Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב שיש לי עכשיו, ואני בתהליך למצוא את החלום הפרקטי הבא. כל דבר אחר יהיה רק ב"מצב של אינספור כסף".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חולם בקטן...

כמחליפה לפורטה שלי: פלואנס דיזל ידנית, קיה סיד החדשה, סיאט לאון 1.8 דור קודם, פולקסווגן ג'טה החדשה 1.4 ומעלה.

סה''כ להשתדרג מהפורטה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

בינתיים את החלומות ״הפרקטיים״ הגשמתי:

- רכב כל שהוא

- שירוקו

- S3

רכב החלומות הבא הוא כנראה S3 החדשה ידנית, מה שקשה לדמיין כרגע עם צ׳מפיון.

או 235... נסתפק גם ב135, ידנית כמובן.

עריכה אחרונה על ידי Vwski

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם (נערך)

וואלה הרבה זמן שרציתי איזה HOT HATCH נוטפת סקס שמתי את היד על המיטו שלי שלדעתי ממלאת את הצרכים שלי (מספיק כוח ליום יום, כיפית, יפה, מיוחדת, אחזקה לא בשמיים).

אבל אם יכולתי לשדרג ללא ספק שה500 אבארט מדהימה לדעתי. בעיה שהאחזקה שלה יקרה והיא עצמה עולה 150K והיא פרקטית לתקופת חיים שלי כרגע אבל לא לעוד כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

רכב מהנה ופרקטי למשפחה עם 4 ילדים?

אולי סיאט אלהמברה ברמת אבזור גבוהה או פורד גלאקסי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שאלה שעלתה בקבוצה מסויימת ועניינה אותי לאחרונה -

ואחדד:

'סתם' רכב חלומות זה פחות מעניין, הרי שכנראה שאף אחד לא היה מתנגד ללמבורגיני / פרארי / מזראטי וכו'.

אני שואל על רכב שבאמת היית שם את הכסף ורוכש, מבטח, מתפעל וכו' וכו'.

אני יודע שעל זה יצלבו אותו כאן, אבל בעניי רכבי על האלו זה יצירות מוטוריות הכי סתמיות ומיותרות שנוצרו אי פעם. אז אני מאלה שהיה מתנגד לאחד מרכבים האלו. אם היה לי ים של כסף הייתי קונה רכב פאר של בנטלי.

ומבחינה פרקטית, אני לא חולם על אף רכב מאלו שאני יכול לרכוש. רכבים האלו זה כמו נעליים לשימוש יומיומי. מבחינתי רכב חלומות הפרקטי עולה בתור חדש בערך מעל כפליים ממה שאני יכול להרשות לעצמי וזה מרצדס e. אבל אני חושב שהייתי שמח לא פחות ללנד קרוזר קצר שעולה משמעותית פחות, אבל עדיין הרבה יותר. או כמובן הרכב האולטימטיבי זה דוג ראם 3500. אבל זה שוב פעם לא פרקטי בגלל צריכת דלק וביטוח.

מצד השני, השאלה שלך לא ממש מדוייקת. מי שיכול לרכוש את רכב החלומות הפרקטי שלו הוא פשוט רוכש או מתפשר על משהו פשוט יותר כי לא יכול לרכוש. לכן, מה המשמעות של השאלה שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב חלומות הוא לא רכב שאפשר לרכוש, לכן חולמים עליו. הכי קרוב להגדרה שלך זה רכב ספציפי שרוצים ורוכשים - כמו שרכשתי את שתי ה-156, הקודמת והנוכחית, כי יש לי דודה רצינית לדגם.

הכי קרוב לרכב חלומות "ישים" כמובנו בשרשור הזה בשבילי זה הג'וליה, לכשתבוא במהרה בימינו, או M235.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המשמעות?

קודם כל, לא כולם יכולים לרכוש את 'רכב החלומות הפרקטי' שלהם, בין אם זה אילוצי משפחה/עבודה/מחיר וכו'. מצד שני נחמד שיש 'חלום' בר הישג, כזה שאתה יכול לראות את עצמך מגשים עוד X שנים.

בכלליות הדיון הזה יותר מעניין אותי מהסיבה שהוא יותר ריאלי, לדבר על סופרקארס זה אחלה והכל אבל זה תמיד מנוהל במישור התיאורטי, המישור הפרקטי יותר מעניין אותי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא יכול לקנות את זה בגלל אילוצי משפחה/עבודה זה לא רכב חלומות פרקטי, ואם בגלל כסף זה יכול להיות כל רכב חלומות כמו סופרקארס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...