Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקניית שעון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הבעייה בשעון שמיועד לנוער? אני כולה בן 22. לא רוצה שעון ענקי ונוצץ...

זה תלוי מה אתה אוהב, גם לדעתי G-SHOCK נראים דיי ילדותיים, בעיקר בגלל העיצוב "הטכנולוגי" והשימוש הגדול בגומי - אבל מה שכן, הם עמידים בצורה נהדרת, אחלה שעון לצבא :-D

ואין עם זה שום בעייה, איך אומרים - על טעם וריח אין להתווכח.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

חבר'ה שלא נתחיל להיסחף.

סכום של 500 ש"ח לא פותח הרבה עולמות בכל הקשור לשעונים ממותגים, אני לא אומר שאין מספיק היצע חס וחלילה, אבל לפי דעתי סיבוב בככמה וכמה חנויות מיותר, שתי חנויות נראות לי מספיק.

שלא תבינו לא נכון, אני אחד שמעריך כל שקל, אבל צריך להיות ריאליים.

פורסם

יש לי שעון מסדרת G SHOCK שקניתי בזמנו לגיוס וזה סתם היה בזבוז של כסף, שעון גדול שלא נוח כ"כ על היד.

.

הדגמים החדשים הם בגודל נורמאלי לגמרי, והם ממש נוחים.

בנוסף החדשים מפוצצים באפשרויות אינסופיות(שבד"כ אתה לא עושה בהם כלום).

סקר:

אנלוגי VS דיגטלי

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לא רואה סיבה לבזבז על שעון יותר מ-500 שקל. אולי כשאהייה מנכ"ל... ;-)

מצד שני, גם אמא שלי לא רואה סיבה לקנות רכב צרפתי עם מנוע 2000 לנסיעות פאן בסופ"שים בלבד... תחביב זה תחביב!

פורסם

נסיון עם SWATCH מסדרת IRONY השאיר אותי בהלם.

השעון ליווה אותי במשך 11 שנים כאשר הוחלפה בו רק סוללה.

הוא שרד צבא, עבודה בתחנת דלק ועוד עבודות סטודנטים כמו מלצרות וכו'.

מה שלאחרונה קרא זה שהרצועה כשלה באזור החיבור לשעון. בעיה שרצועת ברזל כמו שלי עולה 150 ש"ח ואילו רצועת עור שלא כל כך מתאימה עולה רק 75 ש"ח.

מה שמביא אותי לכך שלא מזמן ראיתי מבצע של 350 ש"ח על דגמי 2003/4 בקניון הנגב בב"ש, וכנראה שארכוש שעון דומה חדש (גם הזכוכית סרוטה)

כרגע אני לא לחוץ על שעון מכיוון שאני משתמש בשעון נוסף שקניתי לפני שנה לאירועים והוא FOSSIL שגם ממנו אני מאוד מרוצה.

כיום הSWATCH עולה 650 לסדרות החדשות (ניתן לקבל 15% הנחה על שעון ישן) והFOSSIL עלה לי 700 ש"ח.

בכל מקרה צריך למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח לפחות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם אין לך בעיה להגיע לאיזור השרון-נתניה, יש חנות(רשת) שעונים שיש לי הנחות רציניות שם.

אם תיהיה מעוניין דבר איתי בה"פ ותקבל עוד אינפורמציה.

זה נכון

פורסם

גורם חשוב שיש לקחת בחשבון הוא משקל.

לאחרונה קיבלתי ליומהולדת שעון של Diesel, השעון מעולה ומדהים ביופיו, אך חיסרון בולט הוא המשקל.

הוא פשוט כבד מדיי ליד לשימוש יומיומי, והמצב הנוכחי הוא, שרק שאני יוצא אני עונד (?) אותו.

סופ"ש נעים.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
אם אין לך בעיה להגיע לאיזור השרון-נתניה, יש חנות (רשת) שעונים שיש לי הנחות רציניות שם.

אני מניח שאתה מתכוון לאסטרל, שהיא אכן ה-חנות בה"א הידיעה לשעונים.

