Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה לכך,אולי תחושת "וותיקות" של חלק מהמשתמשים (כן,כן,וותיקות בדיוק כמו בצבא),אולי זה חוסר סבלנות לאחרים,ואולי זה תחושה שכל מי שנכנס לפורום הוא גאון מחשבים,באמת לא יודע.

אבל זו התופעה:

מישהו פותח שרשור בשאלה מסויימת,5 ה"תגובות" שבאות לאחר מכן הן נזיפות מצד גולשים\מנהלים:

"למה לא השתמשת באופציית החיפוש ???"

"פעם אחת ולתמיד,אגזוז לחץ זה באופנועים!!!"

"למה לא קראת את עשרת הדברות למשפר המתחיל מפי מוטי ?!?!" (יש לי המון כבוד והערכה למוטי,אבל אני לא בטוח שהוא עצמו כתב את אותן עשרת הדברות בתור "סתימת פיות").

"כבר טחנו את הנושא 100 פעם לפנייך !!"

ואני שואל שאלה פשוטה:

מה ניהיה איתכם ?.......

למה כל המשתמשים הוותיקים כאן חיים בתחושה שכל מי שנכנס לפה בפעם הראשונה הוא "רב גלשן אינטרנטי שיודע שמיד עם כניסתו לפורום עליו לחפש את אופציה החיפוש" ?

לא עולה בדעתכם ש"מדי פעם" נכנס לפה מישהו בן 50 שהקשר בינו לבין אינטרנט זה בערך כמו הקשר של יאשה לאטמוספריות, והדבר האחרון שהוא חושב עליו זה להתחיל לחפש ?......הוא יודע שנכנסים לפורום כדי לשאול שאלות.

ושלא תבינו,יכול להיות מצבים שבאמת יש שאלות מטרידות שחוזרות על עצמן 10000 פעם,אבל עדיין,אפשר לענות בצורה מכובדת, גם להגיד "ידידי,הנושא נידון בעבר מספר פעמים,נא לבצע חיפוש להבא" יעביר את המשמעות בצורה מעולה בדיוק כמו המשפטים הקודמים שכתבתי.

אין לכם סבלנות להיות נחמדים\סבלניים\אדיבים ?

אל תענו,תנו למישהו שיש לו קצת יותר סבלנות מכם.

תפסיקו לנזוף בכל אחד ששואל אתכם שאלה "שטחנו הרבה בפורום", אתם משתמשים וותיקים,אתם ראיתם את השאלה עולה הרבה פעמים,הוא שאל את השאלה בגלל שהוא לא יודע מה התשובה שלה......והוא כנראה לא ראה או יודע בכלל שהשאלה עלתה כבר 100 פעמים בעבר.

שוב,לי זה קצת מציק,אבל יכול להיות שאני לבד בעניין הזה.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אתה יכול להשתמש במנוע החיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74565

ותשתדל להפחית בנקודות .............. בין המילים, גם ........... בכותרת וגם ........ בתוכן, זה לא מוסיף ........כלום אלא רק .......מקשה על הקריאה.

אם יש לך משהו פרודוקטיבי להוסיף לשרשור שקיבלת - אתה מוזמן להמשיך שם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...