Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הואשמתי בנהיגה בקלות ראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב, בסביבות שתים עשרה בלילה המתנתי לחבר עם הרכב.

אני היית בתוך הרכב, וכאשר הרכב מונע התיישב החבר על מכסה המנוע וגם אני בדיוק התכוננתי לצאת, שוטר שנסע ממול, חשב שהסעתי את הבחור על מכנסה המנוע של המכונית, לאחר שהבחור אמר לו שלא זזתי עם הרכב הוא המשיך ונשאר בשלו.

השוטר לא נתן לי קנס אבל נתן לי הזמנה לבית משפט וכתב :

נהיגה בקלות דעת - הסיע אדם על מכסה המנוע של הרכב.

כידוע, איני אשם בדבר, וכך גם אמרתי לשוטר "הוא התיישב על מכסה המנוע, ראה את הניידת מולו וקם מהר ובבהלה "

רציתי לדעת מה עליי לעשות במקרה זה, האם יש צורך להפעיל עורך דין ומה העונש שאני יכול לקבל במקרה כזה

לציין כי אני נהג חדש - פחות משנה.

תודה רבה

פורסם

תעשה, היה פה בחור לפני 3-4 שנים בשם מקסים (עם בורה) שעשה מעשה דומה. חבר שלו עמד מול הרכב "כאילו" הוא דוחף אותו אחורה והוא "כאילו" נתן מכות גז קטנות. ראה אותו שוטר ועצר אותו. זה הסתיים בשלילה מאוד לא נעימה.

אני לא מבין אנשים, חסר לכם מה לעשות בחיים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה שכולנו כשהיינו צעירים עשינו שטויות...

תביא את החבר שלך למשפט ושניכם תעידו שהרכב לא ממש זז ושזה לא עבירה לשבת על מכסה המנוע של רכב.

אם יתמזל מזלך ותיראו לשופט כשני אנשים אמינים הוא יוציא אותך עם קנס כספי לא רציני ושלילה על תנאי. בוא נגיד שגם אותי האשימו בסעיף של נהיגה בקלות ראש על עבירה קצת יותר מהותית ורצינית (הייתי בן 20) ויצאתי עם 800 ש"ח קנס (גבוה יחסית) ושלילה על תנאי לשנתיים.

בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם אני זוכר נכון אתה יכול לשלוח מכתב ליחידה ששלחה לך את הדו"ח ולבקש מהם לבטל את הדו"ח מהסיבות שכתבת כאן. יש סיכוי שהם יבטלו לך אותו.

פורסם
בוא נגיד שגם אותי האשימו בסעיף של נהיגה בקלות ראש על עבירה קצת יותר מהותית ורצינית (הייתי בן 20)

לכל מי שלא זוכר, כספר נתפס, על חם, על הצד, מתגרזן, בסיבוב, עם המאתימחמש שלו, בגשם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הפחד שלי הוא שלילה שאני אמור לקבל על דבר שאני לא רואה בו את עצמי אשם

מה הסיכויים לצאת זכאי ממשפט כזה, והאם כדאי להזעיק עורך דין

ובמקרה הכי גרוע - כמה זמן שלילה יכול לתת לי השופט?

פורסם

תלוי אם התמזל מזלו לילה קודם, הכל החל משלילה על תנאי ועד כמה חודשים.

במקומך הייתי פונה ליעוץ עורך דין, לא חייבים להביא אותו לבית משפט אבל לקבל יעוץ לא מזיק.

נ.ב

במידה ולא תודה המשפט ידחה עד להגעת השוטר לעדות כמו כן אתה יכול לבקש שידחו לך את מועדי המשפט וככה יקרו 2 דברים:

כשכל העסק יסגר תהיה נשוי +2 ודבר שני תיצור סיכוי קטן שהתיק שלך יאבד אי שם במערכת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא רואה סיבה להפעיל עו"ד. תסביר פשוט את מה שהיה ואין טעם להכנס לפאניקה. תסביר שלא היה בכלל דבר כזה נהיגה בקלות דעת והשוטר לא ראה את זה.

פורסם
אם אני זוכר נכון אתה יכול לשלוח מכתב ליחידה ששלחה לך את הדו"ח ולבקש מהם לבטל את הדו"ח מהסיבות שכתבת כאן. יש סיכוי שהם יבטלו לך אותו.

הוא לא יכול כי הוא קיבל הזמנה לבית משפט לא דו"ח.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...