זה השעון הנוכחי שלי:

13028385c.gif

שאותו קניתי שם ממש במקרה. עברתי ליד החנות, וכהרגלי עצרתי לראות אם יש משהו מעניין. במקרה היה באותו יום מבצע טרייד אין, אז החלטתי להכנס פנימה לסיבוב יותר מעמיק. ברגע שראיתי אותו, הבנתי שזאת אהבה ממבט ראשון. עוד מדידה אחת על היד, ניגשתי לקופה, הורדתי את הסווטש SCUBA האהוב, הוצאתי מהארנק את האשראי והתחדשתי ביפהפה הזה. יש לו גוף מטיטניום והמשקל שלו קל שזה פשוט לא להאמין, בקושי מרגישים אותו על היד.

אני מוכרח לציין שהמחיר שלו בזאפ נמוך משמעותית ממה ששילמתי (החל מ-480 ש"ח, לעומת 750 השקלים + הסווטש שהשארתי בחנות), אבל אני מניח שהסיבה לכך נעוצה בעובדה שהשעון הזה משרת אותי בנאמנות אין קץ כבר יותר מארבע שנים...

בקיצור: אם תהיה מוכן לצאת קצת מהנחת היסוד שלך שרצועה ממתכת היא של עארסים, תגלה שהשעון הזה פשוט תענוג, ובמחיר שיש בזאפ הוא מציע עסקה משתלמת ביותר.

ולסיום: G-SHOCK ואלגנטי באותו משפט זה כמו לומר שיש כזה דבר דייהו ספורטיבית. G-SHOCK הוא אומנם שעון מאוד פונקציונלי (לי אישית יש אחד, תמיד יוצא איתי למילואים) ועמיד, אבל זה תמוה בעיניי שחושבים שהוא אלגנטי. זה שעון עבודה נטו, ממש כמו מדי ב' בצבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מחפש עיצוב אז לדעתי זה אחד השעונים היותר יפים שיש, הבעיה היא שהוא לא פונקצוינלי ביכלל, הוא מראה שעה וזהו זה.

קניתי כזה ליפני שנה ב"דגמים" ב-500 ש"ח.

http://www.intakeone.com/AutoArt_Design/40mmBrakeDiscWatch.html

http://www.grandprixlegends.com/F1LegendsSite/pages/product/product.asp?ctgry=F_GiftsArtwork_I_AutoArt(F1Legends)&prod=AA40041%28GPL_BaseCatalog%29&ctlg=F1Legends&cookie%5Ftest=1

http://www.opmd.com/main.cfm?tpl=product.cfm&pid=429

אגב, יש לאוטוארט עוד כמה שעונים, לדעתי זה הכי מוצלח.

http://www.autoartmodels.com/pages/aadesign/index.htm

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

סטופר,סטופר מפוצל, טיימר, שעון מעורר, תאורה לילית,תאריך,מד גובה, גאות/שפל,שעון עולמי, מצב ירח, ספר טלפונים,מחשבון,ספירת ימים מתחילת שניה, ספירת ימים עד סוף השנה ועוד!!! בכל זה נתקלתי כשבחרתי שעון

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לאסטרל, שהיא אכן ה-חנות בה"א הידיעה לשעונים.

לא רציתי לכתוב את שם החנות, אם כבר כתבת, הכן זו החנות שאליה התכוונתי.

עריכה: במידה ושוב תיהיה מעוניין בשעון, אשמח לייעל לך את התמורה לשקל(במיוחד שזה לא עולה לי כלום)!

שבוע טוב.

זה נכון

פורסם
סטופר,סטופר מפוצל, טיימר, שעון מעורר, תאורה לילית,תאריך,מד גובה, גאות/שפל,שעון עולמי, מצב ירח, ספר טלפונים,מחשבון,ספירת ימים מתחילת שניה, ספירת ימים עד סוף השנה ועוד!!! בכל זה נתקלתי כשבחרתי שעון

אם זה מה שמעניין אותך בשעון,אז לצערי כנראה שקסיו זו אכן הבחירה הכי טובה.

ROOONEEYY

פורסם

קסיו מעולים.

לי יש סייקו שקניתי לפני כמה חודשים.

החסרון ? המחיר - יקר. והמשקל שלו. די כבד על היד.

DSCF0188.JPG

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...