משרד, נהיגה מנהלתית במכונית, טיול לסופר הקרוב, לכל אלו אין דרישות גבוהות מדי מנעל.

ובעוד שנעל שקטנה עליך תפריע לך ללא הפסקה, דווקא נעל שתהיה טיפה רופפת ניתן לתקן (בייחוד בחורף) עם גרביים עבות או כמו שהציעו כאן, מדרסים שונים.

בתור אחד שהולך כבר כשנתיים (וקודם למשך עוד כשנה) בנעלי סקייטבורד עם שרוכים משוחררים לגמרי (כלומר הנעל היא כמו חצי כפכף), ובתור אחד שסבל מפלטפוס בגיל צעיר מאוד, והיום אין לי שום בעיה כזאת, אני יכול לציין שבשביל התנהלות יומיומית לא עמוסה (בין סלון בבית, לאוטו, למקום עבודה בישיבה) - אין שום בעיה שהנעליים יהיו טיפה גדולות או משוחררות. זו כמובן לא דיעה מלומדת או חו"ד של אורטופד, אבל באמת שלא צריך לעשות מזה עניין גדול אם אתה סתם אוהב איזה נעל ורוצה לבלות בה ביציאות שונות.

בברכה!

יונתן.

פורסם
יש אולי מדרסים שנועדו להקטין את הנעל בפנים באיזושהי צורה, נדמה לי ששמעתי על דבר כזה פעם..

בניית פיבר. :-D

(כי בינתיים אין לי משהו יותר חכם להגיד.)

פורסם
האמריקאים האלה... איזה עם טיפש. :-)8)

הישראלים האלה... איזה עם גיזען.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איך שאומרים "בעיות של עשירים".

הלוואי וכל הבעיות שלנו היו כאלה, "אין מידה מתאימה לרגל שלי"

תחפש בארץ, אולי בארץ יש דגם כזה עם המידה המתאימה.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...