Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מערכת במחיר של 600-700 ש"ח

משהו שיהיה אמין ואיכותי

אולי יתחבר למגבר בעתיד

שמעתי משהו פנסוניק סדרה 5 מוכר למישהו?

פורסם

פיוניר 2950 בסביבות ה700 בעל יציאה אחת למגבר

פיוניר 3950 בסביבות ה800 בעל שתי יציאות למגבר

היה עדיף פשוט שתיכנס לזאפ ותחפש לפי תקציב תגיע לכאן וננסה לכוון אותך למכשיר יותר טוב

בכל אופן אני מעדיף את שני אלה מאשר חברות אחרות במחיר הנל

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הבנתי אחי אני יחפש אותם בזאפ באמת..

יש עוד המלצות?

מה זה הפנסוניק 5 שמעתי עליו גם הרבה דברים טובים..

ומה עם כל הקלריון והבלאוקפונט שעולים באיזור ה 700? שווים משהו?

פורסם

אין לי ניסיון עם הפנסוניק או הבלאוקפונט

ובמחיר הזה הקלריון הזה לא ממש שווה כי הוא מסדרה נחותה ולא עשירה בכיוונים או ביציאות למגברים

ועוד משהו אני מציע שתקרא את תקנון הפורום אם אתה לא רוצה שינעלו לך את השרשורים שאתה פותח

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...