Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז ניקל ל206

אליאב 13
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא יותר כדאי ללכת על הדבר האמיתי?[דוד זרימה חופשי?]

במידה ואתה רוצה רק סופית ניקל מדובר בסכומים של 60 שח עד 150 שח תלוי בדגם ובאיכות.

ושוב אם בחרת בסופית ממליץ לך לקצר קצת מהיציאה המקורית של האגזוז המותקן אצלייך ברכב וזאת ע"מ לרתך את הסופית ניקל ליציאה הקיימת,כל אגזוזן יוכל לעשות לך זאת[לא מאמין שעל דבר פעוט כזה יגבו ממך יותר מ100 שח].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לידע כללי הסופיות האלה עושות טיפ טיפה רעש , רק שאני שמתי אצלי (ריתכתי ושמתי ברגים ) והוא עושה לי לפעמיים רעש של ברזל , יש למשהו מושג ממה זה יכול להיות??

לי זה נראה שהוא הלביש את האגזוז על המקורי (אחרי שהוא הוריד את הסופית הקודמת) וכשהאגזוז רועד זה נוגע אחד בשני.... הגיוני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעיף מבעת לתוך הפתח אם פנס,אתה יכול לראות בצידה וכן.גם לי היתה אותה בעיה,שנבע מבחירת יציעה עבה מדי,ובתוך נסיע לפעמים ה'גזוז נגע בתמבון,בעיקר בקפיצות,בורות או בהכלפת הילוכים טיפה מגזמת...חזרתי למקום שהרכיבו,וביקשתי מהבחור שיחרר קצת את הכליפס,מאז שקקקט :)

Shift happens!:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...