Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכוונה בסיליקון אקרילי ל'אקרילסיל' של ביג'יבונד, אז אני בספק אם תצליח.

אני העברתי כבלים של רמקולים (1.5" - יחסית דקים ובעלי פרופיל מלבני) צמודים לפינות, פנלים ומשקופים בעזרת אקרילסיל. אמנם יצאה עבודה יפה ונקייה וניתן להבחין בכבלים רק אם מחפשים אותם, אך במקרה של כבל עבה ובעיקר עגול כמו אצלך, אני לא בטוח שהסיליקון יחזיק.

פורסם
הכי קל,קח דיסק,תעביר 2 פסים בעובי הרצוי,תחצוב עם איזמל ופטיש [במידה ואין פטישון] ותיסגור או עם גבס או שפכטל אמריקאי.

הדרך השניה,ללא חציבה,במידה והכבל בעובי סביר,הצמד את הכבל למשקוף,ומרח עליו שפכטל או סיליקון אקרילי בזווית כך שיבלע בשיפוע בן המשקוף לקיר.

בהצלחה.

אני לא חושב שזה ניתן לביצוע, שים לב לעובי הכבל.

אמרת משקוף חדש לא?

מה הבעיה פה?

בדיוק לפני ההרכבה של המשקוף החדש, עם פטיש ואזמל צור לך תעלה מתאימה.

ולמטה, דאג שיהיה מקום יציאה לכבל!

לא תיקונים ולא נעליים, מרכיב את הקורות החדשות, כשהכבל בפנים והדבר היחיד שיכול להפריע לך בעין זה הכבל שלמטה. אם זה עד כדי כך מטריד אותך, שם תחצוב בקיר ותבצע תיקונים.

אז הכנסת את הכבל מאחורי המשקוף

יש לך משקוף חדש

החלפת את מפסק האור.

הכל טוב ויפה. בלי יותר מידי בלאגן.

GS300.

• תוכן חדש...