Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש לי 2 סאבים (Kicker CVR12 לצורכ העניין) וכל אחד מהם הוא 400 RMS

לכן אני בונה כמובן תיבה מיוחדת להם גדולה מאד לפי הוראות היצרן כמובן ואז מחחבר אותם כביכול כאחד או שני חיבורים שונים?

ואם כן אפשר לחבר לאחד ונניח ואני מצרף מגברT20001וRockford שהוא 1X750 RMS אז הוא יהיה מחובר שלשניהם שהם כביכול מחוברים כאחד ויפצל את הRMS בצורה שווה?

או אולי עדיף לכזה מקרה לקנות מגבר 2ch או 2 מונו

פורסם

לא חבל על הכסף?

יש מגברים שיתנו לך את אותה התוצאה / ויותר בפחות כסף.

ונכון זה לא רוקפורד (לא שזה מציאה גדולה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אתה טוען נגד ה-T20001? למה זה? (או שאתה מתכוון תמורה למחיר?).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא חבל על הכסף?

יש מגברים שיתנו לך את אותה התוצאה / ויותר בפחות כסף.

ונכון זה לא רוקפורד (לא שזה מציאה גדולה)

סבבה אבל השאלה הייתה האם אני צריך 2 יציאות או אחת שמחברת את שניהם ?

והאם המגבר נניח ששולח 40 RMS שולח 200 לכל אחד?

פורסם

אתה לא צריך 2. אתה צריך מגבר מונו שיעמוד בהיתנגדויות נמוכות כמו 1 אום. ולחבר את הסאבים ביחד. במקביל תקבל היתגדות נמוכה מהסאבים ובטור תיקבל היתנגדות גבוה יותר. זה גם תלוי בסאבים שתיקנה. תלוי מה ההיתנגדות הסופית של הסלילים שלו. המגבר איתן את ה 400 לשניהם. מה זה כבר משנה 200 לכל אחד או 201 לאחד ו 199 לשני?

אתה צריך מגבר מונו שזה אומר ערוץ אחד. שנותן לדוגמה 800 RMS וזה כנרא באום אחד אז אתה פשות לוקח שני סאבים, של שתי אום סכום סלילים של כל אחד. ומחבר אותם במקביל. מקבל אום 1 וזהוא יש לך 800RMS כהילו. זה העיקרון.

• תוכן חדש...