Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקת מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהכל כאסתח אחד גדול. התחלתי להבין את זה עוד ממזמן.

גם עוד יותר, מאז שקניתי את ה-F שלי לפני 5 שנים, הם שינו את הנוסח. חבר שלי למשל, קנה גם F לא מזמן. אתם יודעים מה רשמו לו ? רשמו לו נזילות ככה וככה, ועד שהוא לא מתקן אותן המכון מסיר את האחריות על הבדיקה עד שזה לא מתוקן. ככה רשמו לו בסעיף מנוע, ובתיבת הילוכים ,שזה בכלל מצחיק כי אין תיבה אוטומטית משומשת בלי בלאי וכדי לתקן אותה , הלקוח אמור לשלם אלפי שקלים.

ביזיון אני אומר לכם, פשוט ביזיון .

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מבחינת תאונות וכל זה האוטו לא עבר כלום.

כל הטיפולים בוצעו במוסך המרכזי של מאזדה.הוצאתי את התדפיס של הטיפולים ובאמת שהאוטו ממש במצב טוב בעל המוסך אמר שהאוטו כמו חדש.

לדעתי זה כיסוי תחת של המכון בדיקה,מנפחים כל דבר קטן.

בקשר לנזילה בגיר בררתי את העיניין והבנתי שיש איזה גומיה שצריך לחליף וזה יפתור את הבעיה. קצת בעיה להחליף את הגומיה הזאת בגלל שצריך לפרק את הגיר.

כעיקרון מוסכניק אמרלי שאני יכול ליסוע עם האוטו גם עם הנזילה הזאת אבל אם אני רוצה להיות בראש שקט אז אפשר לתקן את הבעיה בעלות של 1200 שקלים בערך

תודה לכולם על העזרה!

פורסם
שלום!

היום לקחתי לבדיקה מאזדה 3 מנוע 2000 שנת 2004 38 אלף ק"מ

אחרי הבדיקה הגיע תוצאות הבדיקה וכתוב לי -

מנוע - נזילת שמן +בין מנוע לגיר.

העברת כוח - נקישה והשהיה מעבר שלוב הילוכים.

השאלה שלי כזאת,נקישה בגיר זה דבר נורא? או שאפשר לחיות איתה...

הלכתי למוסך ואמרו לי שעלות התיקון היא בין 1000 -1500 שקלים

אני לא יודע אם כדאי לי להתעסק עם אוטו כזה....

אשמח לשמוע את תגובתכם.

תודה

היי ,ישנה אפשרות שאולי אתה לא קונה את הרכב ,במידה ולא איפה הרכב נמצא ואיך אני משיג את המוכר

תודה .

פורסם

לשחוק צמיגים ב-38 אלף ק''מ צריך לנהוג באגרסיביות

גם נזילה הזאת קצת חשודה, מופיעה יותר מדי מוקדם

הרכב עדיין "חדש" שתהיה לו נזילה כזאת וגם חופשים.... למה הכל לא תוקן לפני תום האחריות? :?:

או שהבדיקה היא בולשיט או שהק''מ לא ממש תואם את מצב הרכב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בול מה שאני כתבתי ! אני יודע מנסיון שמכוני הבדיקה מחרטטים בכול מה שקשור לתוצאות הבדיקה אבל המקרה הזה נראה לי מוזר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כאשר אני בדקתי את המאזדה (23.000 ק''מ) הם כתבו לי "זיופים בעבודת מנוע, לתאם הצתה"

וזה ברכב ללא כיוון הצתה, המנוהל ע''י מחשב. בכל מקרה ניגשתי למורשה וביצעתי דיאגנוסטיקה שהראתה כי הצתה עובדת מדויק 100%

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...